1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Videokameraehdotuksia paljon kuvaavalle lapsiperheelle

Viestiketju Videokamera -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Kotikuvat 14.09.2008.

 1. Kotikuvat

  Kotikuvat Member

  Liittynyt:
  20.09.2005
  Viestejä:
  37
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Dv-nauhalle kuvaava videokameramme vetelee viimeisiään ja olisi korkea aika hommata uusi! Kameraviidakko vaan on melkoinen, joten suositukset olisivat tarpeen...

  Kovalevytallennus olisi varmaan järkevin valinta, mitä muuta kannattaa ottaa huomioon? Kaikki vinkit tulee tarpeeseen ja otetaan huomioon:eek:)

  Kamera tulee kovaan käyttöön ja kuvataan myös vaativissa olosuhteissa, eli lähinnä niukasti valaistuissa koulun jumppasaleissa yms.

  Hintahaitari on tällä hetkellä vielä täysin avoin, haluamme mahdollisimman hyvän kameran ja olemme, niukasta elämisen budjetista huolimatta, valmiita siihen satsaamaan!

  Kiitos Avusta!
   
 2.  
 3. Japsu1

  Japsu1 Active member

  Liittynyt:
  05.09.2003
  Viestejä:
  2,563
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Ei välttämättä. Kyse on kutenkin aika vika-alttiista teknologiasta jossa riski menettää kerralla jopa kymmeniä tunteja materiaalia kun jotain yllätyksellistä tapahtuu. En ole enää seurannut SD-resoluution kameroita mutta teräväpiirtopuolella on selvästi nähtävissä painopisteen siirtymisen muistikortille tallentaviín malleihin. Näissä lisäksi kameran paino ja koko pysyy paremmin kurissa ja ihmiset haluavat aina vaan pienempiä matka- ym. käyttöön sopivia malleja...

  Tässä yksi keskustelu aiheesta:
  http://www.digivideo.fi/phpbb2/viewtopic.php?t=359123&start=0
   

Jaa tämä sivu