1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Tv kanavat netissä tv kautta?

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi Inkku91 13.07.2013.

 1. Inkku91

  Inkku91 Member

  Liittynyt:
  30.12.2010
  Viestejä:
  69
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Pahoittelut jos ei ole oikee alue mutta en löytänyt parempaa paikkaa..

  Elikkäs tuli tämmönen päähänpisto ku tuolla työpaikalla yks kerto et hän kattoo netissä telkkaria ihan niinku normi telkkaria kuunaan, telkkarin kautta.
  Mites tämmösen palvelun saa käyttöön? Itse kyllästyin kaapeliin kun ei Sonera halua vikaa korjata, koska heidän mukaansa kaapeli toimii moitteettomasti.. Sen verran kerkesin juttelemaan sen kanssa että se on telkkariin yhdistänyt netin ja netin kautta katselee kanavia läpi, samalla tavalla kun kaapelilla.
   
 2.  
 3. Agent_007

  Agent_007 Senior member

  Liittynyt:
  05.05.2003
  Viestejä:
  29,936
  Kiitokset:
  124
  Pisteet:
  143
  Vaihtoehtoja on useampia. Monilla operaattoreilla on jokin IPTV-palvelu olemassa (Sonera Viihde, KYMP Viihde, Elisa Viihde jne.) ja sitten on noita operaattoririippumattomia palveluita, kuten TV-kaista ja Maxivision Viihde. Kaikki taitavat tarjota IPTV-katseluun soveltuvaa digiboksia, jonka lisäksi katselu onnistuu palvelusta riippuen myös muilla laitteilla (esim. tietyt älytelevisiot, pelikonsolit jne).

  Noiden palveluiden laillisuus on kuitenkin toistaiseksi hieman kyseenalainen, koska TTVK:n mukaan tekijänoikeusasiat eivät olisi oikein noissa
  http://fin.afterdawn.com/uutiset/ar...n_nettioperaattoreiden_tv-palveluiden_vastaan
   

Jaa tämä sivu