1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

United 3054 dvd-player

Viestiketju Yleistä keskustelua digitaalisesta videosta -osiossa. Ketjun avasi CheG 15.03.2003.

 1. redhand

  redhand Member

  Liittynyt:
  01.06.2003
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ei tietääkseni - tai en ainakaan huomannut manuaalista sellaista tietoa. Enkä käytössäkään. Tosin, harvemmin jää pause niin pitkään päälle että alkaisi screensaver pyörimään... joten voipi olla että sellainen toiminto on ollut, mutta eivät vain ole kirjanneet manuaaliin. Puuttuuhan sieltä kaikkea muutakin tietoa.

  Uudessa mallissa on muuten myös hieman tyylikkäämmät hakemistot kun esim. mp3-cd:n pistää sisään.
   
 2.  
 3. make200

  make200 Regular member

  Liittynyt:
  26.11.2001
  Viestejä:
  258
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  kyllä oli taas vkl:na mukava tuupata mp3-dvd tupaan 3052 koneeseen eipä tarvinnu vaihtaa koko iltana levyä kun n.800 kpl soi suflena :D
   
 4. Juke4

  Juke4 Member

  Liittynyt:
  13.08.2003
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Onkohan kenelläkään kokemuksia seuraavasta.
  -Mulla on dvd United 3052m ja kun katsoo leffaa, on tekstityksessä jonkin verran välillä sahalaitaa, ainakin silloin, kun vaihtuu leffan "jakso".
  -Sitten kun laitan rgb:n toimintaan, aloittaa TV kanavan vaihtelun itsestään takaisin exp 1 -kanavalle.
  Saako tästä laitteesta makrovision pois?
  Mitä pitäisi tehdä?
   
 5. jamperi

  jamperi Member

  Liittynyt:
  16.08.2003
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Itse kanssa katselin tuota soitinta jonkin aikaa ja sitten satuin huomaamaan jotta se on alennuksessa (89 euroa) ei paha hinta laisinkaan, kun soittimessa on kaikki mitä tarvitsen. Kävin sitten soittimen tänään ostamassa Tampereen Turtolan kodin ykkösestä. Tulin kotiin ja laitoin soittimen innokkaasti kiinni.. toimi ihan kivasti mutta sitten huomasin että ääni pätkii jos sen syötti digitaalisena vahvarille. Kokeilin coax ja optista piuhaa ja kummallakin sama tulos.

  Soitin liikkeeseen ja sanoivat jotta tuo laite tänne niin vaihdetaan. Menin ja sanoin jotta testataan laite jo siellä niin ei tarvitse enää toista reissua tehä. Siellä testattiin ja tietysti eka mikä laitettiin senään oli pimeä (meinasi mukana tuomani dts-testilevy jäädä sisään), toinen mikä otettiin oli myöskin pimeä.

  Tässä välissä muutama ehti jo myyjältä kysyä onko tämä hyvä soitin (siis 4064M), molemmille sama vastaus "on erittäin hyvä soitin". Sai jo hieman naureskella, mutta sitten myyjä sanoi jotta jos mulla on kiirus niin voin ottaa sen näytekappaleen joka on siinä pyörinyt. Otin sen koska samapa tuo nyt oli kuhan toimi ja se näytti toimivan. (testasimme coaxia, optista ei voinut testata kun ei ollut piuhaa).

  Menin kotia ja laitoin soittimen seinään ja awot sehän toimi kivasti, kunnes laitoin optisen piuhan.. Ääni pätki jälleen ja samalla tuli ahistus.

  Jälleen soitin liikkeeseen, mutta myyjä oli varattu. Jätin soittopyynnön mutta en jaksanu odotella vaan ajoin liikkeeseen jälleen.

  Myyjä ei ollut kovin iloinen nähdessään taas minut, mutta tovin miettittyään hän sanoi jotta voin toki ottaa tuon vanhemman mallin 3054M:n tilalle jos sopii.. saman ominaisuudet paitsi menuja ei saa suomeksi ja tykille menevä UYV tjs.. puuttuu.

  Otin ko. soittimen ja läksin tällä kertaa hieman tyytyväisempänä takasiin (sain sentäs yhden dvd:n kovrikkeeksi vaivasta).

  Eli ainakin omalta osaltani ei tuosta 4064M mallista jäänyt hyvää makua, kun taas tämä 3054M on toiminut alustalähtien moitteetta, on jopa menuiltaan parempi kuin tuo uutuus.
   
 6. olwi

  olwi Member

  Liittynyt:
  22.08.2003
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kävin tossa ostamassa anttilan tarjousmyynnistä 4064M:n ja raahasin sen iloisin mielin kotiin, työnsin piuhat kiinni ja töks. Kuva mustavalkoinen. Kävin yksitellen kaikki television ja dvd soittimen asetukset läpi ja kaikki näytti erittäin hyvältä, mutta kuva oli edelleen mv. Nappasin laitteen syliin ja kävelin kaverini luokse, tökkäsin samat piuhat kiinni kaverin töllöttimeen ja heipparallaa, kaikki toimii niinkuin pitääkin.. Mikä voi olla vialla? Oma tv:ni on JVC ja kaverilla taitaapi olla samsung.. Voisiko JVC:n ja Unitedin välisessä toiminnassa olla jotain vikaa? Onko jollakin tietoa asiasta?
   
 7. ajs

  ajs Regular member

  Liittynyt:
  01.03.2002
  Viestejä:
  882
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Kokeilitko jo vaihtaa TV-järjestelmän PAL:ksi. Se on noissa Unitedin soittimissa oletuksena NTSC. Kaukosäätimen system-napilla muistaakseni ainakin vaihtaa NTSC->PAL->MULTI
  Eli jos telkkarisi ei tue NTSC:tä, niin näyttää kuvan mustavalkoisena. Lisäksi setupista saa vaihdettua kuvasignaalin RGB:ksi jos käytät scart-johtoa.
   

Jaa tämä sivu