1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Vanha laskutusohjelma pilveen?

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi ChampCap 29.09.2022.

 1. ChampCap

  ChampCap Member

  Liittynyt:
  27.03.2005
  Viestejä:
  78
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Tervehdys,

  Minulla on usealla yleishyödyllisellä yhdistyksellä käytössä aivan loistava ilmainen laskutusohjelma jota ajetaan pienellä .exe ja .ini tiedostolla (www.elepal.fi) tekemä. Tämä on minulla olluta kauan käytössä erillisellä muistitikulla, jolta ajaminen on onnistunut mainiosti.

  Mutta harmittavasti muistitikku ei ole aina mukana kun pitäisi nopsasti vain tehdä joku pieni lasku. Ja nyt uudeksi ongelmaksi muodostuu työkoneeseeni asennetut tiukat rajoitukset , jotka eivät anna minun ajaa outoja .exe tiedostoja.

  Tulisiko teille mieleen mitään keinoa miten tämän saisi toimimaan "pilvessä"?
   
 2.  
 3. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  9,089
  Kiitokset:
  1,204
  Pisteet:
  243
  Jos käytössä on pilvipalvelutilaa (Dropbox tms.), niin tuon portable ohjelman voi käsittääkseni tallentaa sinne ja ajaa missä tahansa ja millä tahansa tietokoneella. Tämä ei kuitenkaan poista sitä ongelmaa, että työkoneen asetukset eivät salli tuntemattoman exe-tiedoston ajamista.
   
 4. lettas

  lettas Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  03.03.2003
  Viestejä:
  4,405
  Kiitokset:
  218
  Pisteet:
  93
  Ottamatta kantaa siihen miksi firman koneessa saa ajaa ulkoiselta medialta tuntemattomia tai allekirjoittamattomia sovelluksia, varmista ulottuuko tuo rajoitus vain käyttäjähakemistoosi, vai toimiiko appi c:/temp -hakemistossa tai jossain muualla käyttäjähakemiston ulkopuolella ongelmitta.

  Jotta voisit ajaa tuota appia pilven yli, tarvitset joko erillisen virtuaalikoneen jonne asennat sen, tai otat etäyhteyden kotikoneellesi.
   

Jaa tämä sivu