1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Topfield TF6000PVRc WLAN PVR

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi thauh 10.01.2007.

 1. thauh

  thauh Member

  Liittynyt:
  21.09.2005
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Otsikossa mainittu digiboksi lienee Topfieldin seuraavia markkinoille tulevia bokseja - tai tuo on vaan arvaus. Asiani koskee kaapeliboksia, vaikkei sellaista vielä tästä mallista olekaan.

  Törmäsin Topfieldin .co.kr -päätteisillä sivuilla TF-60000PVR -satelliittiboksiin, jossa on jo perussettien (siis kovalevy, useampi viritin) lisäksi mukana Wlan.

  Kyseistä boksia voidaan ohjata netin yli sisäärakennetulla webserverillä suoraan selaimelta vaikka työpaikalta ja tiedostot siirtyy näppärästi USB-liitännän lisäki myös FTP:llä vaikka Kiinaan. Jos selainliittymä ei ole kovin raskas niin nykyisillä kännyköillä tallennuksen ajastaminenkaan olisi ongelma.

  Australiassa on kohtapuoliin tulossa myyntiin kyseisestä boksista T-versio, mutta kaapeliversio odottaa vielä. Australian version vänkä ominaisuus on netistä päivittyvä EPG nimeltään IceTV.

  Boksi vaikuttaa tällä hetkellä markkinoilla oleviin laitteisiin verrattuna ylivertaiselta. Jos kaapelimallinen boksi tuosta tehdään ja se edes Suomen lähialueen markkinat saavuttaa niin täällä olisi yksi ostaja jo valmiina.

  Aussiversio TF6000PVRt
  Satelliittiversio TF-6000PVR:stä
   
 2.  
 3. Akti

  Akti Regular member

  Liittynyt:
  27.01.2006
  Viestejä:
  432
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ajai kun vaikuttaa hyvältä! Saksassa jo myynnissä?
   
 4. thauh

  thauh Member

  Liittynyt:
  21.09.2005
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ei taida vielä olla Saksassakaan.

  Harmikseni sain Koreasta Topfieldiltä tiedon, ettei heillä ole edes suunnitelmia "portata" kyseistä laitetta kaapeliversioksi vähäisen kysynnän vuoksi.

  Damn!
   

Jaa tämä sivu