1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Topfield TF6000COT

Viestiketju Keskustelua antenniverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi Merkurius 15.08.2006.

 1. Merkurius

  Merkurius Member

  Liittynyt:
  03.08.2006
  Viestejä:
  11
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ko. digiboksilla näyttäisi olevan perusvikana se, että YLEn tekstityksistä jää suht paljon pois. Onko kukaan muu huomannut vastaavaa? Topfieldin sivuilta ei yllättäen löydy minkäänlaista päivitystä... tuntuisi siis siltä DVB-tekstityksen tuki ei ole mikään häävi. Jos muilla on vastaavia ongelmia, niin pitää sitten jo lisätä Digiboksi tietokantaan.
   
 2.  
 3. Mummy

  Mummy Active member

  Liittynyt:
  26.06.2003
  Viestejä:
  2,856
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Tuo poksi taidetaa päivittää sarjaporti kaut... jollei sul o siihen mahdollisuutta, niin käsittääkseni jälleenmyyjä joutuu päivittää sen ilmatteeksi(jos laite on ns."viallinen" eli esim tekstit ei toimi..).
  Tuohon viimisin päivitys on 5.1.06( http://www.topfield.fi/html/sivu.cfm?id=181 ) joka varmaan onkin koneessa?

  Onko antennin signaali ja laatu hyvä?
   
 4. Merkurius

  Merkurius Member

  Liittynyt:
  03.08.2006
  Viestejä:
  11
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Sarjaportin kautta päivitys tapahtuu, juuh. Näyttäis olevan Järjestelmätunnus 30052 eli juurikin tuo viimeisin softa. Taso on 98% ja laatu 99%. Mikä avuksi? On nimittäin suht ärsyttävää katsoa jotakin englanninkielistä ohjelmaa, kun välillä jää tekstitys puuttumaan...
   
 5. Mummy

  Mummy Active member

  Liittynyt:
  26.06.2003
  Viestejä:
  2,856
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Iteellä o 5100 malli jossa "kuulemma" on kanssa samanlaista ongelmaa(itse en o huomannu). Teksti joko on aikasessa tai jää kokonaan välistä. Tietokkone käsittelyn jälkeen(topystä -> dvd.lle) kuulemma ongelma saattaa nauhoituksesta olla kadonnut. Koska sulla tämä on mahdotonta ja muutenki aika ärsyttävää niin kanattaa jutella jälleenmyyjän kanssa ongelmasta ja senjälkeen maahantuojan.

  Olet kuitenkin varma että kyse ei ole suomentajan laiskuudesta?

  Signaalista ei ainaka pitäs ol kii.
   
 6. jk111

  jk111 Guest

  Joo, mulla on sama vehje, TF6000COT, ja sama vika. Ylen tekstejä jää aina välistä pois, kaikilla Ylen kanavilla. Eli tyyppivika se lienee. Signaalin laatu on samaa tasoa kuin Merkuriuksella.

  Siihen on näemmä uudempikin päivitys olemassa, vaikka suomalaisen maahantuojan kotisivulla sitä jostain syystä ei ole jaossa. Nimittäin täällä:

  http://www.kjaerulff1.com/cid.102/subcid.598/index.9/20.aspx

  Odotan vielä että saan oikean piuhan ja lataan tuon yllä olevan kesäkuisen päivityksen. Jos sekään ei korjaa Ylen tekstejä, vien koko vehkeen takaisin Anttilaan ja vaadin toimivan tilalle tai rahat takaisin.
   
 7. Bahamuth

  Bahamuth Member

  Liittynyt:
  03.07.2005
  Viestejä:
  19
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  No toimiikos ne Ylen tekstitykset, kun laitoit uuden päivityksen?
   
 8. jk111

  jk111 Guest

  Ai niin joo. Ei toimineet, eli sama vika jäi jäljelle. YLE:n tekstit näyttäisivät äkkipäätä toimivan hyvin, mutta kun enemmän katselee, huomaa, että aina sieltä täältä jää tekstipätkä pois välistä.

  Kun soitin Anttilaan, siellä väitettiin pokkana, että kaikissa Suomessa myytävissä digibokseissa on sama vika, joka oikeastaan johtuu YLE:n käyttämistä viallisista tekstityksistä. Aika uskomaton väite minusta. Hövelisti kyllä sanottiin, että boksin saa palauttaa.

  Kerron Digitalle tästä Anttilan väitteestä, ja sain vastaukseksi, että se on täyttä pötyä ja vika on ostamassani boksissa.

  Näin siis kätevästi vastuuta siirrellään puolela toiselle, kunnes se päätyy kuluttajalle, joka on kaikkein voimattomin ajamaan asiaansa. Hienoa, YLE ja Digita! Hyvä Anttila!
   
 9. beaar

  beaar Member

  Liittynyt:
  14.10.2005
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Suotta manaat tässä Anttilaa, sillä eipä nämä Topfieldit ole todellakaan ainoa digiboxit maassamme, joissa ei olisi ongelmia.
  Itse en ole erityisemmin huomannut omassa 6000COT boxissani mitään mainitsemisen arvoista vikaa, päinvastoin.
  Nopeasti katsottuna YLE:n tekstityksetkin näkyvät hyvin, toisin kuin olohuoneen Philipsissä, joka näyttää niitä silloin kuin itse niin haluaa.

  Kaveri soitti suoraan Kjaerulffille, ja siellä sanottiin että he ovat tietoisia ongelmasta, ja että uutta päivitystä ollaan parhaillaan tekemässä. Asia on sitten erikseen, kun kaikki YLE:n tekstityksiä kohtaavat ongelmat saadaan ratkaistua KOKONAAN. :)
   
 10. jk111

  jk111 Guest

  Kiitos kommentista, Beaar. Olen uusi näissä hommissa ja otan mielelläni vastaan kaikki vinkit, mitä saan.

  Anttilasta huomauttaisin sen verran, että kun ostohetkellä erikseen asiasta kysyin, minulle vakuutettiin, että totta kai tässä boksissa toimivat tekstit moitteettomasti. Ja sitten kun vian havaittuani valitin, sainkin kuulla, että asia on tiedossa ja kaikissa Suomessa myytävissä boksessa on sama vika. Jokin tuossa ei nyt täsmää, enkä oikein jaksa arvostaa tuollaista kauppiastapaa.

  Digita taas toteaa Anttilan väitteistä, että "olette saanut jälleenmyyjältä virheellistä tietoa". Mutta pitäsikö siihen nyt sitten uskoa vai ei, kun kerran kukaan ei tunnu ottavan vastuuta ongelmista tässä Ylen ja laitevalmistajien yhteisessä digitointiprojektissa.

  Mutta hyvä, jos korjauspäivitys on tulossa. Vielä kun sen päivän joskus näkisi.
   
 11. olexi

  olexi Member

  Liittynyt:
  12.01.2007
  Viestejä:
  27
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Teksteistä todellakin aika ajoin puuttuu pätkiä, esim.kahden henkilön aloittaessa keskustelun, ensi repliikki jää kielitaidon varaan.Kuitenkin samat repliikit puuttuu myös huushollin kahdesta(2)
  Digialitysta, ettei vaan mättäs tuolla ylen päässä!!Vai onko nää vielä lapsen kengissä? Harmittavin vika tf:ssä on ajastin. Kytkee kyllä boksin päälle, mutta unohtaa katkaista pois päältä.
  Ystävällinen myyjä päivitti myllyyn uusimman ohjelmiston 21.3.-07(oman piuhan puuttuessa...),jonka jälkeen ajastus toimi YHDEN kerran. Kiusallista asiassa on, että dvd-tallentimem "syncrorec"jää hyödytämättä;Bundyn jälkeen levyltä löytys koko loppuillan nelosen ohjelmat.....
  Onko kellään hajua näistä boksien -k- -luokitukseen perustuvista
  lapsilukoista? Palautin yhden Philipsin, jonka liikken huoltokin totesi lapsilukoltaan toimimattomaksi. Ei taida suomalaiset ohjelmantarjoajat tähettää mitään koodia, jolla ohjaillaan
  näitä k-15 t.m.s.lukituksia!!??
   
 12. Anzzy

  Anzzy Member

  Liittynyt:
  30.03.2004
  Viestejä:
  66
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Onko boksissasi tämä versio :

  1) System ID : 30052
  2) Loader Version : c1.17
  3) Device Version : v1.0.59
  4) Application Version : TF-CCMFT 1.22
  5) Last Update : Mar 02 2007
   
 13. miikah

  miikah Regular member

  Liittynyt:
  15.12.2005
  Viestejä:
  128
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Olen kuullut huhuja että vika olisi ympäristössä Kyllä täällä porissa ja
  näkyy ihan hyvin 3 eri boxissa eri merkkisiäkin vielä.
  Mutta taas jotkut sanoivat että itä suomen suunnalla olisi tekstitys ongelmia en ole varma kun en ihan luota ´´nettiin´´.
   
 14. jk111

  jk111 Guest

  Voihan se olla ympäristössäkin. Voin vain kertoa, että täällä meillä Turussa ei toimi, meidän talossa ainakaan, vaikka signaalitehot ovat huippuluokkaa ja kuva moitteeton.

  Tai ehkä se riippuu tähtien asennosta boksin ostohetkellä tai jostain muusta. Pääasia kuitenkin on, että Yle, Digita, boksikauppiaat, maahantuojat tai kukaan muukaan ei edes yritä ottaa asiasta selvää, vaan koko ongelma kipataan kätevästi kuluttajan ja katsojan niskaan.
   

Jaa tämä sivu