1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Vanhentuneet ohjelmat @download.fi

Viestiketju Palautetta ylläpidolle -osiossa. Ketjun avasi rick79 29.06.2016.

 1. rick79

  rick79 Senior member

  Liittynyt:
  15.02.2009
  Viestejä:
  5,124
  Kiitokset:
  547
  Pisteet:
  193
  Voisko pliis tehdä siivouksen tuonne download.fi sivustolle?

  Tänään kävin pikaseen siellä ja Easy cleaneriä tarjottiin, viimeisin vakaa versio vuodelta 2006.

  Download.fi kytkeytyy vahvasti AD:hen joka saa aikaan sen että varsinkin nyypät ajattelee äkkiä että sieltä ladattavat softa on turvallisesta päästä koska täälläkin saa tietäviä vastauksia ja apua ongelmiin. Mun mielestä toi on kolaus AD:n maineelle että siellä jaetaan vanhentunutta kamaa. Jos ei sen saitin päivitettävyys kiinnosta paskaakaan niin senhän voi sitten sulkea vaikka. Ei tarvii sillä enää vaivata mieltä. Syö kyllä rankasti uskottavuutta tältä saitilita sanon minä.
   
  Whatta Heck kiitti tästä.
 2.  
 3. tumpelo

  tumpelo Member

  Liittynyt:
  02.02.2016
  Viestejä:
  50
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  18
  Kotimikrossa esiteltiin Sandboxie-ohjelmaa reilu vuosi sitten. Tosi näppärä muuten. Jos selaimen avaa hiekkalaatikossa niin jos vahingossa eksyy asiattomille sivuille niin ei haittaa vaikka olisi millaista haitaketta tyrkyllä. Kun selaimen sulkee niin samalla tuhotaan hiekkalaatikko ja mahdolliset virukset tuhoutuu samalla. Sama juttu jos on yrittänyt ladata koneelle tiedostoja. Nekin häviää jollei käyttäjä ihan välttämättä halua niitä säilyttää.

  Esittelyssä käyttivät mallina sivustoa download.fi . Nätisti sanottuna ilmaisivat ettei sivustolle ilman Sandboxia tulisi mentyä suurin surminkaan. Vähän olen ihmetellyt kommenttia sen jälkeen kun tuli AD:iin rekisteröidyttyä. Ilmeisesti perustui justiinsa noihin vanhoihin versioihin (?)
   
 4. rick79

  rick79 Senior member

  Liittynyt:
  15.02.2009
  Viestejä:
  5,124
  Kiitokset:
  547
  Pisteet:
  193
  Ei kovin mairittelevaa tekstiä :(

  Uskon että perustuu nimenomaan noihin vanhentuneisiin ohjelmiin ja niiden versioihin. Vuodenkin vanhan ohjelman voi antaa anteeksi mutta kun saitilta löytyy tuon oman esimerkin Easycleaner joka on jo 10vuotta vanha niin silloin kyse on laiskuudesta tai välinpitämättömyydestä.
   
 5. lettas

  lettas Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  03.03.2003
  Viestejä:
  4,388
  Kiitokset:
  211
  Pisteet:
  93
  Vähän epäilisin että lehden kommentti kumpusi silkasta tietämättömyydestä ja kokemuksesta että download.fi:n kaltaiset sivustot ovat keskimääräistä hämärempiä. Itse pidän sivustosta juuri siksi että sieltä saa ladattua lähes minkä tahansa pikkusoftan, vaikka sen parasta ennen päiväys olisi jo mennyt. Alituiseen päivittyvät ja haavoittuvat softat haen muualta. On kyllä hämärä muistikuva että download.fi olisi ollut hetken googlen mustalla listalla jokunen vuosi sitten.
   
 6. rick79

  rick79 Senior member

  Liittynyt:
  15.02.2009
  Viestejä:
  5,124
  Kiitokset:
  547
  Pisteet:
  193
  Vaikkakin museosoftilla on erityinen paikka omassakin sydämmessä niin silti ei selitä eikä oikeuta että tietotekniikkasaitin oma sivusto on ku mummon puutarha, eli täynnä rikkaruohoja
   

Jaa tämä sivu