1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Uutisotsikot.

Viestiketju Palautetta ylläpidolle -osiossa. Ketjun avasi exlex 06.02.2008.

 1. exlex

  exlex Regular member

  Liittynyt:
  29.03.2005
  Viestejä:
  286
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Käytän AfterDawn.com:ia lähes joka päivä ja olen käyttänyt viimeiset pari vuotta. Olen vain hieman kyllästynyt, kun melkein joka päivä on joku uusi Apple uutinen etusivulla. Esim. iPhone softapäivitys yms. Olen miettinyt että olisiko mahdollista kertoa joitain muitakin uutisia, kuin pelkkiä Apple uutisia.

  Esim. tälläviikolla on julkaistu Vista SP1:nen ja ihan lähinaikoina julkaistiin Office 2007 Sp1.nen. Minua ainakin itseä olisi nämä uutiset kiinnostanut, kuin iPhonen puhelimen softapäivitys. Koko puhelinta ei myydä edes Suomessa. On paljon uutisia mitkä olisi kiva nähdä Afterdawn.comissa, eikä viikko myöhässä jossain Tietokone lehden sivuilla.

  Tämä ei ole hyökkäys Applea kohtaa. Apple on hyvä merkki mutta lähinnä provosoin, kun on pelkkää Applea sivuilla.

  Kiitos jo valmiiksi.
   
  Viimeksi muokattu: 06.02.2008
 2.  
 3. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,806
  Kiitokset:
  173
  Pisteet:
  143
  Olemme yrittäneet rajata uutisointimme koskemaan ns. "digitaalisen multimedian" uutisia, eli emme ole uutisoineet Windowsin turva-aukoista, uusista SP -päivityksistä Vistaan, TietoEnatorin tekemistä palvelusopimuksista valtionhallinnon kanssa, jne vaan sen sijaan olemme yrittäneet keskittyä hieman kapeammalle alueelle uutisten osalta, eli lähinnä uutisiin jotka koskettavat jollain tavalla P2P-tekniikkaa, pelikonsolitekniikkaa, digivideomaailmaa, verkkomusiikkipalveluita, multimediapuhelimia, jne.

  Toki, jos kysyntää löytyy sille, että laajennamme käsiteltyjen uutisten aihepiiriä "kaikki mikä liittyy tekniikasta"-tyyliseen uutisointiin digitodayn, jne tapaan, voidaan sitäkin harkita. Vai onko enemmän kysyntää "teknolelu"-tyyliselle uutisoinnille esim. Engadgetin tapaan?

  Resurssimme ovat toki rajalliset, vaikkakin jatkuvasti kasvavat ja kuten tarkkasilmäisimmät ovat ehkä huomanneetkin, olemme viimeisen muutaman viikon aikana kirjoittaneetkin pari uutista "normaalista aihepiiristämme poiketen", esimerkkinä nyt vaikkapa MS+Yahoo-kaupan uutisointi.

  Eli mielipiteitä suunnan vetämisestä otetaan vastaan -- kaikki mitä teemme, haluamme kuitenkin alan ymmärtää hyvin, ettei päädytä rasittavaan "raapaistaan pintaa ja kirjoitetaan aiheesta X uutinen, siitä kuitenkaan mitään tajuamatta"-tyyliin, jota jotkut verkkosivut harrastavat. Nykyisen aihepiirimme tunnemme varsin hyvin, joten uudet alueet ovat aina pientä opettelua vaativia. Eli, aletaanko uutisoimaan Windowsin turva-aukoista, TietoEnatorin sopimuksista, Nokian yt-neuvotteluista ja sen sellaisesta?
   
 4. Kaakatus

  Kaakatus Regular member

  Liittynyt:
  29.06.2005
  Viestejä:
  1,776
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Omaan makuuni sopisi, jos täällä olisi tuommoiset hieman merkittävämmät jutut, kuten Vista SP päivitykset. Ne ovat mielestäni ihan tiedottamisen/uutisoinnin arvoisia ja voisi tuohon iPhone uutisointiin saada vähän vaihtelua. Kuitenkaan mistään yt-neuvottelusta tai yritysostosta en jaksaisi lukea.
  Mielipiteitä mielipiteitä. :)
   
 5. BlasterX

  BlasterX Regular member

  Liittynyt:
  14.05.2006
  Viestejä:
  1,483
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Ei uutta digitodaytä, kiitos. Ihan jäävuoren huipun uutiset voisi ehkä kertoa - esimerkkinä MS+Yahoo / Vista SP1, mutta niinkuin Kaakatus sanoi, ei ainakaan "Sonera vähentää 1000" -tyylisiä uutisia.
  Teknolelut ovat ehkä hieman parempi idea, mutta hilavitkutin.com löytyy jo. Se mitä enemmän kaipaisin, olisi kerran kuukaudessa tyyppinen laite-/palvelu-koeajo. Tietysti aihepiiriinne liittyen. Esimerkkinä tämän nelosen "Hot from USA" -palvelun testaus, joka oli todella kiinnostavaa luettavaa!
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2008

Jaa tämä sivu