1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Useampi ongelma CM13 kanssa

Viestiketju Android -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi gratnak 16.04.2016.

 1. gratnak

  gratnak Regular member

  Liittynyt:
  01.09.2010
  Viestejä:
  290
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ahkeran googlailun jälkeen en tullut juurikaan autuaammaksi ongelmieni kanssa.. toivottavasti täällä joku fiksumpi osaisi auttaa.

  1. Kuinka saada sd-kortti toimimaan ohjelmien kanssa (ns. sd-card write fix)? Olen kokeillut play-kaupasta "SDCardFix" apk:ta, xposed moduuleista "HandleExternalSD" ja "KitKat SDCard Fix" ilman tulosta. Edelleenkään esim. titanium BU tai muuta ohjelmat eivät voi kirjoittaa sd-kortille mitään.

  2. Kuinka saada näkymään yhteystiedoista vain puhelinnumerot? Nyt siellä on myös sähköpostit. Itse tahdon vain numerolliset kontaktit näkyviin, ettei tartte selata kontaktilistaa niin paljon (yläreunassa toimiva nimi/numerohaku ei toimi ollenkaan - onko tähän korjausta?).

  3. Saako CM13:sta seuraavia (tai vastaavia) ominaisuuksia: DownloadBooster, UltraPowerSavingMode, Doze?
   
 2.  
 3. gratnak

  gratnak Regular member

  Liittynyt:
  01.09.2010
  Viestejä:
  290
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Laitetaanhan muutama muu ongelmakohta tähän lisäksi :)

  4) Miten saisi kytkettyä verkon niin, että 3G ja 4G olisi "yhtäaikaa" päällä, niin että kun 4G:n kenttä on huono niin puhelin siirtyy automaattisesti 3G tilaan? Nyt menuista löytyy vaihtoehtoina 3G tai 4G. Paikassa jossa asun 4G vaihtelee melkoisesti ja silloin se syö myös akku paljon.

  5) Onko quickmenun toggle iconseihin mahdollista saada lisättyä kustom-napikoita esim. 3G/4G? Ikoni-listan editointi on CM13:ssa melko suppea vakiona.

  6)
  Entä google äänikomennot? En pysty asettamaan "kuuntele aina" (tai herätä mistä vain ruudusta) tai "luotettu ääni" päälle koska CM13 väittää, että suomen kielellä tätä ei tueta. Ei sinänsä ole iso vaiva tuplaklikata kotinappia ja sen jälkeen sanella googlelle käskyjä, mutta esim. autoillessa kaikki puhelimen räveltäminen fyysisesti olisi kiva saada pois. Oon kuitenkin lukenut, että tämä saattaa olla ihan vaan CM:n oma ongelma, vai onko kyseessä tosiaankin suomen kielen ongelma? Onko tuota mahdollista kiertää mitenkään (XDA:lta luin että bin filua muokkaamalla "ok google" tunnistuksen saisi modattua omalle kielelle).

  7) Kolmoskohtaan viitaten, on olemassa APK nimeltä "OpenMic+" jolla ilmeisesti pystyisi tilanteen muuttamaan? Onko kellään kokemusta. Mielummin käyttäisin jotain xposedin moduulia tai bin-filun muokkaamista kuin erillistä APK:ta, mutta tämä käy jollei muuta ole.

  8)
  CM13 kello"ongelma", jostain kumman syystä kellon teema ei vaihdu ja kellon omista värivalikoimista ei myöskään tapahdu mitään.

  9)
  kameran tarkennus, ei tarkenna kovin hyvin, varsinkaan sinne minne pitäisi :D

  10) Doze-energiasäästömoodin ja datasiirron ristiriita - Dozen ollessa päällä, ilmeisesti kytkeytyy lataukset ja uppaukset suuntaan ja toiseen.
   
 4. gratnak

  gratnak Regular member

  Liittynyt:
  01.09.2010
  Viestejä:
  290
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  uppista
   

Jaa tämä sivu