1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Uuteen välilehteen avattu video lähtee päälle automaattisesti

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi Philippos 25.07.2015.

 1. Philippos

  Philippos Newbie

  Liittynyt:
  25.07.2015
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Kun avaan uuteen välilehteen sivun, joka sisältää videon (esim. youtube tai riemurasia) niin tämä video lähtee päälle automaattisesti välilehden ladattua. Haluaisin että videot eivät lähtisi päälle automaattisesti.

  Olen päivittänyt selaimen (Google Chrome: Versio 44.0.2403.89 m) ja laajennuksissa minulla on vain Adblock plus 1.9.1 ja Avastin Online security 10.2.0.190.

  Löysin englanninkielisen ohjeen chromen asetusten muuttamiseen, mutta en löydä tuota "plug-in autoplay" -osiota oman suomenkielisen chromeni asetuksista (asetukset/lisäasetukset/tietosuoja/sisältöasetukset...).

  (Linkki englanninkieliseen ohjeeseen: http://www.pcworld.com/article/2858421/how-to-stop-autoplay-videos.html )

  Löysin myös ladattavan laajennuksen, joka estää youtuben auto-playn, mutta jos vaan on mahdollista niin mielummin muuttaisin selaimen asetuksista kun asentaisin uutta. Onko tietoa kuinka ongelman saisi korjattua?

  ...peace.
   
 2.  
 3. power_age

  power_age Active member

  Liittynyt:
  06.05.2009
  Viestejä:
  1,697
  Kiitokset:
  148
  Pisteet:
  73
  Niinhän nuo täälläkin lähtee IE.llä eikä vaikuta IE.ssä olipa etusivu google, bing, yahoo & tuliketulla samoin.

  Eikö pitäisi lähteä?

  Tällä koneella ne on muistaakseni lähtenyt aika pitkää ja kokoonpano ollut jo vuosia, en muista enää aikaa onko ollut niin ettei lähtisi.
   
 4. Philippos

  Philippos Newbie

  Liittynyt:
  25.07.2015
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Sen takia tätä ihmettelen kun taloudessa on toinen tietokone (jossa windows 8.1) ja siinä välilehteen avatut videot eivät käynnisty automaattisesti. Tässä jossa videot käynnistyvät automaattiesti on windows 7. Molemmissa koneissa on Google Chrome. Tuon aijemmin linkkaamani ohjeen mukaan tämän voi muuttaa chromen asetuksista kohdasta "plug-ins, click to play", mutta en löydä tuota valintaa suomenkielisestä versiosta niin mietin että olisiko tämä asetus muutettavissa jostain muualta.

  Usein tulee avattua uuteen välilehteen jonoon eri videoita ja biisejä ja olisi kiva jos jokaista ei tarvitsisi laittaa pauselle erikseen.

  ...peace.
   
 5. Agent_007

  Agent_007 Senior member

  Liittynyt:
  05.05.2003
  Viestejä:
  29,936
  Kiitokset:
  124
  Pisteet:
  143
  Toi "plug-ins, click to play" -teksti on vanhasta Chromesta. Uudessa se on Let me choose when to run plugin content/Anna minun valita, milloin laajennuksen sisältö suoritetaan.
   

Jaa tämä sivu