1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Varaus kielletty! Vastaaminenkin kohta?

Viestiketju Palautetta ylläpidolle -osiossa. Ketjun avasi hlaivamaa 28.03.2006.

 1. hlaivamaa

  hlaivamaa Member

  Liittynyt:
  28.03.2006
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Mitä haittaa siitä on, että joku haluaa tarkastaa login huolella ja vastaa login perään: tarkastan login huolella, vastaan pian!

  Tuota teidän jyrkkää suhtautumista kannatais harkita uudestaan. Se ei ole minusta loppuun asti harkittu. Noi tuollaisen viestin laittajat ovat usein hijackkikoululaisia virustorjuntanetistä. Se miksi he eivät pistä suoraan fiksiehdotusta, johtuu siitä että me tarkastamme korjausehdotukset ennen lähettämistä, jotta tulokset asiakkaan kannalta ovat turvalliset ja luotettavat.

  "tarkastan login huolella, vastaan pian!" - viestihän ei kiellä muita silti vastaamasta viestiin. Tuo meidän kouluttamien oppilaiden leviäminen muille foorumeille luulisi olevan kaikkien etu. Tietotaito kasvaa ja taitajia on useampia.

  Syy miksi koulutamme, johtuu siitä, että virusten ja haittaohjelmien määrä, mihin tt-ohjelmat eivät pysty, on jatkuvasti kasvussa ja vaatii yhä enemmän erityisosaamista.

  Ympärimaailmaa on paljon eri foorumeita, jossa "fiksaillaan" hj-logeja, luotettavat paikat alkavat olla vähemmistä, kiitos "villien" fiksaajien.
   
 2.  
 3. AcidCrew

  AcidCrew Guest

  ihan uteliaisuuttani kysyn et hä? liittyykö tää johonkin keskusteluun? mikä on pointti? mä en tajuu... kuka suhtautuu jyrkästi?

  enkä ole ollenkaa utelias :D
   
 4. mika

  mika Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  26.03.2003
  Viestejä:
  5,160
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  116
  Te teette omassa foorumissanne asiat, miten itse haluatte. Me teemme ratkaisuja tällä foorumilla.
  Tuo on mielestäni ylimääräisten viestien kalastelua ja voi tulkita myös niin, että ko. loki on varattu juuri kyseiselle henkilölle. Seuraus: voi ja tulee jossain vaiheessa herättämän närää, että mikä oikeus vain tietyllä osalla porukkaa on muka lokeja täällä tarkistaa.

  Lokithan saa tarkistaa kuka haluaa ilman mitään varausviestejä, kunhan tosiaan osaa asiansa. Emme mekään halua, että taitamattomat tomppelit (ei tarkoitettu erityisesti ketään vastaan) pyytävät fiksaamaan mitä sattuu ja toinen onneton sit sen tekee, kun sokeasti siihen luottaa. Meillä oli täällä lista ns. luotetuista fiksaajista, mutta sekin herätti kyselyä ja närää sen verran, että on ainakin toistaiseksi poistettu. Nimeltämainitsemattoman staffin jäsenen sanoin lyhyesti ja ytimekkäästi "se on turha".

  Tämä tilanne on nyt ollut tapetilla jo jonkin aikaa ja tähän toivomme myös saavamme jonkin lopullisen ratkaisun ylemmältä taholta. Näitä lokejahan kun kerran tulee melkoinen kasa päivän aikana, enemmän ja vähemmän todellisen syyn selvittämisen vuoksi, tuntuu, että niiden lähettäminen on enemmänkin jo eräänlainen tapa. Jotkuthan näitä laittavat tyyliin joka päivä, siltä ainakin tuntuu.
   
 5. hlaivamaa

  hlaivamaa Member

  Liittynyt:
  28.03.2006
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ohjeistuksemme virustorjuntanetissä on, että varauksia täällä ei tehdä. Eli sääntöjen rikkojia meidän puolelta ei pitäis tulla. Olin vain yllättynyt tuomiosta, jonka tuo kohtelias käytäntö tällä palstalla sai osakseen. Kiinnosti tietää perusteluja.
   
 6. Jannejt

  Jannejt Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.02.2005
  Viestejä:
  5,049
  Kiitokset:
  5
  Pisteet:
  118
  hlaivamaa, otin ylläpitoon yhteyttä ja he katsovat tilannetta kunhan kerkeävät, mikan antama ''lausunto'' oli meidän Moderaattoreiden päätelmä kys. asiasta, ylläpito sanokoon virallisen kannan sitten kun kerkeävät..
   

Jaa tämä sivu