1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Uusi kone :33

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Topi :3 21.04.2016.

  1. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,212
    Kiitokset:
    3,843
    Pisteet:
    223
    Äläpä lupaile sellaista mistä et tiedä.

    Eikö ole? Montako fps:ää ero pelatessa? Lyöppä ihan faktaa tiskiin, sillä kyllä se vain on.
     
  2.  
  3. Xounari

    Xounari Regular member

    Liittynyt:
    10.05.2015
    Viestejä:
    572
    Kiitokset:
    77
    Pisteet:
    38
    En usko, että kukaan benchmarkaaja on laittanut xeonia ja i7 6700k:ta vastakkain testeissä. Sen verran tasoeroa noilla.

    Ps: kirjoitin ikäeroa en tasoeroa >___<
     
  4. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,769
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Jotain pitää alkaa kohta tehdä, koska konepaketti kyselyt menevät läskiksi turhasta väittelystä.
     
    Tonttuman ja Persjalka kiittävät tästä.
  5. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,212
    Kiitokset:
    3,843
    Pisteet:
    223
    Ikäeroa on vuosi, tasoeroa tasan 400MHz.
     
  6. Xounari

    Xounari Regular member

    Liittynyt:
    10.05.2015
    Viestejä:
    572
    Kiitokset:
    77
    Pisteet:
    38
    Wwallulla on pakkomielle ehdotella vanhaa rautaa. Pitäis varmaan vaan linkata ap muron tonnin kone -ketjuun?
     
  7. Xounari

    Xounari Regular member

    Liittynyt:
    10.05.2015
    Viestejä:
    572
    Kiitokset:
    77
    Pisteet:
    38
    Jos i7 4790k oli 5-10 fps edellä xeonia ja i7 6700k on sen 10-15 fps edellä 4790k niin laske siitä se tasoero.
     
  8. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    16,212
    Kiitokset:
    3,843
    Pisteet:
    223
    Olisi pitänyt tehdä jo hyvän aikaa sitten. Anna kun arvaan - suljet minun tunnuksen?

    Älä viitti. Muron tonnin konepaketti on pelkkää romurautaa.

    Ei ollut eikä ole.
     
  9. i9Extreme

    i9Extreme Senior member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,642
    Kiitokset:
    394
    Pisteet:
    113
  10. Dwnldz_5

    Dwnldz_5 Active member

    Liittynyt:
    01.06.2005
    Viestejä:
    1,866
    Kiitokset:
    14
    Pisteet:
    68
    Tuonne offtopikkiin joku "virallinen perseilyketju" ja sinne kaikki ininät näistä prossuista taas. Pysyisi nämä muut sitten siistihkönä.

    Menee aivan naurettavaksi katella ketjua kun täällä sanotaan "X ei kyllä todellakaan ole samantasoinen Y kanssa" eikä kuitenkaan lyödä mitään faktatietoa siihen kylkeen.

    Voisit melkein katella nättiä koteloa vaikka tästä listasta tai tästä tai miksei muualtakin. Onko tarvetta minkä kokoiselle kiintolevylle/SSDlle? Onko nykyisessä koneessa mitään minkä luulisit haluavan talteen (kiintolevy, DVD-asema)?
     
  11. Hyperx1

    Hyperx1 Regular member

    Liittynyt:
    18.01.2014
    Viestejä:
    225
    Kiitokset:
    7
    Pisteet:
    28
    Kyllä kannattaa ostaa uutta intelliä, niin ei tarvi muutamaan vuoteen vaihdella, kun näyttistä, tai jos ei ole tarpeeks rahaa, niin säästää jos ei ole hoppu.En enempää voi sanoa...:) Ja lopuksi kulkee tämä mun prossu 4,7mhz, mutta, kun en näe hyötyä esim. peleissä juurikaan...
     
    Viimeksi muokattu: 22.04.2016
    Xounari kiitti tästä.
  12. IlmoPJ

    IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    17.03.2006
    Viestejä:
    6,769
    Kiitokset:
    768
    Pisteet:
    193
    Lopetetaan nyt tuo tuputtaminen ja katsotaan onko kysyjällä vielä jotain sanottavaa tai kysyttävää asiasta.
     
  13. Topi :3

    Topi :3 Newbie

    Liittynyt:
    21.04.2016
    Viestejä:
    2
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    3
    Nhoni :D Kiitos nyt näistä "Vastauksista" ja muista säädöistä ... ja juuh sellai 1tera riittänee kovost... ssdtä sitten joskus päivittelynä (Ei Vielä Välttämättä)... Jaa tälläi olikos viel muuta....En jaksa lukea uudestaa xd Itse olen uuden intelin puolella kuin tuon xeonin... en näe mitään hyötyä siitä :D Ja en usko haluavani vanhasta
    romu läbärssistä mitään talteen... >:33 Myyntiin menee :D Ja btw kylhän se fps riippuu siitä että mikä peli xd esim jos haluat pelata nyt esim CsGo...sSe vaatii prossua...Mutta sitten kun pelaat suurempaa ja enempi graaffista peliä joka vaatii näyttistä esim vaikka tyylii gta witcher farcry....yms u knw en jksa selitellä enempää.... Kiitti teil viel kerra <33
     
    rick79 kiitti tästä.

Jaa tämä sivu