1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Uskomatonta rahastusta?

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi jubbe 21.02.2008.

 1. jubbe

  jubbe Member

  Liittynyt:
  03.09.2005
  Viestejä:
  23
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Luonnollisesti muakin Welhon kaapelitalouteen kuuluvana harmittaa tiettyjen kanavien maksullistuminen (SVT Europa, Eurosport, MTV jne.). Haluaisin kuitenkin saada SVT:n takaisin ruutuun ja halvin tapa olisi hankkia SVT Europa hintaan 12€/vuosi.

  Onko todella niin, että lisäksi mun täytyy maksaa joku hemmetin avausmaksu 30€ ja vielä ohjelmakortista 20€/vuosi? Tuntuu todella suurilta summilta, kun ajattelee, että en halua näkyviin mitään muita maksullisia kanavia, kuin nimenomaisen SVT:n. Eli jos näin on, niin täytyy sanoa, että Welhon toiminta on helvetinmoista rahastusta!
   
 2.  
 3. make55

  make55 Regular member

  Liittynyt:
  05.11.2001
  Viestejä:
  414
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  No Lahdessakin on tuo €20 vuosihintainen kortti, jota ilman ei kaikkia ilmaisia kaapelikanvia näe. Ei kyllä mitään muuta maksua.
   
 4. lamminen

  lamminen Member

  Liittynyt:
  27.02.2008
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ainahan ainakin Eurosport on ollut maksullinen tavalla tai toisella. Tässäkin taloyhtiössä se kuului vuokraan. Nyt olen pähkäillyt ottaisinko Welhon halvimman kanavapaketin. Kirpaisee kuitenkin, että siitäkin joutuisi maksamaan, vaikka vain 11,90/kk - sehän tekee jo 119 euroa kymmenessä kuukaudessa. Myös Discovery channel olisi siinä.

  Toisaalta on ihan hyvä, että he jotka eivät ole kiinnostuneet näistä, ja mitä muuta siinä paketissa olikaan, eivät tarvitse maksaa vuokrassa näistä kanavista.
   

Jaa tämä sivu