1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

USB3 laitevirhe

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi djjari 09.10.2018.

  1. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    3,062
    Kiitokset:
    715
    Pisteet:
    123
    Kyllä minä tarkoitan, mitä muita ohjelmia asensit käyttöjärjestelmän asennuksen jälkeen.
    Tarkoitin kokoonpanolla koneen osien tietoja, joskus niistä voi saada merkittävää tietoa ongelmissa..
     
  2.  
  3. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    801
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    En asentanut viä mitään muita ohjelmia,tämä on nyt hankalaa,kun saisin jotenkin kopioitua koneen osien tiedot ja kuvan tänne
     
  4. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    801
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    En
     

    Liitetyt tiedostot:

  5. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    801
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    Nyt se näyttää että laite on ajan tasalla,kylläpä meni päivitykset sitten nopeesti mitähän tuokin tarkoitti
     

    Liitetyt tiedostot:

  6. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    3,062
    Kiitokset:
    715
    Pisteet:
    123
    Jos tuossa nyt teet koneen uudelleenkäynnisyksen, mitä tapahtuu.
    edit; niin tämä viesti oli tarkotettu edellisen kommentin perään.

    edit Tuossa ei tullut lisäpäivityksiä, koska uusimman version asensit. Tässä se juju on.
     
  7. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    801
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    Näyttää että laite on ajan tasalla
     
  8. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    801
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    jos teen windowsin palautuspisteitä,niin miten ne saa sielä pysymään,etteivät häviä sieltä,vai saako ollenkaan?
     
  9. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    3,062
    Kiitokset:
    715
    Pisteet:
    123
    Jos palautuspisteitä luot, niin "Määritä" palautus asetuksista ensin "Ota järjestelmän suojaus käyttöön".

    Samaten varmista levytilan käyttö, eli montako %:a varaat levyltä palutuspisteiden käyttöön. En osaa tuohon neuvoa antaa, mutta itselläni varasi automaattisesti 4%, eli 10Gt levytilaa 250Gt levyltä. Kyllä niiden siellä pitäsi säilyä.
    Järjestelmä asetuksista "Tallennustila", mistä Windows.old poitetaan, saa kai palautuspisteetkin pois.

    Windows 10 sinänsä pitää sisällään jo melko hyvät palautus mahdollisuudet alkuperäiseen tilaan eri vaihtoehdoilla.
     
  10. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    801
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    järjestelmän suojaus ei ollut käytössä,tuolta se nyt näyttää,ja tuo levytilan käyttö
     

    Liitetyt tiedostot:

    • 1.
      1.jpg
      Tiedostokoko:
      31.5 KB
  11. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    3,062
    Kiitokset:
    715
    Pisteet:
    123
    Näyttäisi olevan ok.
     
  12. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    801
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    miksiköhän tuo päivitys epäonnistuu aina

    ja sitten mitä tuo tarkoittaa (viimeisin on poistettu käytöstä järjestelmän turvallisuuden takaamiseksi)
     

    Liitetyt tiedostot:

    • 1.
      1.jpg
      Tiedostokoko:
      30.7 KB
    • 2.
      2.jpg
      Tiedostokoko:
      18.7 KB
    Viimeksi muokattu: 11.10.2018
  13. KBH5050

    KBH5050 Member

    Liittynyt:
    26.12.2006
    Viestejä:
    51
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Yritä päivitystä vain uudelleen ja onhan netti päällä ok? Voi olla, että ei tarvitse, mutta voi olla muitakin syitä, esim:
    Hieman hätäisesti googlasin ja tässä parempi vastaus: https://bit.ly/2OQCYwX
    Googlaa suomeksi ja enkuksi tuo virhenumero Windows päivitysvirheenä, niin vastauksia löytyy.
    Windows ei anna suoraan poistaa viimeistä palutuspistettä, se jää varmuudeksi. Pois senkin saa.
     
    Viimeksi muokattu: 11.10.2018
  14. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    801
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    nyt se taas näyttää että laite ajan tasalla,ja toivottavasti se palautus sitten tarvittaessa palauttaa järjestelmän siihen pisteeseen kun pitäisi,on joskus käynyt niin,että se järjestelmän palauttaminen epäonnistuu,mistähän se johtuu,että niin on käynyt..mutta toivottavasti nyt tämä kone toimisi niin ettei sitä palautusta tarvita,ja että nuo luodut palautuspisteet myös pysyvät tuola
     

    Liitetyt tiedostot:

    • 2.
      2.jpg
      Tiedostokoko:
      33.3 KB
  15. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    3,062
    Kiitokset:
    715
    Pisteet:
    123
    Moniongelmaisuus vaan jatkuu.
    Aika erikoinen ilmoitus mielestäni "Windows aktivoitu" Yleenä aikaisemmin aktivoitu laite aktivoituu automaattisesti heti, kun käyttöjärjestelmä on asennettu. Annoitko tuotelisenssin asennuksen aikana? Mikä virusohjelma on käytössä?

    Noista palautuspisteistä oli tällainen maininta tuolla aikaisemmassa viestissä, tarkoittaakohan sinun tekemää? "Viimeisin on poistettu järjestelmän turvallisuuden takaamiseksi."
     
  16. KBH5050

    KBH5050 Member

    Liittynyt:
    26.12.2006
    Viestejä:
    51
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    18
    Ilmeisesti kaikki kohdallaan, päivitysvirheenä kerrottiin joskus olevan se, että kaikki on ok kuitenkin...
    Palautuspiste kyllä palauttaa asiat ok, mutta jos olet ohjelmia lisännyt ja päivittänyt laitetta, niin niistä voi kadota asiat. Kannattaa tehdä palautuspiste eri päivitysten ja ohjelmien asennusten jälkeen. Vanhoja palautuspisteitä voi poistaa, mikäli niitä alkaa olla paljon, vievät levytilaa, tosin se on rajoitettu tuohon, mitä annoit.
     
  17. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    3,062
    Kiitokset:
    715
    Pisteet:
    123
    Joo, palautuspisteen jälkeen asennetut ohjelmat häviää palautuksessa, mutta käyttäjän oma data ei häviä.
    Monet ohjelma-asennukset tekee kyllä oman palautuspisteen.
     
  18. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    801
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    se on vain testi,kun kirjoitin tuohon palautuksen nimeksi sen windows aktivoitu,en antanut tuotelisenssiä asennuksen aikana,käytössä windowsin oma suojaus,ei muita erillisä asennettu
     
  19. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    3,062
    Kiitokset:
    715
    Pisteet:
    123
    Tuli mieleen, kun sinulla noita päivityksestä kertovia viestejä on useita tullut, ne eivät ole normaaleja, eivätkä kuulu asiaan. Oletko aina päivitysten jälkeen käynnistänyt koneen, jota se ehdottaa sitä päivityksen valmistuttua. Tuolla jossin aikaismminkin oli ilmoituksia, että suorittaa toista päivitystä, tuo viittaisi siihen, että jotain jäi kesken edellisestä.
     
  20. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    801
    Kiitokset:
    2
    Pisteet:
    28
    entiedä,voi olla että on kone jäänyt jossain kohtaa käynnistämättä uudestaan,mutta onneksi nyt toimii,ainakin hetken ennen seuraavaa vikaa :D
     
  21. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    3,062
    Kiitokset:
    715
    Pisteet:
    123
    En nyt halua syyttää, äläkä loukkaanu. Puhdas asennus on juuri tehty ja kone kunnossa, niin tuollaiset ongelmat ovat yleensä käyttäjän omilla toimillaan aiheuttamia tai sitten pitäisi koneesta löytyä vikaa.

    Toivotaan, että lähti toimimaan.
     
    djjari kiitti tästä.

Jaa tämä sivu