1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

VGA liitännällä telkkariin..

Viestiketju Tietokoneen näytöt -osiossa. Ketjun avasi orava__ 29.01.2012.

  1. orava__

    orava__ Regular member

    Liittynyt:
    15.12.2009
    Viestejä:
    102
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Yrittäisin saada siis Taulutelkkarini pc:n näytöksi jolla voisi katsella esim. Tietokoneella olevia elokuvia ja vastaavaa. Noh, Olen liittäny PC:n näytön kautta VGA johdolla telkkariin mutta mitään ei tapahdu.. Mistä moinen? Ja mikä auttaa? Pitääkö olla jokin välissä esim vahvistin..?
    Eli kytkennöt ovat suoraan VGA:lla tietokoneen näytöstä telkkariin.
     
  2.  
  3. HeQu

    HeQu Regular member

    Liittynyt:
    08.08.2010
    Viestejä:
    355
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    noilla tiedoilla ei paljon voi neuvoa.
    oletko ottanut toisen näytön (tv) käyttöön tietokoneen näytönohjaimen asetuksissa. missä siellä riippuu onko AMD vai nVidia.
     
  4. orava__

    orava__ Regular member

    Liittynyt:
    15.12.2009
    Viestejä:
    102
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    AMD on kyseessä. Nyt kun katsoin ja laitan asetuksista että on 2 näyttöä ja kopio nämä näytöt ja yritän tallentaa asetuksia niin ilmoittaa "Näytön asetuksia ei voi tallentaa" Mikä pielessä?
     
    Viimeksi muokattu: 29.01.2012
  5. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    547
    Pisteet:
    173
    kerro nyt telkkarin malli sekä sun tietokoneen speksit, tai jos käytössä on pakettikone niin merkki ja malli.
     
  6. orava__

    orava__ Regular member

    Liittynyt:
    15.12.2009
    Viestejä:
    102
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
  7. _Johny_

    _Johny_ Regular member

    Liittynyt:
    18.01.2010
    Viestejä:
    132
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Miksi et laita suoraan näytönohjaimesta VGA:lla telkkariin?
     
  8. orava__

    orava__ Regular member

    Liittynyt:
    15.12.2009
    Viestejä:
    102
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    PC:eesssä ei ole VGA:ta, vain ikävä kyllä näytössä on.
     
  9. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    547
    Pisteet:
    173
    Mun mielestä sä tarvit tälläsen tai sitten tässä ois jakaja vahvistimella. Korjatkaa jos olen väärässä.
     
  10. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    547
    Pisteet:
    173
    Edit:siis jos haluat että menee omat piuhat näyttöön ja telkkariin.
     
  11. wipe2000

    wipe2000 Senior member

    Liittynyt:
    05.08.2002
    Viestejä:
    6,109
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    118
    Eiköhän se näytön VGA ole pelkkä sisäänmeno, ei siitä taida saada kuvaa ulos. Vai onko joku syy, miksi ajattelit saatavan, sanotaanko esim. käyttöohjeessa jotain sellaista? En ainakaan itse muista koskaan nähneeni tietokonenäyttöä, jossa olisi kuvasignaalille myös ulostuloja.

    Eikä VGA-jakaja auta asiaa, ellei koneessa kerran ole VGA-ulostuloa. Tarvitset ennemminkin DVI-VGA- tai HDMI-VGA-muuntimen, toisen näyttiksen, jossa on myös VGA, tai toisen tellkarin, johon liityntä onnistuu esim. HDMI:llä.
     
  12. rick79

    rick79 Senior member

    Liittynyt:
    15.02.2009
    Viestejä:
    5,123
    Kiitokset:
    547
    Pisteet:
    173
    My bad, en huomannu viestiä...
     
  13. orava__

    orava__ Regular member

    Liittynyt:
    15.12.2009
    Viestejä:
    102
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Kiitos hyvistä vastauksista! Ongelma ratkesi.
     
  14. wipe2000

    wipe2000 Senior member

    Liittynyt:
    05.08.2002
    Viestejä:
    6,109
    Kiitokset:
    5
    Pisteet:
    118
    Voisi auttaa jotakuta toista, jos kertoisit miten.
     
  15. orava__

    orava__ Regular member

    Liittynyt:
    15.12.2009
    Viestejä:
    102
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Tarkoitan lähinnä miksi kuvaa ei tullut, näytössä oli VGA input eikä tarvitsemaani outputtia tietokoneen kuvan siirtämistä televisioon.
     

Jaa tämä sivu