1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys uutta hiirtä

Viestiketju Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet -osiossa. Ketjun avasi wwallu 03.02.2019.

  1. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,830
    Kiitokset:
    3,753
    Pisteet:
    223
    Juuri tuo 242. Plus miinus muutama ei haittaa jos kansio olisi täynnä.
     
  2.  
  3. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,650
    Kiitokset:
    872
    Pisteet:
    123
    Siis kansio jossa on lisää kansioita ja ruudulla ei oo täysiä rivejä, vaan lopusta jää vajaaksi?
    Vai oonko ihan ulapalla?
     
  4. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,830
    Kiitokset:
    3,753
    Pisteet:
    223
    Juuri noin. Hiirellä säädettynä jää 11 vajaaksi tai menee saman verran yli. Ja se harmittaa kuin pikkuista oravaa.
     
  5. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,650
    Kiitokset:
    872
    Pisteet:
    123
    Aha. No koitas muuttaa sitä aluetta jossa ne kansiot näkyy. Vetelet sivuille sitä aluetta ja katsot muuttuuko jako sopivaksi.

    kansiojuttu.

    Ei jostain syystä tuu se kursori jolla tota aluetta muutetaan näkyviin kuvankaappauksessa, mutta tosta hiirellä vetelet.
     
  6. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,775
    Kiitokset:
    984
    Pisteet:
    123
    Mitä laitteita samalla on vaihtunut, jotka mahdollisesti vaikuttaa ruuturesoluutioon. Ero on 0,04% joka saattaa mennä ihan ruuturesoluution piikkiin. Hyvä ohje, levennä tai kavenna aluetta.
     
  7. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,830
    Kiitokset:
    3,753
    Pisteet:
    223
    Ei onnaa. Tulee vain varjostettu alue.

    Näyttöä lukuunottamatta kaikki, mutta reso pysyi samana.

    Edit: Mulla kuvat kylläkin on omissa kansioissaan, ei mikkisoftan ehdottamissa.
     
    Viimeksi muokattu: 27.03.2019
  8. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,775
    Kiitokset:
    984
    Pisteet:
    123
    Ja vika kympissä? Näytönohjain saattaa samasta resosta huolimatta käyttäytyä juuri tuon verran poikkeavasti.
     
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,830
    Kiitokset:
    3,753
    Pisteet:
    223
    Missä muussa? Kymppi ei anna säätää entiseen tapaan.
     
  10. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,650
    Kiitokset:
    872
    Pisteet:
    123
    Ei sen pitäisi mitään varjostaa.
     
  11. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,830
    Kiitokset:
    3,753
    Pisteet:
    223
    Editoin juuri edellistä vastausta. Mulla kuvat on itse tehdyissä kansioissa, ei mikkisoftan ehdottamissa. Vaikuttaisiko se?
     
  12. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,650
    Kiitokset:
    872
    Pisteet:
    123
    En tiedä, voi olla. Tein testin ja kieltämättä vähän piti hinkata, mutta kyllä se pitäisi kohdille saada.

    perkeleesti kansioita.
     
    wwallu kiitti tästä.
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,830
    Kiitokset:
    3,753
    Pisteet:
    223
    Vaikka kuinka hinkkaisi niin ei vaikuta. Varjostettua aluetta vain levittelee. Kokeilin tuossa niin ei saa millään järkevällä koolla näyttöä täyteen. Jaska mikä jaska.
     
  14. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,650
    Kiitokset:
    872
    Pisteet:
    123
    Jos muutan kansioiden koon siitä hiiren oikealla valittavasta valikosta "suuureksi", pitää mun rajata toi alue tonne aika lailla oikeaan reunaan jos haluan, että ihan kaikki rivit on täynnä. Tolla samalla leveydellä joka tossa edellisessä kuvassa on, menee se silloin pari kansiota yli.

    perkeleesti lisää kansioita.
     
  15. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,830
    Kiitokset:
    3,753
    Pisteet:
    223
    Ei näytä hyvältä. Kiitti billy.

    Mää en vaan onnistu rajaamaan mitään mihinkään.
     
  16. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,650
    Kiitokset:
    872
    Pisteet:
    123
    Kuvat kertoisi enemmän kuin sanat. Mutta onko se kansioiden määrä nyt ihan pakko olla toi? jos pari kansiota poistaa tai muutaman lisää ja sillä vetää rivit täyteen. Eikös se oo vaan hetken totuttelu kysymys.
     
    Viimeksi muokattu: 27.03.2019
  17. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,830
    Kiitokset:
    3,753
    Pisteet:
    223
    Periaatteessa, mutta mulla ei riitä kansioita täyttämään kaikkia aukkoja. Vaikka kuinka on ollut kymmenien vuosien projekti. Enkä muutenkaan hyväksy tuollaista tapaa rikkoa hyvin toimivat systeemit ihan vaan huvin vuoksi.

    Taidan silti ostaa ton lyyrin suositteleman hiiren, vaikka vähän kallis onkin parin kuukauden käyttöesineeksi. Jos se rulla olisi vähänkään erilainen.
     
  18. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,650
    Kiitokset:
    872
    Pisteet:
    123
    Noh jos sinne heittää pari tyhjää täyte kansiota? Mulla on logitech g700s ja siinä saa tota rullaa kanssa vapaalle, mutta niin kuin tarantella tuolla aikaisemmin mainitsi, ei se taida vaikuttaa yhtään siihen kansion koon muuttumiseen. (en oo kyllä hiiren omia asetuksia testannut, mutta en usko että nekään siihen vaikuttaisi)

    Veikkaan, että noita muutoksia on tehty tabletteja sun muita kosketusnäyttöjä varten.
    Tokihan sain sen kansiomäärän sopiin täysin, ihan hiiren rullalla muuttaen. Eli sen pitäisi onnistua.
     
  19. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,830
    Kiitokset:
    3,753
    Pisteet:
    223
    Sää oletkin guru näissä jutuissa. Ei päde normipettereihin.

    Mutta tohon koon muuttamiseen portaattomalla hiirellä. Ei muuta kuin control pohjaan ja kokeilemaan tuleeko portaatonta säätöä.
     
  20. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,650
    Kiitokset:
    872
    Pisteet:
    123
    Ei tule, sama tulos kummallakin vapaalla ja ei vapaalla pyörityksellä.

    Tossa kun hinkkasin noita, niin huomasin, että se kestää aikas paljon pienentämistä niin, että rivit pysyy vielä saman pituisina.

    helvetisti kansioita.

    Siinä kaikki samassa kuvassa. En muista miten seiskassa oli, mutta vaikka noi kansiot on jo aika pieniä, niin ei niiden välillä ole tilaa siltikään enempää.
    hjhjhjhjh.
     
    Viimeksi muokattu: 28.03.2019
    wwallu kiitti tästä.
  21. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,652
    Kiitokset:
    934
    Pisteet:
    193
    Ellei kyseessä olisi tutut nimimerkit, niin voisi luulla, että trollit ovat asialla...

    Ja anteeksi nyt, jos en jotakin oikein ymmärtänyt. Sellaista minulle sattuu.
     

Jaa tämä sivu