1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

USB3 laitevirhe

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi djjari 09.10.2018.

  1. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    902
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Eli siltä tikulta asennan siis,ja enään en tarvitse siis sitä vanhaa levyä? Mites siihen boot menuun nyt taas pääsikään,eli mikä näppäin yhdistelmä
     
  2.  
  3. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    902
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Eli tuo on varmaan oikee,tuolta valitsin sen UEFI
     

    Liitetyt tiedostot:

  4. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,135
    Kiitokset:
    1,039
    Pisteet:
    223
    Kyllä, teet siis uuden asennusmedian täältä: https://www.microsoft.com/fi-fi/software-download/windows10 "Lataa työkalu" kohdasta. Tikun tulee olla kooltaan=>8Gt. Vanhalla levyllä voit heittää vesilintua, et tule tarviimaan sitä missään.
    Aina vastedes, kun teet uuden käyttöjärjestelmän asennuksen, menet lataamaan sitä varten viimeisimmän versiopäivityksen, vanhalla ei koskaan kannata asennusta tehdä, siksi turhaa, koska se pitää heti päivitää uuteen.

    :) Löytyihän se käynnistyvalikko sieltä, tehtyäsi USB-tikun, valitse se tuosta valikosta.

    Kysy nyt joka asia, josta olet epävarma, ettei turhaan kannata pähkäillä asian kanssa.
     
  5. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,104
    Kiitokset:
    1,269
    Pisteet:
    223
    F10 taisi olla käynnistyksen yhteydessä jolla pääset valikkoon.
     
  6. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,135
    Kiitokset:
    1,039
    Pisteet:
    223
    Edellisessä viestissä näytti jo löytyneen.
     
  7. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,104
    Kiitokset:
    1,269
    Pisteet:
    223
    Aah perkules, niimpäs olikin. Nyt silmälasien pesulle :rolleyes:.
     
  8. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    902
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Eli poistanko nuo kaikki vai alustan
     

    Liitetyt tiedostot:

  9. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,104
    Kiitokset:
    1,269
    Pisteet:
    223
    Poistat nuo niin että jää vain yksi tyhjä osio.
     
  10. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,135
    Kiitokset:
    1,039
    Pisteet:
    223
    Pois vaan kaikki.
     
  11. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    902
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Menikö nyt oikeen varmistan vielä,niin enköhän tästä jo osaa jatkaa
     

    Liitetyt tiedostot:

  12. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,104
    Kiitokset:
    1,269
    Pisteet:
    223
    Joup, siitä sitten vaan eteenpäin :).
     
  13. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,135
    Kiitokset:
    1,039
    Pisteet:
    223
    Seuraava
    (voisi hiirellä aktivoida siniseksi (aktiiviseksi) tuon osion, voi mennä ilmankin eteenpäin, koska ainoa levy)
     
  14. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    902
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
     

    Liitetyt tiedostot:

  15. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    902
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Ja ongelmia tuli heti,miksi noi päivitykset ei nyt lähde lataan eikä tapahdu mitään vaikka laitan tarkista päivitykset niin tuo punanen teksti vaan tossa aina
     

    Liitetyt tiedostot:

  16. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,135
    Kiitokset:
    1,039
    Pisteet:
    223
    Vaikuttaa aika moniongelmaiselta hommalta. Onko sinulla netti päällä asennuksen aikana, jotta saa asennuksen aikana tarvittavat päivitykset ladattua.
    Oletko laittanut manuaalisesti tuon päivityshaun päälle, vaikuttaa, että alla oli jo automaattinen haku päällä, joka sitten sekoisi tuohon toiseen hakuun, en tiedä, arvelen vaan.

    Olisikohan parempi tehdä asennus vielä kertaalleen, niin että kone on kiinni netissä. Asennuksen loputtua, älä lähde heti hakemaan manuaalisesti päivityksiä, vaan anna koneen ihan rauhassa ensin latailla niitä pari tuntia. Muutama koneen uudelleenkäynnistys saattaa auttaa tässä, jolloin päivittää ajureita ym. muita pikku juttua taustalla.
    Minulla tälle ei ole mitään faktaa, mutta olen näin ollut huomaavani.

    Mitä näyttää versiopäivitysnumeroksi?
     
  17. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    902
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Kyllä netti on päällä koko ajan versio on oikee 1803
     
  18. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,135
    Kiitokset:
    1,039
    Pisteet:
    223
    Et maininnut, laitoitko itse päivityshaun, vaan oliko automaattinen haku.
    Kannattaisi aina yrittää vastata mahdollisemman selvästi kysyttyihin asioihin.
     
  19. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    902
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Se lähti päivittämään niitä itse,koneen käynnistymisen jälkeen tuli tuo punainen teksti,aloitin nyt kokonaan alusta uudestaan
     
  20. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,135
    Kiitokset:
    1,039
    Pisteet:
    223
    Jos matkan varrella tulee kohtia, jota et ymmärrä, kysy täällä sitä.
    Mikä koneen kokoonpano on, taas kerran?

    edit: ehditkö asentaa koneelle mitään ohjelmia ennen, kun päivitysvirhe tuli?
     
  21. djjari

    djjari Regular member

    Liittynyt:
    17.12.2010
    Viestejä:
    902
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Eli win10 pro,mitä muuta tietoa tarvit,en nyt taas muista kaikkia
     

Jaa tämä sivu