1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Uusi kone noin 1300 €

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Veksi015 19.05.2007.

 1. Veksi015

  Veksi015 Member

  Liittynyt:
  04.05.2007
  Viestejä:
  32
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Uppia


  Tuli sitten viimein ostettua ylhäällä olevat komponentit. Näytön osalta kävikin niin kuin pelkäsin, että 226BW oli A-paneelilla. Asian tekee veemäiseksi se, että sovittiin myyjän kanssa, että näyttö tulisi olemaan S-paneelilla. Myyjä jopa kirjoitti takuutodistukseen erikseeen , että S-paneelinen 226BW. Kotona laatikko auki ja näytön takana olevaa tarraa tutkimaan, ja A:han siinä luki P*rkele. Lisäksi "hidden" menusta varmistin asian.

  Tietenkin valitan asiasta, koska myyjä lupasi S-paneelisen ja takuu todistuksessakin se imoitetaan erikseen. En tiedä auttaako mitään, mutta pakko yrittää.

  Kiitos kuitenkin komponenttien valinnassa auttaneille!

  Avautuminen:

  Ja aivan mahtava selitys tuli siitä mitä ne kirjaimet näytön takana tarkoittavat. Nehän tarkoittavat A = Aasiassa valmistettu näyttö. S tarkoittaisi, sitten Slovakiassa valmistettua näyttöä. C on varmaankin sitten Kanadassa valmistettu jne :D.

  Myyjä oli kuullut tämän kirjain selityksen Samsungin auttavasta puhelimesta. Lisäksi kaikki Slovakiassa valmistetut ovat varmasti S-paaneelisia Samsungin mukaan, eli se tukisi edellä mainittua kirjain teoriaa. No itse soitin samaan numeroon ja numerosta vastasi tyttö, joka ei osannut sanoa yhtään mitään. Pyysi odottamaan, että kävisi kysymässä neuvoa. Sanoin, että lähetä sähköpostia... Sitä ei ole vieläkään tullut.

  Lisäksi kerroin myyjälle, että olen aika varma, että A tarkoittaa paneelin valmistajaa nimeltä AU optronics:ia ja S samsungia jne. Ei kuulemma pidä paikkaansa. Hän oli tarkastanut, että näyttöni oli valmistettu Slovakiassa ja Samsungin mukaan kaikki Slovakiassa valmistetut näytöt ovat S-paneelilla. Ja näyttöni on siis s-paneelilla, eli pitäisi olla S kirjain tarrassa. Kysyin miksi minulla lukee A takana olevassa tarrassa ja valmistus paikkana on Slovakia. Noh Slovakia kuuluu Aasiaan, oli vastaus. Voisin jopa väittää, että taisi puhua itsensä pussiin.

  edit: Typoja + avautumista.
   
  Viimeksi muokattu: 03.06.2007
 2.  
 3. k0jootti

  k0jootti Regular member

  Liittynyt:
  11.10.2006
  Viestejä:
  4,404
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Tottakai saat S-paneelisen jos kerran olet sellaisen tilannut ja siitä maksanut! Soita liikkeeseen ja sano että vaadit näytön vaihdon ilmaiseksi kotiinkuljetettuna, jos eivät suostu, uhkaa soittavasi kuluttaja-asiamiehelle.
   

Jaa tämä sivu