1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Topfield5100 pvrc hdmi TALLENNETUT TIEDOSTOT KATOSIVAT

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi anpa 31.03.2007.

 1. Odarah

  Odarah Member

  Liittynyt:
  10.01.2003
  Viestejä:
  8
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Meilläkin alkanut nyt tallennukset kenkkuilemaan kun välillä jää kokonaan nauhoittamatta ja välillä on ties mitä tallennettu valitun sijasta. Osa menee oikeinkin. Kai tästä pitää soitella ja kysellä mutta pitää vielä tesmata tehdasasetusten palautusta jne. ja tästä pitikin kysymäni että koska tehdasasetukset palauttavat koneen ennen käyttöönottoa aikaisempaan tilaan niin eihän se kuitenkaan kovalevyä tyhjennä?
   
 2.  
 3. JuhaW

  JuhaW Member

  Liittynyt:
  01.09.2007
  Viestejä:
  23
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ei tyhjennä kovoa.
  Onkos muuten käytössä fw.2.95?
   
  Viimeksi muokattu: 01.11.2007
 4. nappis67

  nappis67 Member

  Liittynyt:
  27.12.2006
  Viestejä:
  23
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Sama homma täällä, jo kolme kertaa kadottanut tiedostot, epg on aivan per...tä=kello vetää omaa aikaansa. Ostin boxin toukokuun lopulla ja kelloa oon laittanu oikeeseen aikaan n. 5 kertaa, hermot menee! En ole päivittäny, ei ole tämmöselle epänörtille oikeen onnistunu. Niin siis tosiaan nauhottaa mitä sattuu ja ihan oman aikansa mukaan..
   
 5. wipe2000

  wipe2000 Senior member

  Liittynyt:
  05.08.2002
  Viestejä:
  6,109
  Kiitokset:
  5
  Pisteet:
  118
  Jos ei kello pysy ajassa, on laite ainakin omasta mielestäni viallinen, ja voit pyytää myyjää korjaamaan vian. Samalla varmaan softakin päivitetään uusimpaan versioon.
  Tärkeät tallennukset on kuitenkin syytä ottaa muualle talteen, sillä voihan olla, että vaihtavat koko boksin tai kovon.

  En tiedä, tarkoititko, että EPG ei pysy ajan tasalla vai on muuten huono, mutta ensimmäiseen auttanee tuo huolto ja jälkimmäiseen jonkun oman EPG asennus .tap:na, esim. PlasmaEPG on omaan makuuni.
   
 6. Reisrdok

  Reisrdok Member

  Liittynyt:
  18.12.2007
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tuosta ekasta viestistä tuli vain mieleen, onko mahdollista että verkkojännite olisi pätkinyt? Varsinkin tallennuksen aikana on aika myrkyllistä kovon sisällölle mutta muutenkin kyllä. Yleensäkin mille tahansa laitteelle mistä kovalevy löytyy. Ja varsinkin jos boksin oma virheenkorjaus ei osaa sisällysluetteloa/yms. kunnolla palauttaa niin mennyttä on. PC koneissa tuo virheenkorjaus vain osaa melko hyvin virheet korjata. Vähän haiskahtaa jotenkin tämänsuuntaiselta ongelmalta, varsinkin tuo kokojen nollautuminen yms.

  Oma Topfield toiminut alusta asti erinomaisesti, ei pienintäkään vikaa ollut. PlasmaEPG on erinomainen softa.
   
 7. anpa

  anpa Member

  Liittynyt:
  31.03.2007
  Viestejä:
  6
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Olen viestiketjun aloittaja, viittasikohan edellinen kirjoittaja Reisrdok juuri minuun ja muihinkin, joilla tiedostot katosivat? No, me korjautimme laitteen viime keväänä ja kaikki on toiminut hyvin, joskin hieman hitaammin aina tähän saakka... Jokin aika sitten aloimme ottaa tv:stä, dvd:stä ja digiboxista standby-virrankin pois päältä öiksi. Tänään digiboksi meni jumiin eikä mikään tunnu auttavan... Avasimme laitteen normaalisti kaukosäätimellä ja kuten muutamana aikaisempanakin kertana, laite "Tarkastaa tiedostoja". Tänään se jäi jumiin tuohon ilmoitukseen eikä laite reagoi muuhun kuin virran sammutukseen. Ehkä meillä on lipsahtanut "virrat pois" suoraan "virta päällä" olotilasta eikä "valveasennosta" kuten ehkä pitäisi? Nytpä tässä sitten manaillaan ja ihmetellään mahdollisia kotikonsteja purkaa virhetilaa... Onkohan mitään toivoa?
   

Jaa tämä sivu