1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Topfield TF-PVR5100C vinkuu

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi komsii 08.01.2007.

 1. komsii

  komsii Guest

  Hankinpa (tammikuu 2007) tuollaisen Topfield TF-PVR5100C -boksin kaapeliverkkoon 160Gt levyllä.

  Se piti ikävää vinkuvaa ääntä. Valitin myyjälle, ja se sano, että "normi ominaisuus". No, otin ohjat käteen ja avasin boksin, heivasin vinkuvan Seagate-levyn pois, laiton Samsungin SpinPointin 160Gt:n sinne paikalle, boksi käyntiin, ja se kysyi, että alustetaanko ja sanoin, että joo, ja nyt toimii toi boksi hiirenhiljaan. Ei pidä mitään ääntä. Tosin ei ole mitään takuutakaan ;)
   
 2.  
 3. komsii

  komsii Guest

  Niin se pitää vielä sanoa, että äänekkyys on varsin subjektiivinen kokemus. Mua häiritsee vinkuna olohuoneessa, mutta työhuoneessa tietsikan (jossa Seagete-lvey nykyisin on) samanlainen ääni ei tunnu missään.
   
 4. jatpat

  jatpat Member

  Liittynyt:
  08.01.2007
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hyvä, että melu vaimeni. Onko tuo Samsung ~4200 kierrosta pyörivää lajia vai ~7200 kierrosta pyörivä? Levyn vaihdon myötä saatoit kyllä menettää takuun?
   
 5. komsii

  komsii Guest

  Taisi olla 7200 kierrosta, eli lämpenee ehkä hieman liikaa. Pääasia, eli hiljaisuus on kuintenkin taattu. Tosin kun laitoin boksin alle kumitassut, niin ilmankierto parani.

  Takuuhan siinä menee, kun alkaa ruuveja aukomaan... no, pieni riski on aina joskus paikallaan, ja koska netissä oli ohjeet kovalevyn vaihtoon, niin uskalsin tempun tehdä. Ja se oli helppoo kuin heinän teko!
   
 6. msmiett

  msmiett Member

  Liittynyt:
  26.03.2004
  Viestejä:
  27
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Mites tuo boksi on toiminut sitten levyn vaihdon jälkeen? Onko kaatuillut tai muuta?
   
 7. komsii

  komsii Guest

  Hyvin on toiminut. Kerran on kaatunut parin viikon aikana, mutta niinhän tekee jokainen kunnon boksi. En siis näe kannen avaamisessa ja kovalevyn vaihdossa mitään riskiä.
   

Jaa tämä sivu