1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Torrenttien lataaminen ei onnistu

Viestiketju Aloittelijoiden P2P-ongelmat -osiossa. Ketjun avasi Tiltu 09.06.2012.

  1. Tiltu

    Tiltu Member

    Liittynyt:
    22.11.2006
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Apuva! Amatööri asialla... En saa siis ladattua noita magneetti torrentteja tai siis mitään... mulla on uTorrent ja internet explorer 9. Kun painan "get this torrent" linkkiä niin mitään ei tapahdu. Virustorjuntaohjelmana mulla on Avast. Auttakaa, pliis. Hermot kohta menee...
     
  2.  
  3. Tiltu

    Tiltu Member

    Liittynyt:
    22.11.2006
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11

    Pieni korjaus edelliseen. Lataa normi torrentteja, muttei näitä magneetti...
     
    Viimeksi muokattu: 09.06.2012
  4. OneMember

    OneMember Active member

    Liittynyt:
    12.01.2006
    Viestejä:
    3,092
    Kiitokset:
    25
    Pisteet:
    78
    Magnet linkki on pelkkä URI (Uniform Resource Identifier) ja se ensiksi lataa .torrent tiedoston joltain toiselta lataajalta/jakajalta.
    Tämän takia itse latauksen alku saattaa venähtää. Anna sen hakea se .torrent ja aloittaa lataus kaikessa rauhassa.

    EDIT: Lisäys:
    Tuon takia Magnet-linkin avaus uTorrenttiin ei näytä itse torrentin kansiorakennetta. Indeksi (kansiorakenne, nimet ja tiedostokoot) ladataan .torrent tiedoston myötä latauksen alussa.
     
    Viimeksi muokattu: 09.06.2012
  5. Tiltu

    Tiltu Member

    Liittynyt:
    22.11.2006
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Ok. Kiitos tiedosta. Täytyy yrittää uudestaan... Luulin että mulla on jotkut asetukset päin peetä...
     
  6. Tiltu

    Tiltu Member

    Liittynyt:
    22.11.2006
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Kovin on hiljaista. Ei tapahdu mitään... Mitäs mä sitten yritän?
     
  7. OneMember

    OneMember Active member

    Liittynyt:
    12.01.2006
    Viestejä:
    3,092
    Kiitokset:
    25
    Pisteet:
    78
    Tarkista Asetuksista, että DHT-verkko on sallittu.
    Sitten varmista, että uTorrentin käyttämä UDP-portti on auki palomuurista (sekä reitittimestä).

    Täältä vinkkiä porttien avaamiseen:
    http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
    (myös google auttaa)


    Tuleeko sama ongelma vastaan:
    1. Kopioi magnet-linkin osoite nettiselaimesta.
    2. Liitä osoite uTorrentin Tiedosto -> Avaa torrent tiedostosta -ikkunaan.
    3. Lähteekö lataamaan?

    Entä jos yrität ladata sitä magnet linkkiä toisella selaimella?


    EDIT: Taitaa uTorrentin 3.1.xx versioissa olla jotain häikkää:

     
    Viimeksi muokattu: 09.06.2012
  8. Tiltu

    Tiltu Member

    Liittynyt:
    22.11.2006
    Viestejä:
    14
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    No nyt pelittää :) Kopioin linkin osoitteen selaimesta ja siirsin sen sitten tuonne u Torrentin "avaa torrent tiedostosta" ikkunaan. Ei lähtenyt lataamaan ennenkuin älysin poistaa tuon magnet:?:n edestä kaiken ylimääräisen... Kiitos paljon avusta ja vaivannäöstä. Blondikin tajusi ;)
     

Jaa tämä sivu