1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Uudelleen asennuksen jälkeinen ongelma Windows Media Playerin kanssa

Viestiketju Videon toisto -osiossa. Ketjun avasi Miccis 26.09.2012.

  1. Miccis

    Miccis Regular member

    Liittynyt:
    10.03.2008
    Viestejä:
    218
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Asentelin Xp:n uudelleen ja sen jälkeen on ollut yhtä sun toista ongelmaa ja nyt törmäsin wmp-ongelmaan. Eli playeri näyttää videon pienenä ja kun kuvän suurentaa, se on epäselvä. Lisäks videoissa on vihreitä pystyraitoja. Luulin ensin, että oon ladannut viallisia tiedostoja, mut vanhoissakin videoissa on noi raidat. Missä vika?
     
  2.  
  3. Tuksu82

    Tuksu82 Active member

    Liittynyt:
    20.02.2006
    Viestejä:
    1,485
    Kiitokset:
    19
    Pisteet:
    68
  4. Miccis

    Miccis Regular member

    Liittynyt:
    10.03.2008
    Viestejä:
    218
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Oli mulla toi ladattu ja asennettu. Ei auttanu vaikka asentelin ton uudelleen.
     
  5. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    4,134
    Kiitokset:
    162
    Pisteet:
    93
    Mites esim. VLC?
    Jos tekee samaa, lienee näytönohjaimen ajurissa tai itse ohjaimessa sanomista...

    T: Vesku
     
  6. Miccis

    Miccis Regular member

    Liittynyt:
    10.03.2008
    Viestejä:
    218
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Ei tee samaa. VLC näyttää hyvin. Miks WMP:llä näkyy raidat? Onko senyt sit tossa playerissa vika eikä tiedostossa? Että jos mä poltan jonkun noista levylle, niin näkyykö noi raidat levyllä?
     
  7. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    4,134
    Kiitokset:
    162
    Pisteet:
    93
    Sitten on koodekeissa edelleen häikkää, tai WMP on rikki, VLC kun käyttää omia sisäisiä koodekkejaan, ei näitä "ihmekoodekkipakettiintiasta" -jutskia...

    T: Vesku
     
  8. Miccis

    Miccis Regular member

    Liittynyt:
    10.03.2008
    Viestejä:
    218
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Oon asentanu viimeisimmän WMP:n (WMP 11) kahdesti. Mut kokeilin myös aikaisemmalla, koneessa "vakiona" (WMP 9) olleella ja sama juttu. Raitaa ja pieni kuva.
     
  9. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    4,134
    Kiitokset:
    162
    Pisteet:
    93
    Tarkista DirectX.
    Eli Käynnistä - Suorita - kirjoita dxdiag ja paina enter.

    T: Vesku

    Edittiä:
    DirectX:n saa sitten tuolta, muista valita oikea kieli...
     
    Viimeksi muokattu: 28.09.2012
  10. Miccis

    Miccis Regular member

    Liittynyt:
    10.03.2008
    Viestejä:
    218
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Kyllä toi DirectX löyty.
     
  11. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    4,134
    Kiitokset:
    162
    Pisteet:
    93
    Tarkoitus olikin testata sen toiminta.
    Testaukset löytyy sitten välilehdiltä, joista pääsee sitten säätämään laitteistokiihdytystä näytön osalta, joka joissakin tapauksissa on poistanut kuukkelin mukaan noita vihreitä raitoja...

    Joka tapauksessa siihen suuntaan viittaa, että se DirectX kannattaa joka tapauksessa ainakin päivittää antamani linkin kautta...

    T: Vesku
     
  12. Miccis

    Miccis Regular member

    Liittynyt:
    10.03.2008
    Viestejä:
    218
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    28
    Toiminta testattu ja sen mukaan kaikki toimii niinkun pitääkin. Ton linkin takana ei oo suomenkielistä. Englanti?

    Juu eipä vaikutusta, Miks toi näyttää kaikki videot pienessä ruudussa? Kaikissa ei oo vihreitä pystyraitoja, mut pienenä?
     
    Viimeksi muokattu: 29.09.2012

Jaa tämä sivu