1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Uusi näytönohjain

Viestiketju Näytönohjaimet - Apua, kokemuksia ja vinkkejä -osiossa. Ketjun avasi haggis298 27.04.2015.

  1. haggis298

    haggis298 Member

    Liittynyt:
    17.06.2011
    Viestejä:
    85
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Lähinnä sen takia, että pelottaa sen vaihtaminen näin mämmikourana. Noiden johtojen kanssa pelaaminen epäilyttää. Ram tikkujen siirtely ainut mitä koskaan komponentti puolella tehnyt koneelle :D. Mitä mieltä olisitte vielä tästä. Tuossa olisi 4gigaa sitä vramiakin ja minun tietojeni mukaan toimisi tällä virtalähteellä?

    http://www.verkkokauppa.com/fi/prod...GeForce-GTX-960-O-C-4096-Mt-nay#product-links
     
  2.  
  3. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,176
    Kiitokset:
    3,841
    Pisteet:
    223
    Meinaa hinta vetää sanattomaksi... Mut joo, ei ikinä tuollaista. Ota vain se satasta halvempi samantehoinen 280. Poweria ei tarvitse vaihtaa.
     
  4. haggis298

    haggis298 Member

    Liittynyt:
    17.06.2011
    Viestejä:
    85
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Selvä, no katselen vielä pari päivää jos sattuisi GTX 970 löytymään käytettynä takuun kanssa alta 300e. Eikö tuo olisi jo aika hyvä kortti? Jos ei löydy niin nappaan tuon Dual-x 280. Tuo R9 290X kyllä kutkuttaa kanssa... Helvetti kun pitää olla tällänen mämmikoura ettei osaa poweria varmaankaan vaihtaa -.-.
     
    Viimeksi muokattu: 28.04.2015
  5. NH91

    NH91 Regular member

    Liittynyt:
    21.06.2013
    Viestejä:
    428
    Kiitokset:
    86
    Pisteet:
    38
    Ei se todellakaan vaikeaa ole. Piuhoja et saa vääriin paikkoihin ja joudut neljä ruuvia avata ja laittaa takasin.. Otat vaikka kuvat missä piuhat on niin et voi mennä vikaan.
    Hinta kyllä todella järkyttävä, miltei samalla rahalla tehokkaampi 290X..
    [​IMG]

    970:ssä muistivikaa, tiesitkö? :

    http://muropaketti.com/nvidia-vastasi-gtx-970n-muistiongelmiin-vain-35-gt-kaytettavissa-tehokkaasti

    Minä nappaisin tuon 280:n tässä tilanteessa.
     
    Viimeksi muokattu: 28.04.2015
    haggis298 kiitti tästä.
  6. FiveBridges

    FiveBridges Senior member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    3,213
    Kiitokset:
    623
    Pisteet:
    123
    Ja tuolla nippelitietoa powerin vaihdosta.:rolleyes:



    Sama homma,ota vaan toi 280 näyttis.
     
    haggis298 ja NH91 kiittävät tästä.
  7. haggis298

    haggis298 Member

    Liittynyt:
    17.06.2011
    Viestejä:
    85
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    No kaipa tää alkaa sitten näyttää siltä, että tuo dual-x 280x ois se valinta. Pyörittääkö se sitten noiden mun muiden specsien (Intel I5-3750k 3,4ghz Ivy Bridge ja 8GB Ram) kanssa esim. GTA V, BF Hardline ja Witcher 3 ainakin lähes maxeilla?
     
  8. NH91

    NH91 Regular member

    Liittynyt:
    21.06.2013
    Viestejä:
    428
    Kiitokset:
    86
    Pisteet:
    38
    BF Hardline :


    GTA V :



    Tuommoisia videoita löysin noista kahdesta, joten kyllä ne ihan ok näyttäis pyörivän.
    Witcheristä en niin osaa sanoa, mutta eiköhän nuo kaikki pyöri ihan mukavasti :)
     
  9. haggis298

    haggis298 Member

    Liittynyt:
    17.06.2011
    Viestejä:
    85
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Kiitän kaikkia minua tässä auttaneita erittäin paljon ja ilmoittelen vaikka vielä ketjuun mitä sitten lopulta ostin :). Rajaan nyt mielessäni vaihtoehdot Dual-x 280x ja 290x näyttiksiin. Budjettia pitää vaan katella. Kyllähän tuo 290x ymmärtääkseni on tuon rahan arvoinen verrattuna 280x. Kiitos vielä kerran!
     
  10. NH91

    NH91 Regular member

    Liittynyt:
    21.06.2013
    Viestejä:
    428
    Kiitokset:
    86
    Pisteet:
    38
    Muista sitten jos tuohon 290X:ään päädyt nii joudut ton powerinki vaihtamaan.
     
  11. haggis298

    haggis298 Member

    Liittynyt:
    17.06.2011
    Viestejä:
    85
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Juu yritän muistaa :D. Vielä sellainen kysymys olisi ehkä, että oletko sitä mieltä, että toi 290x olisi vähän turhankin hyvä tälle resolle (1680x1050)? Näyttöä en kuitenkaan tule uusimaan pitkään aikaan (ainakaan vuoteen). Noiden videoiden perusteella, kun pyörii ihan jouhevasti nuo pelit isommallakin resolla, niin tällä varmaan vielä hiukkasen paremmin.
     
  12. NH91

    NH91 Regular member

    Liittynyt:
    21.06.2013
    Viestejä:
    428
    Kiitokset:
    86
    Pisteet:
    38
    Ei kai sellaista olekkaan kuin liian hyvä ;)
    Mutta nyt kun budjettisi on rajallinen ja uudet näyttikset ilmestyy tässä lähitulevaisuudessa, ne laskee noitten nykysten hintoja niin ehkä vähän "turhaa" laittaa nyt isoja summia näytönohjaimiin.
    Pelailet vaan tolla 280 niin pitkään kuin pärjäät ja kattelet sitte uutta ohjainta.
    Huhujahan nuo vaan ovat, mutta tulevien näyttisten pitäisi olla huomattavasti nopeempia. 280 on ainakin parasta vastinetta rahalle tällä hetkellä.
     
  13. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,356
    Kiitokset:
    426
    Pisteet:
    143
    näin kys. resoisen ruudun omistajana ja gta v:tä testanneena, 2.6gb näytti haukanneen high asetuksilla itsellä näyttiksen muistista, eli kyllä tuntuu tuo muisti tulevan tarpeeseen...
     
    haggis298 kiitti tästä.
  14. haggis298

    haggis298 Member

    Liittynyt:
    17.06.2011
    Viestejä:
    85
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Viimeksi muokattu: 29.04.2015
    Gereti kiitti tästä.
  15. FiveBridges

    FiveBridges Senior member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    3,213
    Kiitokset:
    623
    Pisteet:
    123
    Bitfenix Merc Alpha normi standardin ATX kotelo + Superflower 500w normi standardin ATX virtalähde.
    Sopii hyvin,tossa kotelossahan on toi powerin paikka alhaalla.

    Bitfenix Merc Alpha.
    http://s2.postimg.org/axdiyhtu1/6911325_1.png
     
    haggis298 kiitti tästä.
  16. haggis298

    haggis298 Member

    Liittynyt:
    17.06.2011
    Viestejä:
    85
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
  17. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,176
    Kiitokset:
    3,841
    Pisteet:
    223
    haggis298 kiitti tästä.
  18. haggis298

    haggis298 Member

    Liittynyt:
    17.06.2011
    Viestejä:
    85
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Suositteletko tuota ennemmin, kuin Super Floweria? Haluaisin sellaisen, että OC olisi mahdollinen asia. Onko tuolla samat mitat, kuin Super flowerilla (toisinsanoen mahtuuko koppaani)? Löysin tuosta tälläiset mitat; Dimension: W160 x L150 x H86 mm. Ei taida mahtua koppaan leveyden puolesta :(.
     
  19. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,176
    Kiitokset:
    3,841
    Pisteet:
    223
    120 wattia isompi laatupoweri vain muutaman euron hintaerolla niin täytyy suositella. Mielestäni tuon pitäisi sopia. Jos ei niin joku valaistuneempi varmaankin korjaa.
     
    haggis298 kiitti tästä.
  20. FiveBridges

    FiveBridges Senior member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    3,213
    Kiitokset:
    623
    Pisteet:
    123
    haggis298 kiitti tästä.
  21. haggis298

    haggis298 Member

    Liittynyt:
    17.06.2011
    Viestejä:
    85
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Seleevä homma! Vihdoinkin pitäisi sitten kaiken olla selvää. Laitan virtalähteen heti tilaukseen systemasta. Kiitosta taas kummallekin!
     

Jaa tämä sivu