1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

tietokoneeni sanoo you must be administrator when you run this application for the first time

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi Abudapi 17.11.2013.

  1. Abudapi

    Abudapi Newbie

    Liittynyt:
    17.11.2013
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Eli tietsikkani sanoo kun yritän käynnistää my horse and me 2 pelin. (latasin siis uudestaan uudelle koneelleni). Että:you must be administrator when you run this application for the first time. Olen kokeillut netin ohjeita, siis sitä järjestelmä valvontajuttua. Mutta ei onnistu. Peliä ei tietääkseni voi päivittää. Onko kellään vinkkejä?
     
  2.  
  3. salami87

    salami87 Member

    Liittynyt:
    28.08.2012
    Viestejä:
    12
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    11
    Klikkaa pelin pikakuvaketta hiiren oikealla napilla ja valitset valikosta "Suorita järjestelmänvalvojana" kohdan. Tämän jälkeen pitäisi toimia.
     
  4. Abudapi

    Abudapi Newbie

    Liittynyt:
    17.11.2013
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Kokeilin mutta ei auta :(
     
  5. Tinke8

    Tinke8 Active member

    Liittynyt:
    23.01.2010
    Viestejä:
    1,172
    Kiitokset:
    60
    Pisteet:
    78
    Liekö ikärajoitukset päällä?
     
  6. Joensuu

    Joensuu Active member

    Liittynyt:
    08.05.2007
    Viestejä:
    2,544
    Kiitokset:
    4
    Pisteet:
    68
    Suora google käännös>>
    sinun täytyy olla järjestelmänvalvoja, kun olet suorittanut tämän sovelluksen ensimmäistä kertaa.
     
  7. lettas

    lettas Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    03.03.2003
    Viestejä:
    4,189
    Kiitokset:
    172
    Pisteet:
    93
    Kokeile poistaa ohjelma ja asentaa se uudelleen paikkaan johon käyttäjällä on kirjoitusoikeudet, esim. c:\pelit
     
  8. Abudapi

    Abudapi Newbie

    Liittynyt:
    17.11.2013
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    En usko että ikärajoitukset olisi päällä. Koneellani ei ole kuin yksi käyttäjä. Kokeilin lettasin ehdotusta, mutta ei toiminut :/

    EDIT: Voisiko tämä ongelma johtua siitä ettei peli sovi Windows 7?
     
    Viimeksi muokattu: 24.11.2013
  9. lettas

    lettas Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    03.03.2003
    Viestejä:
    4,189
    Kiitokset:
    172
    Pisteet:
    93
    Kokeile ruksia xp-yhteensopivuustila päälle pelin exe:n properties-valikosta. Toinen mitä voit vielä kokeilla on uac:n tason laskeminen alhaisemmalle tasolle.
     
  10. Abudapi

    Abudapi Newbie

    Liittynyt:
    17.11.2013
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ei auttanut vaikka laitoin xp-yhteensopivuustilan ja miten lasketaan uac:n taso alemmas? :D
     
  11. lettas

    lettas Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    03.03.2003
    Viestejä:
    4,189
    Kiitokset:
    172
    Pisteet:
    93
  12. Abudapi

    Abudapi Newbie

    Liittynyt:
    17.11.2013
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ei auttanut uac:n tason laskeminen :/
     
  13. lettas

    lettas Moderator Ylläpitäjä

    Liittynyt:
    03.03.2003
    Viestejä:
    4,189
    Kiitokset:
    172
    Pisteet:
    93
  14. Abudapi

    Abudapi Newbie

    Liittynyt:
    17.11.2013
    Viestejä:
    8
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Taidan kokeilla toimiiko peli vanhalla XP:lläni :)
     

Jaa tämä sivu