1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Vanha ja uusi känny SIM-kortti

Viestiketju Android -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Maria2 14.10.2023.

 1. Maria2

  Maria2 Regular member

  Liittynyt:
  30.03.2005
  Viestejä:
  367
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  28
  Voiko uudesta kännykästä siirtää SIM-kortin hetkellisesti takaisin vanhaan kännyyn, vaikka sieltä jo siirretty kaikki tiedot ja sovellukset uuteen kännyyn ja uusi jo käytössä, jos kuitenkin haluaa yrittää vielä etsiä esim whatsappin viestejä vanhan kännyn itse puhelinmuistista tai yrittää ne vanhassa kännyssä jopa vielä varmuuskopioida ja sitten siirtää uuteen näin perästäpäin muitten siirtojen jo onnistuttua viikkoja sitten? Onko mahdollista vai meneekö uusi känny sekaisin SIM-kortin siirrosta? Whatsappista ei siirrossa viestit siirtyneet vanhasta uuteen.
   
 2.  
 3. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  9,056
  Kiitokset:
  1,199
  Pisteet:
  243
  Ei se SIM-kortin käyttö vanhassa puhelimessa mitään sekoita. Puhelimen muistissa olevia vanhoja viestejä voi kyllä selata ilman SIM-korttiakin.
   
 4. tarantella

  tarantella Senior member

  Liittynyt:
  20.10.2012
  Viestejä:
  6,096
  Kiitokset:
  1,191
  Pisteet:
  243
  Jos Whatsapp on jo aktivoitu toiseen puhelimeen, niin sen viestit eivät ole enää luettavissa vanhalla puhelimella.
  Whatsapp pitää aktivoida samalle tai uudelle numerolle puhelimen vaihdossa, jolloin sim-kortti pitää olla paikoillaan. Aktivoinnin jälkeen vanhalla puhelimella niitä ei voi enää lukea.

  Sen sijaan vanhat sms-viestit ja yhteystiedot ovat luettavissa puhelimella, jossa ei ole sim-korttia. Tämä saattaa hämätä vähän.

  Kaikkein tärkeitä on laittaa Whatsappissa itse sen asetuksista varmuuskopiointi päälle, Whatsapp --> Asetukset" -->"Keskutelut" osiosta varmuuskopiointi päälle, eikä luottaa siihen, että Android puhelimen oma varmuuskopiointi vie Wa viestit myös sinne. En ole päässyt täysin selville sen toiminnasta, kun tuppaa olemaan niin, että puhelimen vaihdossa aina vaikuttaa häviävän joitakin viestejä siitä. Sen ehkä voisi välttää, jos tekisi aina manuaalisen Wa-varmuuskopioinnin ennen puhelimen vaihtoa.
   
  Viimeksi muokattu: 14.10.2023
 5. lettas

  lettas Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  03.03.2003
  Viestejä:
  4,405
  Kiitokset:
  218
  Pisteet:
  93
  tarantella kiitti tästä.

Jaa tämä sivu