1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Topfield5100 pvrc hdmi TALLENNETUT TIEDOSTOT KATOSIVAT

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi anpa 31.03.2007.

 1. anpa

  anpa Member

  Liittynyt:
  31.03.2007
  Viestejä:
  6
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ostimme laitteen pari viikkoa sitten ja kaikki on toiminut loistavasti kunnes tänään archivessa olleet tiedostot ovat 0 tai 1mb ja laite ei toista näitä vaikka jotain näistä katselimme vajaa puoli tuntia aikaisemmin. Laitteeseen ei edes koskettu, suljettiin vain televisio kaukosäätimestä. Päälle laitettaessa vastassa oli tv:tä suljettaessa olleen kanavan pysäytyskuva. Boxi oli päällä, mutta ei reagoinut kaukosäätimeen. Ilmoitti kuvaruutuun käynnistettäessä uudelleen, että tarkastaa asetuksia ja tiedostoja. Sitten: kaikki poissa. Edes nauhoitus ei pelaa. Tässä on käyttäjä kummissaan ja harmissaan.

  Onko kellään vastaavaa kokemusta? Ovatko tiedostot jossain jemmassa vai pitääkö vain ottaa yhteyttä myyjään ja pyrkiä vaihtamaan laite?
   
 2.  
 3. tolppis

  tolppis Member

  Liittynyt:
  20.11.2006
  Viestejä:
  83
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Lähetä huoltoon vaan. Mitä ilmeisemmin IDE-kaapeli tai kovalevy rikki.

  [Off topic]
  Sinänsä erikoinen ongelma, koska Topfieldiehän pitäisi olla parhaimpia? ;)

  Ilmeisesti kaikki erehtyy. Jos kyseessä olisi jokin muu boksi olisi jo kannettu kauppaan ja pyydetty rahat takaisin.
  [/Off topic]

  Ei herneitä...
   
 4. anpa

  anpa Member

  Liittynyt:
  31.03.2007
  Viestejä:
  6
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Laite kyllä tallentaa taas, mutta se saattaa tehdä saman tempun uudelleen...? Olemme boxin postitse saaneet, ja nyt pitäisi taas laittaa postissa huoltoon ja postissa takaisin... Kovalevyhän voi jo siinä vaurioitua uudestaan? Mutta ei kai muu auta...
   
 5. tolppis

  tolppis Member

  Liittynyt:
  20.11.2006
  Viestejä:
  83
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Voi olla, että tekee sen uudestaan. En usko että se jää ainutkertaiseksi. Jos lähetät postitse, pakkaa laite kunnolla. Yleensä orig.pakkaus on paras.
   
 6. LucaX

  LucaX Member

  Liittynyt:
  21.04.2007
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Sama ongelma itselläni.
  Ensimmäisellä kerralla pyyhkiytyi Anpan kuvailemalla tavalla kaikki tallennetut tiedot (myös kansiosta). Kummallista oli että ensin katosi tiedot 2 kansiosta mutta ei kolmannesta. Parin päivän päästä katosi tiedot myös tuosta kolmannesta kansiosta. Lopulta tuhosin kansiot ja "haamu"-tiedostot.

  Laite toimi taas hienosti kuukauden, tallennukset pysyivät jne.

  Tänään yksi kansio on taas jumissa. En pääse edes katsomaan tiedostoja. En voi tuhota jumissa olevaa kansiota. Toiset 2 kansiota toimivat.

  Harmillista, osaisiko joku neuvoa? Vai onko laite vietävä takaisin kauppaan => huoltoon?
   
 7. anpa

  anpa Member

  Liittynyt:
  31.03.2007
  Viestejä:
  6
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Me lähetimme laitteen huoltoon, kun se teki toistamiseen saman eli pyyhki pois jo tallennetut ohjelmat. Lisäksi archivessa näkyi ylätason kansioita (Program files ym), joita ei ennen ole näkynyt ja muutenkin Archive käyttäytyi oudosti. Kokeilimme jopa sähköt pois ja uudelleen päälle vaan sitten koko laite tuntui jumiutuvan ja näytti ruudussa "tarkistetaan tiedostoja". Viikko sitten lähti huoltoon, odotellaan tuloksia...
   
 8. LucaX

  LucaX Member

  Liittynyt:
  21.04.2007
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ok. Mulla samankaltaisia "archive" ongelmia. Nyt on edslleen yksi kansio jumissa, 2 toimii. Jos menen viallisen kansion päälle avatakseni sen, niin sen jälkeen ei avaudu mitkään kansiot, ja tiedostot jotka eivät ole kansioissa näyttää tilavuudekseen 0 MB ja laite ilmoittaa, ettei tietoja voi lukea. Exit ja takas niin kaikki on taas ennallaan, paitsi tuo yksi viallinen kansio.

  Kerrohan tuloksista kun saat sen huollosta.

  Mulla on tuo Toppfield TF 5100 PVRc vanhempi malli, mutta vika vaikuttaa täsmälleen samalta.
   
 9. jarppi11

  jarppi11 Guest

  Oli ittellä samoja ongelmia että oli yksi kansio jumissa eikä antanut poistaa sitä ja jos meni sen kohdalle niin kaikki oli jumissa.Vedi töpselin pois seinästä ja annoin hetken aikaan olla ja eikun takaisin päälle, alkoi tarkastamaan kansioita ja levyä. Tuloksena että sekunda kansio oli hävinnyt ja nyt toimii taas kaikki normaalisti.
   
 10. kajtcu

  kajtcu Member

  Liittynyt:
  07.06.2007
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  En oikeen ymmärrä tätä Topfield-hypetystä... Itellä on 5100PVR ja ei oo muuta ku ongelmia. Tallentaa millon haluaa ja EPG toimii kans millon sattuu. Kaikkia mahollisia ongelmia. Uusimmat päivityksetkään ei auta. Jos tämä on parasta, mitä rahalla saa, nii kuinka paskoja ne muut sitte oikeen on?
   
 11. venalaine

  venalaine Regular member

  Liittynyt:
  16.11.2004
  Viestejä:
  893
  Kiitokset:
  11
  Pisteet:
  28
  Sulle on varmaan sattunut maanantaikappale. Vähän sama asia kun itse en esimerkiksi ymmärrä miksi Handania haukutaan alituiseen.

  Itselläni Handan CV-7800 boksi ja toimii kaikinpuolin hyvin ja vakaasti.
  Yleensä ko. boksista kuulee, että tallentaa millon sattuu jos nyt edes tallentaa jne... Ihmeellistä, yksilöitä ne ovat nämäkin..
   
  Viimeksi muokattu: 08.06.2007
 12. joakim78

  joakim78 Member

  Liittynyt:
  18.06.2007
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ei tässä kyllä voi enää olla kyse maanantai kappaleen ongelmasta, kun melko usealla on nyt kuitenkin jo ollut sama vika ko. laitteessa. Itse koin tuon mystisen tiedotojen katoamisen ensimmäisen kerran noin 1,5kk sitten (jäljelle jäivät listalle 0mb tai 1mb kokoisina tiedostoina) ja ajattelin että toivottavasti tuo ei uusiudu kun ei millään jaksaisi lähteä palauttamaan kauppaan ja kaikki ohjelmatkin tuossa välillä jäisi tallentamatta.

  Noh mutta nyt tuo sama vika iski uudestaa pari päivää sitten ja kaikki oli taas mennyt... kaikista kansioistakin. Ja johan rupesi vituttamaan...

  Vein koneen liikkeeseen ja antoivat tilalle normaalin (ei tallentavan) boksin... eli ei mennyt putkeen sekään. Pyysin tietysti heitä palauttamaan kaikki poistuneet tiedostot, mutta eiväthän ne sellaiseen kuitenkaan pysty ja minulla tuota kamaa ehti olla tallennettuna jo n. 150-200 gigan edestä.

  Mutta kyllä tuo sen verran sapettaa että täytyy miettiä voiko tuollaiseen merkkiin kuin Topfield enää luottaa... eihän se edes ole mikään kulutuselektroniikan tunnettu merkki??? Samsung on ja jos tuo vika vielä toistuu kun saan laitteen takaisin, niin tilalle tulee Samsung sillä se on ainakin tunnettu merkki ja uskoisin että quylity assurance voisi olla heillä paremmassa jamassa...

  Eihän kukaan olisi voinut sallia esim. sitä että VHS videoiden omat nauhoitukset olisivat joskus vain yhtä-äkkiä kadonneet?

  Mutta luotto on TopFilediin mennyt ainakin hetkeksi. Ihmeitä saavat tehdä jotta palauttavat tuon... Katsotaan nyt ensin millaisena kone palaa takaisin...
   
 13. anpa

  anpa Member

  Liittynyt:
  31.03.2007
  Viestejä:
  6
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Meillä tosiaan tuo TopField lähetettiin huoltoon kun laite toistamiseen hävitti tallentamansa ohjelmat ja meni lopulta niin jumiin ettei virrat-pois-seinästä-asti -kaan enää auttanut. Ilmeisesti päivittivät koneen, koska nyt on reilusti kuukauden toiminut ihan ok. Tosin kun Arkiston avaa, niin kestää useamman sekunnin ennenkuin listalla näkyy mitään (ennen tallennetut ohjelmat näkyivät heti kun arkiston avasi...). Eli tällä hetkellä voi sanoa, että huollattaminen kannatti (koputan puuta). Toivottavasti ei kuulla jatkoa :O)
   
 14. kandan

  kandan Member

  Liittynyt:
  24.01.2007
  Viestejä:
  8
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11

  Kaverinkin Handan CV-7800 toimínut muutaman kuukauden moitteetta. Se olisi valintani, mikäli tiedostot sais siirrettyä koneelle...Ei hemmetti sentään, kai se on vielä odotettava syksyyn.
   
 15. Wezda

  Wezda Regular member

  Liittynyt:
  12.09.2004
  Viestejä:
  380
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Topfield on joka paikassa kehuttu värkki, mutta kun enemmän asiaa alkoi tutkimaan ilmeni aika monella ongelmia. Ongelmia josta ei aluksi haluttu puhua, olihan hankkittu tallentavien boksien "lippulaiva".

  Yllätin itsenikin hankkimalla hieman halvemman boksin:
  http://fin.afterdawn.com/laitteet/laitteen_tiedot.cfm/985/vision_vdc4400pvr

  Muutaman viikon ollut käytössä, ei vielä moitittavaa, ajattelin laittaa kommenttia laitevertailuun kun olen käyttänyt ~ 2 kuukautta.
   
 16. doloress

  doloress Member

  Liittynyt:
  29.07.2007
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Samanlaista ongelmaa täälläkin. Pari kertaa on boxi (Topfield) jumittanut aiemminkin mutta ongelmasta on selvitty irroittamalla virtajohto eikä mitään tiedostoja ole hävinnyt. Mutta nyt oli tallennus päällä kun boxi meni jumiin, ei reagoinut kaukosäätimeen mitenkään. Virtajohto irti ja takaisin ja - avot, kaikki tiedostot tiessään, kymmeniä tunteja (kovalevy oli lähes täynnä)! Boxi on hankittu maaliskuussa 2006, en ole siihen ajanut mitään omia ohjelmia eikä sitä ole koskaan päivitetty, mistä johtunee muut ongelmat tekstitysten ja EPG:n kanssa. Takuu oli onneksi voimassa, vein huoltoon ja vaihtoivat kovalevyn. Huolto ei pysty palauttamaan tiedostoja vanhalle kovalevylle vaan tarjosivat Datapreyn palveluja, mikä tulisi maksamaan n. 500 euroa + vanhan kovalevyn osto takaisin huollosta. Lisäksi tiedostojen palauttaminen tässä tapauksessa olisi kuulemma epätodennäköistä, joten turha kai edes yrittää. Että näin.
   
 17. Missmimmi

  Missmimmi Guest

  Meiltä lähti tuo samainen TOPFIELD TF 5100 PVR äsken huoltoon,ärräpäitä ollaan tääl päästelty vikojen vuoksi.Tallennetut ohjelmat pätkii, ääni häipyy,kansioihin siirretyt tallenteet katoaa kansioineen päivineen.Johtoja on irroteltu välillä kun tuo mokoma toosa menee jumiin.Taitaa olla ylimainostettu koko laite ja katsotaan nyt , et tuleeko ongelmat poistumaan huollossakäynnin jälkeen. Hermot tässä muuten menee....
   
 18. wipe2000

  wipe2000 Senior member

  Liittynyt:
  05.08.2002
  Viestejä:
  6,109
  Kiitokset:
  5
  Pisteet:
  118
  En tiedä missä Toppyä niin olisi ylimainostettu, ettei siinä mitään vikoja olisi, mutta (valitettavasti) se edustaa edelleen digiboksien parhaimmistoa erityisesti ominaisuuksiensa määrän puolesta.
  Muillakin "huippubokseilla" kuten Procaster 6x00-sarja ja Maximum T-8000, tuntuu olevan vähintään yhtä paljon ongelmia luotettavuudessa.

  Pakko myöntää, että yli 500 euron hinta noin epämääräisesti toimivista härveleistä on kyllä lähestulkoon kohtuuton. Toisaalta monilla nuo laitteet tuntuvat toimivan aika ongelmitta, eli onko niissä sitten noin paljon yksilövikoja vai onko osa käyttäjistä vain niin vähään tytyväisiä?

  Ei noiden käyttömukavuuskaan ole monilta osin vieläkään samalla tasolla kuin analogisilla kovalevytallentimilla tai edes parhailla VHS-nauhureilla(!). Esim. äänellinen pikakelaus tuntuu olevan aivan mahdoton saavutus digiboksien ohjelmoijlle. Ylen tekstitykset ovat sentään jo lähes hallinnassa.
   
 19. jarvi0

  jarvi0 Member

  Liittynyt:
  12.06.2007
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Mulla sama juttu 4100-mallin kanssa. Ekalla kerralla kun jumitti niin että piti laittaa virrat pois kolmasosa ohjelmista meni tuollaisiksi 0/1mb eli kelvottmiksi.
  Toisella kerralla hävisi kaikki.
  Vien tällä viikolla huoltoon mutta vaadin kyllä vastaavaa tilalle, koska huoltohan saattaa kestää.
  Ilmeisesti tiedostoja ei saa enää takaisin, mikä on paska homma. Ei paljoa naurata.
   
 20. kajtcu

  kajtcu Member

  Liittynyt:
  07.06.2007
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tervetuloa kerhoon! Huoltoon vaan. Pitäis itekki raahata boksi korjaamolle. Se vaan harmittaa, ettei oo mitää takuita varaboksista, vaikka kuinka tinkais.
   
 21. Missmimmi

  Missmimmi Guest

  Laite oli huollossa noin viikon ja nyt pelaa kun ihmisen mieli,siihen vaihdettiin uusikovalevy. Toivottavasti jatkossakin pelaa.
   

Jaa tämä sivu