1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Uusi selain

Viestiketju Vapaata keskustelua -osiossa. Ketjun avasi call112 18.11.2019.

 1. call112

  call112 Member

  Liittynyt:
  12.09.2017
  Viestejä:
  11
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  13
 2.  
 3. *Trinity*

  *Trinity* Senior member

  Liittynyt:
  15.12.2014
  Viestejä:
  6,509
  Kiitokset:
  1,177
  Pisteet:
  223
  Hyvin lyhyen testin perusteella firefoximainen selain. Näköjään sisäänrakennettu mainostenesto. Nopeudessa saattoi tuntua hieman eroa, mutta sen testaaminen vaatisi enemmän aikaa. Sehän noissa "uusissa" selaimissa on, että tuoko ne varsinaisesti mitään merkityksellistä uutta nykyisiin verrattuna, jonka takia käyttäjämäärät ei pakolla nouse suuriksi, kun ei ole syytä vaihtaa siitä selaimesta mihin on tottunut, vaikka uusi selain sinänsä olisikin hyvä.
   
  call112 kiitti tästä.
 4. Jarm

  Jarm Member

  Liittynyt:
  10.01.2009
  Viestejä:
  26
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  MOI!

  tässä tullut kokeiltua Opera, läppärillä, on myös tablulla. Kummalisinta on jotta tietokoneversioon on "suosikit" laitettu hassummin kuin tablu selaimeen. Tosin tablun ensiasennus oli jo 2015, ja GooglePlaukaupasta vs Microsoft Store läppärille. Vuoden sitkeän käyttämisen jälkeen nimenomaan Suosikki-toiminto tympi ja joutui Poistoon..

  Nyt kokeilussa Vivaldi joka on ainakin "säätäjille" - saa asetuksia yms veivata monen monenlaisesti! Mukava toiminto on oikeassa alalaidassa Zoom + ja - sivu suurenee ja pienenee... esim joilla muilla keskustelupalstoilla joiden txt menee kuvaruudun laidan ulkopuolella, saa zuumattua jotta näkee kerta silmäyksellä eikä tarvi palkkia hivutella..

  ...Edge automaattipäivitti ittensä ja toistuva kummallisuus on -ei internet yhteyttä- kun klikutaa auki, aeimmin toimi ilman tällaista virheilyä. Em Opera ja Vivaldilla ei po. ongelmaa ole ollut.

  Toimiston pöytätietsikassa on Firefox, ja siihen kait näitä kaikkia pitäisi verrata... mun mielestä, vaikka pitkään olin Opera käyttäjäkin
   
 5. tarantella

  tarantella Senior member

  Liittynyt:
  20.10.2012
  Viestejä:
  5,978
  Kiitokset:
  1,170
  Pisteet:
  243
  Eiköhän nämä Zoom toiminnot löydy kaikista selaimista Ctrl +tai -, suurentaa ja pienentää. Mielestäni nuo eri selainten säädöt ovat melko samanlaisia, ehkä vähä eri tavalla toteutettu.
  Mitä hassua noissa suosikeissa oli, että poistaa piti?
  Nuo yhteysongelmat taitaa johtua muusta kuin selaimesta.
  Varsinaisia selainvalmistajia ei ole kovin montaa, vaan perustuvat pitkälle muihin selaimiin ja ovat niiden variaatioita. Microsoft korvasi juuri Edge selaimensa Chrome pohjaiseen, johon Vivaldikin perustuu.

  Katselin Vivaldin sivuja. Sillä näyttää olevan myös vahva yhteys Opera selaimeen, ainakin henkilökuntansa puolesta, joista suurin osa on Norjalaisia. Ovat varmaan entisiä Operan työntelijöitä, jonka omistuspohja siirtyi muistaakseni itä-eurooppaan.
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2020
 6. OneMember

  OneMember Active member

  Liittynyt:
  12.01.2006
  Viestejä:
  3,192
  Kiitokset:
  56
  Pisteet:
  78
 7. Jarm

  Jarm Member

  Liittynyt:
  10.01.2009
  Viestejä:
  26
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kiitos vastauksista!

  Tämä edge nyt käytössä oleva ei ole "uusi edge", joka ilmestyi tammikuulla. Pitänee jatkaa kokeiluja Firefoxilla seuraavaksi...
   

Jaa tämä sivu