1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Topfield crc-2400 ja .rec-tiedostot!!!

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi mikko0607 01.03.2012.

 1. mikko0607

  mikko0607 Member

  Liittynyt:
  01.03.2012
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tuli hommattua tollanen boksi ja pelittänyt kaikesta negatiivisesta palautteesta huolimatta mainiosti. Ainoa ongelma koskee PC:lle siirron jälkeen .rec-tiedostojen muuntamista esim. Divx muotoon. Project-X herjaa "cannot find sequence header", XMedia Recode ei tee mitään, TS Doctor valittaa "PMT invalid or missing!/new PMT could not be created". Vähän kaikkea on tullut jo kokeiltua mutta mikään ei tunnu auttavan. FLV-player ei myöskään toista .rec-tiedostoja. Ohjelmat joita olen siirtänyt eivät ole salattuja. Mikä neuvoksi?
   
 2.  
 3. Juppepuputti

  Juppepuputti Member

  Liittynyt:
  18.07.2012
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  On kyllä tiukkaa tuon vehkeen tiedostojen lukeminen yhtään missään muualla, kuin samalla laitteella ( en kyllä ymmärrä miksi yleensäkään siinä on toiminto jolla voi kopioida tallenteen ulkoiselle laitteelle, jollei sitä voi "ulkopuolella" hyödyntää ! ).
  Minä ratkaisin ongelman siten että kaivoin "miljoonalootasta" vanhan videokaapparin ( Terratec ), myös digivideokamera toimii muuntimena.
  Liitin sen Topparin takana oleviin Video ja Audio ulostuloihin. Kaapparissa on USB-ulostulo.
  Nykykäyttöjärjestelmät yleensä tunnistavat kamerat ja kaapparit. Kyseisessä Terratec kaapparissa oli siirto-ohjelma mukana. Kameroissa voi olla myös.
  Tästä USB-jatkojohto PC:hen, jos laitteen oma piuha ei riitä. Yli 3 metrinen USB-kaapeli yleensä vaatii väliin "vahvistinmotikan".
  Sitten tallenteen katselu päälle ja aloitetaan nauhoitus ( REC ). Kanavaa Ei saa vaihtaa tallennuksen aikana. Tallennus kestää yhtä kauan kuin ohjelman katsominenkin.
  Terratec muuntaa tallenteen .mpg muotoon, jonka sitten voi jälkikäsitellä ProjectX ohjelmalla, kuten vanhemmissakin Toppareissa.
  Laatu on vähintäänkin yhtä hyvää kuin mitä YLE-Areenan latauksissa.
   
 4. vps358

  vps358 Active member

  Liittynyt:
  14.11.2009
  Viestejä:
  4,171
  Kiitokset:
  165
  Pisteet:
  93
  Törmäsit *readyHDn "ihanuuteen"...
  On menty sieltä missä aita on matalin, joten värkki salaa kaikki tallenteensa laitekohtaisella avaimella...
  Tuo ei ole sama asia, kuin salatulta kanavalta tallennettu, jota laite ei ole saanut lähetyssalauksesta purettua (se taalamerkki tallennelistassa)....

  T: Vesku
   

Jaa tämä sivu