1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Topfield 500 PVRc

Viestiketju Keskustelua antenniverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi tebaboy 23.12.2011.

 1. tebaboy

  tebaboy Regular member

  Liittynyt:
  12.11.2005
  Viestejä:
  309
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Kyseinen digiboksi on ollut käytössä pari vuotta, eli aika pitkä nykyisille sähkölaitteille. Viimeisen kuukauden aikana digiboksilta tallennettuja ohjelmia katsottaessa on tullut sellaisia vaikeuksia, että tallennus katkeaa ja kun siitä yrittää kelata yli tai siirtyä eteenpäin niin sekään ei aina onnistu. Eli vähän kuin tiedosto olisi korruptoitunut/vioittoitunut. Kyseinen tiedosto saattaa sitten joskus ihan yhtä äkkiä alkaakkin toimia ihan normaalisti. Joskus myös käy niin että kelaamalla pääsee huonon kohdan ohi ja sitä voi katsoa ihan normaalisti. Tätä esiintyy nykyään joka tiedostolla ja useammassa kohtaa, eli ärsyttää ihan sikana. Mitenköhän tämän pätkimisen saisi loppumaan? Olisiko mahdollista, että kiintolevy olisi menossa rikki? Melkein päivittäin tulee tallennettua tiedostoja, eli suht kovassa käytössä on. auttaisiko, että kiintolevyn tyhjentäisi kokonaan? Tai laittaisi kiinni tietokoneeseen ja eheyttäisi? Pitäisikö ostaa uusi kiintolevy? Muistaakseni tämän voi boksiin tehdä. Kellään kokemuksia ja vinkkejä? Tuo topfieldin huoltokin on niin hintava, yli 80e, että mieluummin ostaa jo uuden boksin kun tuota korjaa.
   
 2.  
 3. pentsu

  pentsu Active member

  Liittynyt:
  07.03.2008
  Viestejä:
  1,388
  Kiitokset:
  24
  Pisteet:
  68
  Levyn alustaminen saattaisi auttaa.
   
 4. vps358

  vps358 Active member

  Liittynyt:
  14.11.2009
  Viestejä:
  4,470
  Kiitokset:
  227
  Pisteet:
  93
 5. tebaboy

  tebaboy Regular member

  Liittynyt:
  12.11.2005
  Viestejä:
  309
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Kuulostaa kyllä täydellisesti just tuolta kondensaattorivialta. Huomasin, että boksi on ostettu 9.11.09 eli just on reilu kuukaus sitten mennyt takuu umpeen. Toisaalta kun kuluttajansuojalakia katsoo, niin eihän tuo boksi ole kestänyt kunnossa niin pitkään kun sen ois tarkoitus kestää, et saattas varmaan mennä takuuseenkin tuo. Pitää varmaa ostopaikkaan tai topfieldiin ottaa yhteyttä kun on kaupat auki.
   
 6. corilla

  corilla Member

  Liittynyt:
  13.11.2005
  Viestejä:
  67
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  sehän hyvin kestäny kun jo kaksi vuotta :D

  omani hajos jo vuoden päästä ostosta,ensimmäisen ja toisen huolto reissun jälkeen muut viat korjaantu mutta ajastetut tallennukset tallentu entistä harvemmin,kolmannen kerran huoltoon lähetettyäni antoivat uuden tf520 mallin.
   

Jaa tämä sivu