1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Usb

Viestiketju Digikamera ja valokuvaus -keskustelualue -osiossa. Ketjun avasi mikedeus 02.05.2005.

 1. mikedeus

  mikedeus Member

  Liittynyt:
  02.05.2005
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hei!

  Miten saa usb päivitettyä? Minä en saa kummaltakaan digikameralta kuvia tietokoneelle toinen ilmoittaa että usb porttia ei löydy mikä avuksi?
   
 2.  
 3. MissBlue

  MissBlue Regular member

  Liittynyt:
  11.10.2004
  Viestejä:
  982
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Näkyykö ne usb-portit tietokoneen laitehallinnassa? Tuo siis, mikäli kyseessä on Windows. Macin laitepuolesta ei ole hajuakaan.
  Jos usb:n päällä on huutomerkki tms. niin niiden ajurit ei ole kunnossa. SP2:n pitäisi XP:ssä korjata tuo ongelma, sen lisäksi kannattaa hakea emolevyn valmistajan sivuilta emolevy/piirisarjakohtainen usb-päivitys. Canonin kamerat vaativat lisäksi omat ajurinsa toimiakseen ok, W2k ja 98 vaatii Canonin twain-ajurin, XP sitten puolestaan WIA-ajurin. Löytyvät Canonin sivuilta. Tuolla sitten eri sovellukset pystyvät niitä kuvia imeskelemään koneelle. Ainakin XP:ssä ja muistaakseni myös W2k:ssa on käyttiksessä ihan oma taikurinsa digikameralle, sillä voi hakea kuvat ihan Explorerissa.
   
 4. Japsu1

  Japsu1 Active member

  Liittynyt:
  05.09.2003
  Viestejä:
  2,563
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Aivan, ja sitäpaitsi kameran kytkeminen tietokoneeseen on aika turha ja kömpelö tapa kun kerran löytyy kortinlukijoita. Onpa joku jopa menettänyt kaikki kuvansa kun johto irtosi kamerasta kesken siirron. Ja kannattaa olla tuollainen montaa eri korttityyppiä lukeva, voi esim. tuttavien kameroista nopeasti kopsata kuvat itselleen koneelle.
  http://www.maitolaituri.tv/product_info.php?products_id=125
   

Jaa tämä sivu