1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Topfield CRC-1410CT

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi kandalf 25.03.2016.

 1. kandalf

  kandalf Regular member

  Liittynyt:
  19.01.2011
  Viestejä:
  147
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Osaiskohan joku neuvoa mitenkä tossa digipoksissa saa näkymään maksulliset kanavat kun valittaa että ei pääsyä , televisiossani samalla maksu kortilla näkyy ilman mitään ongelmia , en löytänyt digipoksin asetuksistakaan mitään asetusta mikä estäis näkymästä noita maksullisia kanavia ja kanavat virittäessä löytää noi kaikki maksulliset kanavat , entisessä digipoksissani piti kanavia virittäessä valita ilmaiset+maksulliset mutta tossa uudessa ei löydy semmoista asetusta vaan pelkät pika - automaatti ja manuaali kanavien viritys vaihto ehdot.
   
 2.  
 3. IlmoPJ

  IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  17.03.2006
  Viestejä:
  6,770
  Kiitokset:
  768
  Pisteet:
  193
  Koska digiboksi löytää kanavat, niin ongelma on maksukortin lukijassa. Oletko katsonut, että laitat kortin oikeinpäin lukijaan?
  Asiaan voisi saada enemmän valaistusta jos tietäisi mikä/kenen maksukortti sinulla on käytössä ja onko kaapeli- tai antenniverkko.
  Digiboksissasi on tavallinen CI kortinlukija. Onko korttisi CI+, vaikka kaikilla palveluntarjoajien kortilla ei ole väliä, laittaako sen CI tai CI+ lukijaan, näin ainakin Welholla.

  edit: kirj. virhe
   
  Viimeksi muokattu: 26.03.2016
 4. kandalf

  kandalf Regular member

  Liittynyt:
  19.01.2011
  Viestejä:
  147
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Moi sain nyt - toimimaan piti tehdä dna maksukortin linkitys , nyt - toimii muuten noi maksulliset kanavat mut nyt on vain semmoinen ongelma että ei näy MTV MAX 3 vaikka pitäis näkyä ennen oli kanavapaikalla 213 ja nyt on kanavapaikalla 1009 ja MTV MAX 3 HD 1010 ei näy noissa kuin musta ruutu telkkarissa ja maksu DNA TV-Kortti uusittu helmikuussa tänä vuonna , kaapeli netti systeemin jos laittaa yhtäaikaa päälle niin heti tulee tv-een kuvaan häiriöitä. Tietäiskö kukaan myös onko saatavana kaapeli tv -verkkoon sellaista joka vahvistais tota tv-eeseen tulevaa singaalia , anteeni tv ( oma ulkoinen anteenni ) verkkoon ainakin niitä saa.
   
 5. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,574
  Kiitokset:
  72
  Pisteet:
  78
  Kaapelimodeemin ei pitäisi häiritä kaapeli-TVtä mitenkään. Sillon kun itselläni vielä oli kaapelimotu käytössä, ei ollut mitään ongelmia telkkarin näkymisen suhteen. Ettei olis huono maakontakti kyseessä jos samassa pistokkeessa on sekä telkkari että motu. Voisi kokeilla jahka esim. galvaaninen erotin auttaisi asiaa.

  Tuo erotin on yleensä sellainen TVn antenniliitäntään kytkettävä systeemi, joka tulee antennin ja TVn väliin. Kuulemma auttaa jos on jostakin muusta laitteesta vuotovirtaa maapuolella. Useimmiten kyse on esim. huonosti eristetyn hakkurivirtalähteen (yleisiä halvoissa seinäkääpämallisissa virtalähteissä ja latureissa) aiheuttamasta häiriöstä.
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2016

Jaa tämä sivu