1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Uuden sukupolven matkailuohjelma: Tiukka Budjetti

Viestiketju Keskustelua TV-sarjoista -osiossa. Ketjun avasi Budjetti 04.12.2008.

 1. Budjetti

  Budjetti Member

  Liittynyt:
  04.12.2008
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tämä on Tiukan Budjetin ensiesiintyminen kansainväliselle yleisölle. Matkaajat Bäri, Sale ja Jupe näyttävät miten kallis Eurooppa nöyrtyy tiukan budjetin armoille. Näytämme miten travellaus/matkustus hoituu alle 20:n euron päiväbudjetilla myös Euroopassa. Loppuvuoden kuumin matkailuohjelma, joka lieventää Madventuresin kolmannen kauden odottamisen tuskaa. Esittelemme mm. Itävallan mahtavat Alpit, Välimeren hienoimmat maisemat turistivapaasti, sekä Itä-Euroopan kirkkaimman tähden: Budapestin, kovimmat menomestat omalla rennolla tyylillämme.

  Tässä Traileri: http://www.youtube.com/watch?v=rcQlwbq9KuE
   
 2.  
 3. OhMyAvi

  OhMyAvi Member

  Liittynyt:
  04.12.2007
  Viestejä:
  58
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Vaikka ohjelma olikin aika poikamainen video, niin jatkakaa ihmeessä hommia. Vaikka Madventureskin vaikuttaa aika randomilta kohtausten sarjalta niin ajatusta siinä on pojilla paljon takana. Miettikää ja suunnitelkaa itsellenne selkeä ja toivottavasti muista poikkeava formaatti. Se helpottaa ohjelman tekoa ja varsinkin ohjaajan urakkaa. Editoijakin varmaan kättelee pikkujouluissa ihan henkilökohtaisesti.

  Aina kiva huomata että matkailu-ala vetää lisää innostuneita tekijöitä, saadaan tulevaisuudessakin nauttia hyvistä ja ennenkaikkea kotimaisista tuotannoista.
   

Jaa tämä sivu