1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Topfield 5100 pvrC-HDMI

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi JTM 16.05.2007.

 1. Nicodemos

  Nicodemos Member

  Liittynyt:
  25.04.2005
  Viestejä:
  67
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  No, itselle tuntuu tuo 250Gb ihan riittävältä. Aina voi vanhempaa tavaraa poistaa viemästä tilaa. Divx-tuki saattaisi kyllä muuttaa kovon tilantarvetta...

  Levyn vaihto on (kai) samanlainen kuin tietokoneessa. Ainakin näin ymmärsin tuosta wikibooksin jutusta. Käykö tuulettimeksi sitten ihan tavallinen kovotuuletin..? se kai riippuu paljonko on tilaa. Itse en nyt ainakaan vielä lähiaikoina mene laatikkoa aukomaan - ihan takuusyistä. Jos/kun boksi tuossa hyllyssä reilun vuodenkin nikottelematta hurisee, niin saatan kurkistaa, mitä se on syöny.
   
 2.  
 3. fantasyX

  fantasyX Member

  Liittynyt:
  01.03.2006
  Viestejä:
  19
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tässä boxissa on vielä n. puoli vuotta takuuta jäljellä, että en ihan vielä aio laatikkoa avata. En kyllä taida tuommoista tuuletinta alkaa räpeltämään sille uudelle levyllekään, koska sehän lisää melua aika reilustikin, koska boxi lojuu siinä aika lähellä avonaisessa hyllyssä. Täytyy sitten vain katsoa joku viileänä pysyvä 500gb kovalevy niin ongelmia ei pitäisi syntyä.
   
 4. JuhaW

  JuhaW Member

  Liittynyt:
  01.09.2007
  Viestejä:
  23
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Nyt lähti mulla vihdoin vaihtoon nykyinen Handanin 6000:nen tähän Topfieldin huippuboxiin! saapa sit nähdä onko todellakin niin hyvä, mitä hypetetään..=)
   

Jaa tämä sivu