1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

True Blood Season 1- mitäs piditte?

Viestiketju Keskustelua TV-sarjoista -osiossa. Ketjun avasi tonttila 10.06.2009.

 1. tonttila

  tonttila Regular member

  Liittynyt:
  22.12.2007
  Viestejä:
  248
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Itse suurena vampyyri fanina pidin sarjasta. Tekijät varmaankin katsoneet ensin Blade sarjan ja ehkä hieman ottaneet siitä ideoita mutta ei haittaa minua. Blade oli, vastoin ennakko-odotuksiani, kuitenkin hyvä. Yleensä hyvistä elokuvista tehty sarja pienellä budjetilla ei kovin häävi ole.

  Katselin True Bloodin ekan kauden kokonaan viime viikonloppuna ja huomasin ilokseni että uusi kausi alkaa jenkeissä ensi sunnuntaina paikallista aikaa( katso laskuri). Eli maanantaina se on meilläkin.. Aikookohan mikään suomikanava esittää sitä, edes Subi? Siis ykkös kautta. Canal sen taisi jo näyttää. Yleensä sieltä subilta tulee näitä "scifi" sarjoja jotka eivät ole niin suuren yleisön suosiossa.

  Olihan ko. sarjassa hieman Twilight elokuvan henki (vaikken sitä ole vielä katsonut, kiitos murska-arvostelujen), tyttö rakastuu vampyyriin mutta ehkä juuri siitä syystä vaimonikin katsoi joka jakson vaikka inhoaa kaikkea "yliluonnollista".

  Ja moniko arvasi sen murhaajan etukäteen?

  Ja kestääkö tuon viimeisen jakson tapahtumien perusteella tehdä vielä toinen kausi vai meneekö se se yhtälailla pilalle kuin Sarah Connorin aikakirjat, jota vain venytettiin ja venytettiin, joka ei valitettavasti jatku, suureksi harmikseni.. Summer Glauta jäänee kaipaamaan jokainen :)
   
 2.  
 3. OneMember

  OneMember Active member

  Liittynyt:
  12.01.2006
  Viestejä:
  3,121
  Kiitokset:
  32
  Pisteet:
  78
  Jo tuon ensimmäisen kauden lopussa oli havaitavissa pientä juonen lopahtamista, mutta toivotaan parasta, jotta saadaan tuo toinen kausi vedettyä kunnialla läpi.
   
 4. azorblade

  azorblade Member

  Liittynyt:
  13.11.2005
  Viestejä:
  79
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Itselläni ei parempaa tai varmempaa tietoa mutta
  -Suomi24 puolelta lainattua.

  Sarja vallan mainio. Onneksi parempi kuin Twilight. Murhaajaa en tullut edes miettineeksi, keskityn liikaa katselemaan enkä osaa mietiskellä moisia :)
   
 5. tonttila

  tonttila Regular member

  Liittynyt:
  22.12.2007
  Viestejä:
  248
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Kakkoskausi on muuten alkanut aika vauhdikkaasti..
   
 6. kerbo

  kerbo Regular member

  Liittynyt:
  15.05.2005
  Viestejä:
  2,796
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  48
  Ykkös siisoni oli kyllä todella hyvä. Itse tykkäsin kovasti. Täytyypä tutustua tuohon alkaneeseen kakkos siisoniinkin ;)

  Ainoa mikä tuossa sarjassa ärsytti oli se redneck puhetyyli ja meininki.
   
 7. tonttila

  tonttila Regular member

  Liittynyt:
  22.12.2007
  Viestejä:
  248
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ehkä se punaniska meininki oli ajateltu sopivan siihen. Etelässä kun ollaan hieman rasistisia ja juntteja niin vampyyrit ovat uusia neekereitä niille. Ja vaikka vampyyrit olivat olleet joku 2 vuotta " ulos kaapista " niin vasta nyt sinne tuli ensimmäinen. Oikeastaan oli mielenkiintoista katsella, ehkä ennalta-arvattavia, reaktioita heidän suhtautumisestaan uuteen tulokkaaseen. Vähän kuin Helsinki ´52 olympialaiset. Ihmiset tulivat pällistelemään kun täällä ei oltu nähty ennen tummaihoisia (urheilijoita). Huomenaamulla taas uusi jakso. Tuskin maltan odottaa.
   
 8. meizi1

  meizi1 Regular member

  Liittynyt:
  04.02.2009
  Viestejä:
  117
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Tuo on yksi canalin parhaista sarjoista
   

Jaa tämä sivu