1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

vastenmielistä

Viestiketju Palautetta ylläpidolle -osiossa. Ketjun avasi 1marinero 26.11.2011.

 1. 1marinero

  1marinero Member

  Liittynyt:
  26.11.2011
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Haloo!!! rakkaat "älyköt". Mitä ihmettä on tapahtumassa Suomen kielelle!? Käyttäytymis kulttuurinne näillä palstoilla ei palvele ketään. Miten kehtaattekin tehdä itsestänne NAURETTAVIA "kylä/data -slangin" taitureita: "nrtu/12Hnappi{{{ha.locnat\\idiot{.,) = auttoiko tämä? -sinua rakas ihminen! Muistakaa se, että olen tehnyt kaiken sen mitä osaatte edes uneksia! Lopettakaa pelleily! Jos joku tarvitsee tietoa, hän on varmasti tosissaan. eikä viihdy, eikä arvosta "buberteetti räkänokkien" viisauksia. Oikea asiallinen info johtaa myönteisiin tuloksiin ja eritysesti osaamisen kansallisiin keskiarvoihin maailmalla. Jos todellakin tiedät jotain hyödyllistä, jolla voit auttaa pyyteettömästi olet kunnioitettu (älä ryhdy pelleksi) persoona. Kiitos lukemisesta, rakas IHMINEN.
   
 2.  
 3. Joensuu

  Joensuu Active member

  Liittynyt:
  08.05.2007
  Viestejä:
  2,545
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  68
 4. OlliJulle

  OlliJulle Regular member

  Liittynyt:
  14.09.2011
  Viestejä:
  246
  Kiitokset:
  2
  Pisteet:
  28
  Oijjoi, miksi takerrut tyhjänpäiväisyyksiin? Täällä on totisesti TAITAJIA, joiden tietotaitoa voi ainoastaan hämmästellä. Tottakai joukkoon mahtuu vinksahtaneitakin, mutta raportoi moderaattorille oitis epäasialliseksi tuntemasi neuvo! So What? Olen ihan samaa mieltä kanssasi>>> "mitä tapahtuu suomenkielelle". Esim TV-toimittajat käyttävät sanontaa "alkaa tekeMÄÄN" aivan estottomasti! Mitäs mahdat, kun kielenopetus on mitä on! Tai sitten opetuksen perillemeno!
  Muita esimerkkejä: 1 teollisoida, 2 entisöidä, 3 mitätöidä, 4 omassa kotona (tämä tosin mainostoimittajien jippo)!
  Oikein: 1 teollistaa, 2 entistää, 3 mitätöntää, 4 omassa kodissa.
  Ja esimerkkejä kielen raiskaamisesta riittää!

  Yst. terveisin OlliJulle
   
 5. JustGamer

  JustGamer Regular member

  Liittynyt:
  02.06.2010
  Viestejä:
  4,757
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Eipä sunkaan kielellinen ulosantisi YO-kirjoituksista läpi menisi. Voit myös lopettaa tuon puberteetti-räkänokka-yleistämisen. Varmaankin tuhanteen eri ketjuun (4500 viestiä yhteensä, joten tuskin kovin pieleen meni arvio) olen antanut täysin faktapohjaisen ja informatiivisen panokseni, vieläpä kohtalaisen ymmärrettävällä suomen kielellä.

  Taisit kyllä olla kohtalaisen kovassa kännissä tuota kirjoittaessasi, joten annettakoon se anteeksi :D

  Suomen kieli on ajautunut alennustilaan, se on totta. Se on sitten asia erikseen, miten se liittyy AfterDawnin kehittämiseen (palauteloota)?
   
 6. Betrayed

  Betrayed Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  12.10.2004
  Viestejä:
  1,585
  Kiitokset:
  2
  Pisteet:
  68
  Mitähän tähänki nyt sitten sanois. Ekana viestinä koko foorumeille kunnon vuodatus. Ilmeisesti pointtina on liian tekninen termistö/fingelska. Toki käyttäjiä on eri tasoisia, sen voi tuoda muiden tietoon kun viestiään kirjoittaa. Tosin jos vaikuttaa liian tyhmältä ollakseen totta, leimautuu helposti trolliksi.

  Periaatteessa täällä saa olla ihan niin tekninen kun haluaa, kuhan viestien sisältö on asiallista.

  Jos joku ihan oikeasti rupeaa nillittämään ilmaisen tiedon epäkohdista/viisauksista, on vaihtoehtona maksullinen tekninen tuki. Siellä ainakin neuvovat asiallisesti ja vaikka klikkauksen tarkkuudella.

  Muistaakseni vain Memberistä ylöspäin näkevät tuon napin, lähinnä väärinkäytösten ehkäisyyn, Newbiet eivät välttämättä ymmärrä sääntöjä/käytäntöjä tarpeeksi.

  Mitään rölläyksiä ei tulla katselemaan, viesti lähtee bittitaivaaseen ja näpyttelijä päätyy joksikin aikaa lomalle.

  Eli; 1marinero, kertaluontoinen avautuminen, vai halusitko oikeasti keskustella asiasta?
   
  Viimeksi muokattu: 26.11.2011

Jaa tämä sivu