1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Uusia kanavia Canal+:lla?

Viestiketju Keskustelua satelliittivastaanotosta ja satelliit -osiossa. Ketjun avasi Neptun 01.11.2006.

 1. Neptun

  Neptun Active member

  Liittynyt:
  17.01.2005
  Viestejä:
  3,954
  Kiitokset:
  10
  Pisteet:
  68
  Ei voi muuta kuin ihmetellä näitä tiettyjä firmoja. Canal+ on mainostanut näyttävästi uusia kanaviaan, jotka tulivat 1.11.06. Sitten kun ne tulivat paljastui, että vastaavat vanhat kanavat poistuivat - juuri näiden mainostettujen edeltäjät. Eli ei niitä kanavia olekaan yhtään enempää kuin aikaisemmin, vain nimi on vaihtunut.

  Samoin aikaisemminkin oli outoa se, että joitakin uusia kanavia mainostettiin eikä sanallakaan viitattu siihen, että - kuinka ollakaan - ne ovat lisämaksullisia.
   
  Viimeksi muokattu: 01.11.2006
 2.  
 3. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,835
  Kiitokset:
  181
  Pisteet:
  143
  Niin, tavallaanhan tuossa on vähän luotu väärää kuvaa, mutta ideanahan oli nimenomaan kanavien nimien muuttamisen lisäksi sisällön uudelleenorganisointi. Nythän Canal+ Sport -kanavia on kaksi (joka näin ei-urheilua-seuraavalle on aika turha "parannus"..), aiempi C More HD on nyt Canal+ HD, C More -kanavat katosivat kokonaan ja Canal+ on nyt Canal+ Mix.

  Mutta tulihan toki taas uuttakin (Canal Digitalin sat-jakeluun siis, Canal+ ja Canal Digitalhan ovat kaksi täysin eri firmaa..), kaksi HD-kanavaa lisää (Voom ja Discovery HD). Mutta nuo ovat ilmeisesti MPEG-4 -pakattuja ja wanha Canal+ HD pysyy ilmeisesti ainakin toistaiseksi MPEG-2 -pakattuna.

  Noh, eniten kuitenkin odotan, että a) Subtv tulee satelliittijakeluun b) Nelonen alkaa lähettämään anamorfista kuvaa myös satelliitissa..
   
 4. Neptun

  Neptun Active member

  Liittynyt:
  17.01.2005
  Viestejä:
  3,954
  Kiitokset:
  10
  Pisteet:
  68
  Tämä yliampuva sanankäyttö on lähtöisin nimenomaan Canal+:an julkaisuista ja mainoksista. Uusin CANAL+ lehti otsikoi: "Lue kaikki uusista kanavistasi...Nyt sinun en entistä helpompi löytää lempiohjelmasi. Marraskuun alusta alkaen tv:ssäsi on seitsemän uutta elokuva- ja urheilukanavaa...". Hm.

  Aikaisemmin oli myös kaksi kanavaa esim. viikonloppuisin käytettävissä urheiluun; Canal+ ja sitten Canal+ Sport kanavat. Jos nyt tulee koko viikon niin hyvä meillä niille, jotka katsovat urheilua nenä ruudussa kiinni.

  Kyllä esim. meidän perheemme odotti, että käytännössä olisi todella ollut jokin uusi kanava, mutta ei ollutkaan. HD-kanavat eivät meitä tässä vaiheessa kiinnosta. On selvää, että kysessä on järjestelyprojekti. Silloin se pitäisi sellaisena pitääkin, eikä tehdä siitä laajennusprojektia. Ilmiö on sukua sille, että hintoja nostettaessa kyseessä onkin palvelun parantamisen projekti.
   
 5. Sakke88

  Sakke88 Active member

  Liittynyt:
  11.04.2004
  Viestejä:
  1,773
  Kiitokset:
  19
  Pisteet:
  68
  Olihan se hieman pettymys selailla canal+:san mainos lehteä uusista kanavista kun ei käytännössä tullutkaan uusia kanavia.
  Suunnitelmia ensivuodeksi on kuitenkin melko paljon.
  http://itviikko.fi/page.php?page_id=15&news_id=200619591
  Olisi myös kiva tietää millä resoluutiolla kanavia on ajateltu lähettää.
   
 6. Neptun

  Neptun Active member

  Liittynyt:
  17.01.2005
  Viestejä:
  3,954
  Kiitokset:
  10
  Pisteet:
  68
  Kiva linkki. Siinä oli ainakin minulle uutta tietoa HD-tekniikasta ytimekkäässä muodossa.
   
 7. Peppi_

  Peppi_ Regular member

  Liittynyt:
  28.03.2006
  Viestejä:
  290
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  "Noh, eniten kuitenkin odotan, että a) Subtv tulee satelliittijakeluun"

  Ja sitä odotan minäkin. Ei tule katsottua, kun ei edes viitsi yhden kanavan takia toisen boxin puolelle vaihtaa ja eipä tiedä mitä sieltä tuleekaan, kun ei näy, kun epg:tä selailee.

  Ja subihan oli vuosi tai pari sitten vielä mukana canalin local kanavissa. Sitten oli vähän aikaa joku teksti tyyliin "subtv:n lähetys satelliitista lopetettu, koska huoltotoimet saatu valmiiksi". Mitä kettua... Miksei sitä voi sinne jakeluun sitten jättää!?! Ei se ainakaan katsojia varmaan vähennä.
  Ja kun näin on toimittu niin mahtaakohan sitä ainakaan ihan pian satista nähdä...
   
 8. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,835
  Kiitokset:
  181
  Pisteet:
  143
  Ja Neloselle voisivat muutkin CD:n satelliittijakelussa olevat pistää mailia ja kysellä että mikähän idea siinä on, että Nelonen tulee satelliitista 4:3 -kuvasuhteella aina..

  Tuo SubTV-tilanne on kyllä kans yksi outous, luulisi MTV3:lla olevan intressejä tavoittaa mahdollisimman laaja katselijamäärä kanavalleen. Mutta ilmeisesti siitä ei ole päästy sopuun että kumpi maksaa satelliittijakelusta kummalle ja kuinka paljon. Jonkinsortin vetoomus voisi olla ehkä ajankohtainen tuon korjaamiseksi, tarpeeksi moni CD:n tilaaja valittaisi asiasta sekä CD:lle että Maikkarille, niin ehkäpä asia muuttuisi.
   
 9. Peppi_

  Peppi_ Regular member

  Liittynyt:
  28.03.2006
  Viestejä:
  290
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  ^^ Olin muutaman viikon poissa ja nyt päivitin softan purkkiin ja ulkomuistista säädin asetukset ja muutenkin olen unohtanut miltä tyo kuva näytti, mutta neloselta tulee nyt "letterbox" mun vanhaan 4:3 töllöön. Ja samalla nekstit keskellä ruutua...

  Toi subtv:n kohtalo on jotekin himmee... kukahan se kanavan _oikeasti_ omistaa??? Tuntuu ettein sen jakelu ole koskaan oikeasti ketään kiinnostanut. Ensin vain kaapeliin (kaapelilla Suomessa hyvin pieni jakelu) ja nyt vain luotetaan (ehkä joskus) kasvavaan digitv jakeluun....
   
 10. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,835
  Kiitokset:
  181
  Pisteet:
  143
  Joo, tais tuossa vähän ennen joulua muuttua vihdoinkin widescreeniksi Nelosen satelliittistreami, eli kai siellä joku vihdoin luki palautetta :) Saas nähdä miten käy tän uuden "Nelosen subin" eli JIMin satelliittijakelun..
   

Jaa tämä sivu