1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Uudelleen käynnistys ei toimi

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Legitti 11.07.2014.

  1. Legitti

    Legitti Active member

    Liittynyt:
    12.10.2008
    Viestejä:
    1,176
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    78
    Eli kun koneen käynnistää tai joku softa pakottaa käynnistämään uudelleen niin kone "sammuu", eli näyttö menee pois päältä mutta kone jää päälle ja mitään ei tapahdu.

    Sama vika ollut sekä seiskalla että kasilla.

    Koneen sammutus onnistuu normaalisti.
     
    Viimeksi muokattu: 11.07.2014
  2.  
  3. Legitti

    Legitti Active member

    Liittynyt:
    12.10.2008
    Viestejä:
    1,176
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    78
    Osaako joku auttaa?
     
  4. i9Extreme

    i9Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,641
    Kiitokset:
    394
    Pisteet:
    93
    Kuullostaa äkkiseltään ihan normaalilta. Näytössä ilmeisesti lukee "käynnistetään uudelleenkin"?
     
  5. Legitti

    Legitti Active member

    Liittynyt:
    12.10.2008
    Viestejä:
    1,176
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    78
    Ei ole normaalia, siis kone sammuu muuten mutta virrat ei mene pois tai mitään ei tapahdu. Kun virrat ottaa itse pois ja käynnistää niin ei valita että olisi väärin käynnistetty yms
     
  6. i9Extreme

    i9Extreme Active member

    Liittynyt:
    22.09.2011
    Viestejä:
    2,641
    Kiitokset:
    394
    Pisteet:
    93
    Uudelleenkäynnistyksessä ei virtojen pidäkkään sammua. (kone kirjaa vain ulos Windowsista ja lataa Windowsin uudelleen)
     
  7. Legitti

    Legitti Active member

    Liittynyt:
    12.10.2008
    Viestejä:
    1,176
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    78
    Joo mutta kun ei tee mitään, näyttö menee kiinni ja kone jää päälle ja sen jälkeen varttiin eikä sen jälkeen tapahdu mitään.
     
  8. Legitti

    Legitti Active member

    Liittynyt:
    12.10.2008
    Viestejä:
    1,176
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    78
  9. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    BIOS:n ACPI asetukset OK? Kaikki ajurit kunnossa?
     
  10. Legitti

    Legitti Active member

    Liittynyt:
    12.10.2008
    Viestejä:
    1,176
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    78
    Voisin katsoa jos tietäisin miten niiden pitää olla?
    Ajurit on kunnossa ja teki samaa ilman käyttistäkin ja käyttiksen asennuksessa.
     
  11. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Kato mitä ne on ja listaa tänne?

    Ja mikä poweri?
     
  12. Legitti

    Legitti Active member

    Liittynyt:
    12.10.2008
    Viestejä:
    1,176
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    78
    Joku seasonic tms 620w mikä tuli näyttiskombona jimmsiltä.
     
  13. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Tukeeko Haswellin virransäästötilaa C6? Ellei, pistä pois päältä.
     
  14. Legitti

    Legitti Active member

    Liittynyt:
    12.10.2008
    Viestejä:
    1,176
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    78
    Täh? meni vähän ohi, eli miten?
     
  15. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Tukeeko poweri +12V linjaan 0.05A min? Ellei, pistä BIOS:n puolelta C6 state virransäästö pois.
     
  16. Legitti

    Legitti Active member

    Liittynyt:
    12.10.2008
    Viestejä:
    1,176
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    78
    En kyllä löydä tollasta mistään.
     
  17. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Pitäis BIOS:n puolella sellanen olla. Tai sit siellä on joku power saving tmv. Tai sit pistät Windowsista paras suoritusteho virranhallinnasta.

    Poweri oli?
     
  18. Legitti

    Legitti Active member

    Liittynyt:
    12.10.2008
    Viestejä:
    1,176
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    78
    http://i.imgur.com/R2gaJdf.jpg
     
  19. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Tuollahan se lukee. CPU C6 state ja C7 state. Pistä disabled jos pystyy jostain.

    Poweri oli?
     
  20. Legitti

    Legitti Active member

    Liittynyt:
    12.10.2008
    Viestejä:
    1,176
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    78
    näkeekö tota poweria avaamatta koppaa? (softalla?)

    ja tota ei vissii pystyny tosta valitteen.
     
  21. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Ei näe avaamatta.

    Tosta ei varmaan pystykään, jostain muualta pitäis.
     

Jaa tämä sivu