1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Valmispaketti vai jotain parempaa?

Viestiketju Kotiteatterin äänentoisto -osiossa. Ketjun avasi JKM_AK 11.10.2010.

 1. JKM_AK

  JKM_AK Member

  Liittynyt:
  05.07.2009
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Nyt vihdoin on suunnitelmissa päivittää kotiteatterin pirua uuteen loistoon. Viime vuonna sai revittyä rahnaa että sai vihdoin sen Full-HD taulun, ja nyt aika olis päivittää soundit koska nykyinen laitteisto on aika surkuhupaisan säälittävä.

  Maksimi hinta olisi 600€ johon juuri sopii toi Mikrobitis suhthyvin menestyny Samsung, HT-C5550 paketti. Mutta olisiko ehdotuksia että saako erikseen ostettuna paremmat kajarit ja vahvarin moisella summalla. Ja jos ei niin onko ehdotuksia muille paketeille?

  Kiitän
   
 2.  
 3. Anestic

  Anestic Regular member

  Liittynyt:
  27.11.2007
  Viestejä:
  432
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Noh vähän riippuu käyttötarkoituksesta ja mitä hakee ja mitkä on lähtökohdat?

  Elokuville ja telkkukäyttöön tuommonen valmis setti kyllä riittää varmaan, kunhan ensin kokeilet että onko soundi yhtään mieleinen. niitähän ei sitten paljon päivitellä jälkikäteen... Jamon setit (siis valmiit paketit) on myös testeissä pärjänneet. Mutta tosiaan makuasioita.

  Jos kuuntelet enimmäkseen musiikkia ja omaat jo harjaantuneet korvat, niin unohda nuo valmiit paketit, marssi hifiliikkeeseen ja ala demoamaan kaiuttimia. Stereo riittää Jos et paljon katso leffoja... Ja 5+-kanavaisella vahvarilla voit myös laajentaa kun budjettia on lisää. Näitä on myös paljon käytettynä ja nehän vain paranevat iän myötä. Kunnon av-laitteet (varsinkin kajarit) ei ole tosiaan mitään kertakäyttö ipodeja:) Ja sekin on vielä että on sitten perusteltua ostaa ps3 soittimeksi;)

  Eli se oma maku ratkaisee. Eihän kukaan muu kuin sinä itse tiedä mikä kuulostaa hyvältä. Itsellänikin on 40 euron tietokonekajarit jotka kuulostavat minusta aivan mahtavalta. Joku muu voisi haukkua ne pystyyn... Ja itsellä kuitenkin on jonkun verran kokemusta mm. geneillä tarkkailusta, eli en ihan uupo ole tällä puolella. En kyllä mikään eksperttikään....
   

Jaa tämä sivu