1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Uutta pelinäppäimistöä hankkimassa

Viestiketju Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet -osiossa. Ketjun avasi Storyteller 09.01.2015.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. Storyteller

  Storyteller Member

  Liittynyt:
  10.03.2014
  Viestejä:
  45
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Koska nykyinen Logitechin G110 alkaa reistailemaan; näppäimet jumiutuvat pelatessa, ei siis fyysisesti vaan ikään kuin jäävät pohjaan, vaikken niitä paina. Tätä ongelmaa ilmeisesti ilmennyt monella, eikä korjausta löytynyt. Myös tuo rannetuki on hieman hajalla liitännästä.

  Noh, katsellut tässä hieman mitä näppistä kannattaisi hankkia. Olen aina luottanut Logitechiin, ja pitänyt heidän tuotteistaan, koska budjetti pysyy kurissa. Mutta alkaa nuo Logitechin pelitavaratkin olemaan jo sen verran hintavia, että on aika harkita muitakin näppiksiä. Toki tarkastelin tuota G105:sta, mutta sehän olisi vain askel taaksepäin nykyisestäni, vaikka tosin toimivaan sellaiseen, mutta ilman rannetukea. Olen kuitenkin sen verran tottunut jo rannetukeen, että haluan semmoisen, mieluiten näppäimistön oman ihan vain näyttävyyden vuoksi.

  Katselin Clas Ohlsonilla suht edullista Exibel GKX5 pelinäppäimistöä, joka vaikuttaisi komean ulkonäön lisäksi myös erittäin kätevältä kaikkineen vempaimineen. Ongelmana se, ettei ko. näppäimistöstä juurikaan ole arvioita saatika muita kommentteja missään.

  Katselin myös tuota Gigabyten Aivia v2:sta, joka vaikuttaisi oikein tyylikkäältä ja kaikinpuolin hyödylliseltä vekottimelta, joskin saanut jokseenkin ristiriitaisia arvosanoja.

  Jelppikääs vähäsen, jos olisi tietoa näistä tai muista.
   
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu