1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

topfield ei löydä kaikkia kanavia

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi pekkaad 08.08.2007.

 1. pekkaad

  pekkaad Member

  Liittynyt:
  06.12.2005
  Viestejä:
  66
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Hei. Topfield tf6000COC. ei tallentava boksi. Taloyhtiö, QAM-järjestelmä. ei enää löytänyt voicea ja urheilukanavaa, joten palautin tehdasasetukset ja laitoin taloyhtiössä käytössä olevat samat luvut. ( kaikki muut kanavat löytää, muttei voicea ja urheilukanavaa. lähin iso paikka on tampere. ennen nuokin löytyivät muistaakseni taajuudella 170000.) sitten hain manuaalisesti eri luvuilla, sitten automaattisesti isolla lukuvälillä, muttei noita kahta kanavaa enää löydy - miksi? Saako ne enää takaisin? Eivät kai ole muuttuneet maksullisiksi?
   
 2.  
 3. EsaMa

  EsaMa Regular member

  Liittynyt:
  12.05.2004
  Viestejä:
  247
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Kuinka monta jakoa/pistorasiaa yms. on antenninpiuhassa? Itselläni oli ongelmia muutamien kanavien hukkumisen kanssa ja sy oli liikaa heikentyvä signaali, joka taas johtuis siitä, että linja kiersi liian monen pistorasian kautta. Rasioiden vaihto pienempi vastuksellisiksi nosti signaalin voimakkuutta niin, että kaikki kanavat alkoivat näkymään.
   
 4. Beaver

  Beaver Regular member

  Liittynyt:
  22.10.2002
  Viestejä:
  421
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Oheisessa linkissä on T-Viestinnän asentamat QAM-järjestelmät ja niitä klikkaamalla näkee kanavien hakuparametrit. Itsellänikin oli tf5100 kanssa ongelmia uusimman ohjelmistoversion 2.95 kanssa. Se hukkasi aina asennuksessa löytämänsä urheilukanavan ja muut C muxxin kanavat. Pakitin aina versioon 2.84 ja sitten kanavat pysyivät. Jostakin syystä uusi ohjelmisto muutti muxxin symbolinopeuden 6875 --> 6900, jolloin kanavat katosivat heti kun kävit välillä toisella kanavalla. Kanavat katosivat kyllä muillakin boxeilla. Humax taisi olla niitä ainoita, jotka pitivät pintansa. Syyllinen taisi olla siinä, kun verkkoomme tuli automaattihaku, jota aiemmin ei ollut.
  Se linkki: http://www.digikanavat.fi/Asennetut.html
   
  Viimeksi muokattu: 08.08.2007
 5. pekkaad

  pekkaad Member

  Liittynyt:
  06.12.2005
  Viestejä:
  66
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  kiitoksia vastaajille! laitoin boksin virtajohdon jakopistorasiasta suoraan seinään signaalin vahvistamiseksi, muttei löytynyt. Huomenna kokeilen syöttää noita linkissä olevia taajuuksia manuualisesti - symbolinopeus on sama 4000 ja QAM 64 - näillä aiemmin näkyi voice ja urh.kanava, joten kai se on enää tuosta taajuuslukemasta kiinni. Kaikki muut löytyvät ja näkyvät hyvin.
   
 6. pekkaad

  pekkaad Member

  Liittynyt:
  06.12.2005
  Viestejä:
  66
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Mutta ei voice ja urh.kanava vieläkään näy. kai taloyhtiön antennissa vika? ja mitä tästä sanotte; pari päivää näkyi mtvmax ja subtvleffa - eli maksulliset kanavat, joita en ole tilannut. Ja nyt niitä ei enää näy - miksi näin? Yritin saada niitä takaisin autovirityksellä, jolloin se löysi nekin, mutta juuri nuo 2 eivät enää näy. ja laitoin sen taajuuden, millä ne näkyivät sen pari pv, manual viritykseen, mutta ei. Sisäinen kortinlukija boksissa on, mutta ei siitä kai hyötyä tässä ole, kun en ole tilannut niitä kanavia.
   

Jaa tämä sivu