1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Usb-digiviritin alle 50€

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi XshowS 12.04.2008.

 1. XshowS

  XshowS Guest

  Elikkä hakusessa olisi nyt usb väylään menevä digiviritin, ja hintaa saa olla enintään tuo 50€.
  Pitäisi olla hyvä kuvanlaatu ja vista-yhteensopiva. Ei väliä vaikka virittimen oma softa ja piiska-antenni olisivat aivan paskoja, käytän kuitenkin erillistä ohjelmaa ja antennia.
  En viitsi verkkokaupan 19,90€ viritintä ostaa, kun toimitus kestää jopa parikin kuukautta. Joskus muutama viikko sitten katselin netissä, että oli joku suomeen suunniteltu digiviritin jossa HD-vastaanotto ja hintaakin taisi olla alle 30€, jos oikein muistan. Mutta kun nimi ei muistu mieleen niin ei.
  Kertokaahan hyviä vaihtoehtoja, olen kyllä tulta arvosteluista jo lukenut, mutta ei niistäkään paljon selkoa ota.

  E: Viritin tulee antenniverkkoon
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 12.04.2008
 2.  
 3. greenie

  greenie Regular member

  Liittynyt:
  20.01.2005
  Viestejä:
  978
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Näissä halvemmissa virittimissä on aika reilusti ongelmia herkkyyden kanssa, eli vaikka piskaa vaihdatkin, ei virittimen herkkyys silti riitä laadukkaaseen toistoon.

  Suosittelen pistään jonkin verran enemmän tiskiin ja hankkiin esim. Anyseen jonkin karvalakkimallin.
   
 4. buntz

  buntz Member

  Liittynyt:
  23.04.2006
  Viestejä:
  34
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
 5. KuuppaOY

  KuuppaOY Guest

  Noniin tulihan sieltä kunnollinen vastaus. Ja kyllä muuten halvempienkin virittimien herkkyys riittää avan kunnolliseen kuvanlaatuun. Verkkokaupan virittimellä kuva ei pätki yhtään, ja selkeällä säällä sen oma antennikin riittää katseluun. Ja kokemusta on, serkkuni kanssa olemme olleet mökillä ja hvyin näkyy.
  Anysee löytyy veljeltäni, joskus vaan niin syvältä kun ei kuva näy tai pätkii minkä kerkiää. Anyseetä en osta.
  Tilaan joko tuon linkissä olevan taikka verkkokaupan, kiitos vastauksista.
   
 6. greenie

  greenie Regular member

  Liittynyt:
  20.01.2005
  Viestejä:
  978
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Varmasti riittää, kunhan löytää jyvän akanoista. Tämä ehdotettu A-link lienee halvemman pään virittimistä ehdotonta kärkeä, itelläni ei ole kokemuksia tästä. Eikä Anysee herkkyydellään loista - kokonaisuus on se missä merkki on vahvoilla.

  USB virittimen toiminta tuntuu muutenkin olevan niin henkimaailman hommia; toisella toimii loistavasti, toisella ei, vaikka kyse on samasta tuotteesta. Toimintaan vaikuttaa paljon softat; käytetäänkö valmistajan omia vai jotain muuta, käyttöjärjestelmä, rauta, maantieteellinen sijainti ja kuun kierto...

  Omat kokemukset 20-30€ USB virittimistä ovat olleet vaihtelevia, mitään loistavaa tuotetta, merkkiä tai valmistajaa ei ole vastaan tullut (A-link täytyy hankkia siis testiin), siksi suosittelen merkkiä, jonka kanssa homma on pelannut omien kokemuksien mukaan parhaiten.

  KuuppaOY voisi parantaa omaa kunnollista vastaustaan kertomalla mitä verkkokaupan viritintä suosittelet? Ilmeisesti sinulla on kuitenkin tietystä mallista posistiivisia käyttökokemuksia, kerro ihmeessä mistä.
   
 7. KuuppaOY

  KuuppaOY Guest

  Eli se verkkokaupan 19.90€ digikortti on Fuj:tech DTV PRO USB digi-tv. Ja mökki sijaitsee paikassa, jonne ei saanut aikanaan analogi TVseen kunnollista kuvaa. Tikun omalla antennilla ei ollut toivoakaan, mutta harava-antennilla kaikki kanavat näkyivät, jopa Voice. Softana oli joku aivan muu kuin tikun mukana tuleva, en muista nimeä mutta näytti yksinkertaiselta.
  Kaksi vuotta sitten minulla oli pöytäkoneessa Nebula pci kortti, hyvät kokemukset olivat kuvan näkyminen AINA, kun (piiska)antennin sai kerralla hyvään paikkaan ja mukana tuleva softa, joka oli todella helppo ja toimiva. Huonoja olivat kaukosäätimen hitaus(tahmeaa), kuvan laatu(huonoa) ja itse pci kortti, olisi pitänyt ostaa usb. Ohjelmien nauhoitus oli helppoa, painaa vaan kaukosäätimestä nappia ja nauhoitus alkaa. Kortin mukana ei tullut omaa piiska-antennia, vaan se oli ihan omasta takaa. Ja herkkyydestä sen verran, että pelkkä naula riitti tiettyjen kanavien katsomiseen. Kortin hinta oli siinä 130€, oli niihin aikoihin paras kortti mitä rahalla sai.

  Pitää lopuksi mainita, että verkkokaupassa näyttäisi ainakin tällä hetkellä olla noita parinkympin virittimiä vapaana. Laitoin heti itselleni tilaukseen, ja voin kertoa sitten paremmin kokemuksia.
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 07.05.2008

Jaa tämä sivu