1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Uusi kone laajakaista ei toimi

Viestiketju Laajakaistaliittymät -osiossa. Ketjun avasi Uusikonr 12.07.2016.

  1. Uusikonr

    Uusikonr Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    unohtui poistaa ajurit perkele;S

    upload_2016-7-12_16-38-12.
    jostain syystä ei ole kuin nuo kuitenkin jäljellä
     
  2.  
  3. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,727
    Kiitokset:
    761
    Pisteet:
    193
    Tuon mukaan kaikki pitäisi olla kunnossa. Olisiko jollakin toisella hyviä ehdotuksia, miten mennä eteenpäin.
    Mitä jos poistaisit nuo vielä laitehallinnasta käsin ja asentaisit ajurin vielä uudelleen, ihan varmuudeksi.
     
  4. Uusikonr

    Uusikonr Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Eli molemmat poistaa?
     
  5. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,727
    Kiitokset:
    761
    Pisteet:
    193
    Kannattaa kokeilla sitä ja sitten asentaa uudelleen.

    edit: poistun vähäksi aikaa ulos.
     
  6. Uusikonr

    Uusikonr Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Jees kokeilin mutta ei vaikutusta.. mikähän helvetti täs voi olla:S
     
  7. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,439
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    Näyttääkö se emolevyn takapaneelissa oleva valo mitään siinä verkkojohdon liittimen vieressä?
     
    IlmoPJ kiitti tästä.
  8. Uusikonr

    Uusikonr Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    hmm ei kyllä näytä.
     
  9. Kuunmies

    Kuunmies Senior member

    Liittynyt:
    05.03.2010
    Viestejä:
    4,439
    Kiitokset:
    688
    Pisteet:
    143
    Jos se ylempi valo ei pala(olettaen, että normikotelo, jossa emo "normaalissa" asennossa) ei linkissä tapahdu mitään...

    Jos ois toinen kaapeli vaikka kokeilla vielä, että tuleeko eloa. Ei oikein muuta keksi. Tai sit teet niinkuin Ilmo ehdotti, että kaikki vielä pois sieltä laitehallinnasta ja sitten asennat uudelleen ajurit.

    [​IMG]
     
  10. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,727
    Kiitokset:
    761
    Pisteet:
    193
    Musta alkaa tuntua, että tuossa on joku Internet kaistan jakojuttu, joka estää yhteyden.
    Taistelin aikaisemmin yhden Gigabyten Killer™ E2200 gaming networking platformin kanssa, ennen kuin tajusin poistaa sen kokonaan käytöstä ja jättää pelkkä ajuri ainoastaan, jolloin netti alkoi toimia normaalisti.
    En perehtynyt siihen tarkemmin, mutta sen ideana on jakaa kaistaa eri toiminnoille.

    Liittyiskö koneessasi oleva Remote NDIS based Internet Sharing Device jotenkin siihen. Katsele, löytyykö sieltä mitään ohjelmaa, jolla tuohon pääsee käsiksi ja estää sen toiminta.
     
  11. Uusikonr

    Uusikonr Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Se taitaa olla tämä puhelimen netti jota oon käyttänyt et pääsen tällä nettiin.
    e: Remote NDIS based Internet Sharing Device siis
     
  12. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,727
    Kiitokset:
    761
    Pisteet:
    193
    Jos poistat tuon jakoajurin ja jätät ainoastaan Realtecin ajurin, niin mitä se vaikuttaa?

    edit: Kytke samalla puhelimesta yhteys pois käytöstä.
     
    Viimeksi muokattu: 12.07.2016
  13. Uusikonr

    Uusikonr Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kokeilin ja käynnistin uudelleen. sama vika ja kaikki aikaisemmat Wan jutut tulee käynnistyksen jälkeen takaisin tonne verkkosovittimiin
     
  14. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,727
    Kiitokset:
    761
    Pisteet:
    193
    Palataas vielä tuohon, mitä Kuunmies sanoi verkkojohdosta.
    Jos emon takapaneelissa verkkopistiokkeessa ei pala valo, kun johto on kytketty, on se merkki mahdollisesti viallisesta johdosta. Onko sinulla toista verkkojohtoa, millä kokeilla?

    edit: Onhan verkkojohdon toinen pää varmasti kunnolla kiinni modeemissa?
     
  15. Uusikonr

    Uusikonr Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ei kyllä ole. Kuitenkin kun läppäriin yhdistää niin toimii laajakaista:S
     
  16. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,727
    Kiitokset:
    761
    Pisteet:
    193
    Joka tapauksessa verkkopistokkeen valon pitää palaa koneen takapaneelissa, kun johto on kytketty. Palaako se?
     
  17. Uusikonr

    Uusikonr Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ei pala
     
  18. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,727
    Kiitokset:
    761
    Pisteet:
    193
    Tuo on merkki siitä, että yhteyttä modeemiin ei löydy. Ainoa järkevä tapa on nyt kokeilla toisella johdolla tai sitten ottaa Jimmsiin yhteyttä mahdollisiesta takuupalautuksesta jos valoa ei saada palamaan.

    Eihän integroitua verkkokorttia ole vaan biossissa kytketty pois käytöstä?
     
  19. Uusikonr

    Uusikonr Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2016
    Viestejä:
    24
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Eihän integroitua verkkokorttia ole vaan biossissa kytketty pois käytöstä?"

    Mitenkäs tämän voi selvittää
     
  20. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,727
    Kiitokset:
    761
    Pisteet:
    193
    Pitäisi mennä koneen Biossiin ja katsoa sieltä. Käynnistyksen yhteydessä pitäisi aloitusruutuun tulla ohje, miten päästä biossiin.
     
  21. riivari

    riivari Member

    Liittynyt:
    08.02.2008
    Viestejä:
    33
    Kiitokset:
    8
    Pisteet:
    18
    Onko portti fyysisesti ehjän näköinen? Mulla on joskus ollut uusi portti niin tiukka että piti hieman voimaa käyttää jotta napsahti pohjaan
     
    IlmoPJ kiitti tästä.

Jaa tämä sivu