1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Topfield CRC-1400, runko vaihtoon?

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi digi-uuno 17.03.2020.

 1. digi-uuno

  digi-uuno Member

  Liittynyt:
  21.04.2012
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  3
  Pisteet:
  11
  No pitipäs äitimuorin boksin virtalähteen valuttaa lyytit levylle ja ruveta sekoilemaan (ikää noin 5 vuotta - kyllä on muuten erinomainen boksi osattu pilata luokattomilla komponenteilla!)

  Peruskorjatun virtalähteen vaihto koneeseen ei auttanut, vaan virittimet ovat ehtineet saada siipeensä. Boksi ei tahdo löytää kanavia ja kun sitten lopulta löytää, niin unohtaa ne viimeistään kun boksin sammuttaa.

  Nyt kun olisi kunnollisilla komponenteilla korjattu virtalähde ja toimiva 1TB levy tallenteineen, tuli mieleen että hankkisi käytetyn samanlaisen boksin ja vaihtaisi muorin levyn ja virtalähteen siihen. Muorikaan ei enää 86-vuotiaana opi muunmallisia laitteita tai modernimpia tallennusratkaisuja käyttämään.

  Firmware on kesältä 2015 eli uudempi kuin 1.12.00, joten vaihtoboksiin on tarvittaessa helppo päivittää uusin firmis ilman että tulee tallennusformaattiongelmia. Kysymys: toimivatko muorin tallenteet, kun levyn heittää toiseen samanmalliseen boksiin, vai onko tallenteet koodattu boksikohtaisesti (vain peruskanavia tallennettu, ei maksullisia - ei ole korttiakaan niihin)?
   
  Viimeksi muokattu: 17.03.2020
  odzmo kiitti tästä.
 2.  
 3. digi-uuno

  digi-uuno Member

  Liittynyt:
  21.04.2012
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  3
  Pisteet:
  11
  Itse itselleni vastaten: toimivan CRC-1400 -rungon hankkiminen on turhaa - myös ilmaiskanavien tallenteet on ilmeisesti koodattu runkokohtaisiksi siten että heittämällä kovalevyn toiseen runkoon ne eivät näy. Tallenneluettelo näkyy, mutta toisto näyttää pelkkää pimeää ruutua.

  Onpahan nyt muorilla sitten kaksi CRC-1400:aa, joista toisessa ei toimi virittimet mutta voi katsoa vanhoja tallenteitaan pois, ja toinen on täydessä iskussa (vaihdoin laatukomponenteilla peruskorjatun virtalähteen siihen, niin toivottavasti pysyykin kunnossa).
   
  odzmo ja *Trinity* kiittävät tästä.
 4. *Trinity*

  *Trinity* Senior member

  Liittynyt:
  15.12.2014
  Viestejä:
  5,403
  Kiitokset:
  980
  Pisteet:
  173
  Ei oo hajuakaan noiden boxien sielunelämästä. Sen verran kuitenkin pakko kommentoida, että pisteet kotio, kun tulit kertomann ratkaisun siitäkin huolimatta, että kukaan ei ollut vastannut kysymykseesi. Se on ihan liian harvinaista foorumeilla.
   

Jaa tämä sivu