1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Tietokone sammuu itsestään

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi LeBa 08.12.2018.

  1. LeBa

    LeBa Member

    Liittynyt:
    26.09.2017
    Viestejä:
    62
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Eli aina kun käynistän Ring Of Elysiumin niin näyttöön tulee Signal Detected ja näyttö menee kiinni ja joku tuuletin veikkaisin että näytönohjaimen tai prossun niin alkaa pitää hirveätä ääntä, mutta kuulen kummiski kavereitten äänet ja peliäänet. Sama on käynyt myös Pubgissa Ja Fortnitessä. Niin tietäisikö joku miten tämän saan korjattua.

    Prosessori: AMD Ryzen 5 1600
    Näytönohjain: Asus dual GTX 1060 6gb
    Emolevy: Asus prime x-370pro
    Käyttöjärjestelmä: Windows 10 pro
    Tietokone on kasattu noin vuosi sitten, mutta vaihoin viikko sitten kopan ja sen jälkeen tämä on alkanut.
     
    Viimeksi muokattu: 08.12.2018
  2.  
  3. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,343
    Kiitokset:
    908
    Pisteet:
    123
  4. LeBa

    LeBa Member

    Liittynyt:
    26.09.2017
    Viestejä:
    62
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Kuten kuvasta huomaa niin renderöuidessä blurattua ja glitchattua näytönkuvausta lämpötilat pysyvät alhaisina ja prosesorikin käytti pahimillaan 90% ja lepotilassa lämpötilat olivat noin 30 astetta vaikka pikkuveli oli pelannut vasta fortniteä.
    Capture.PNG
     
  5. PerttiGG

    PerttiGG Active member

    Liittynyt:
    22.04.2017
    Viestejä:
    444
    Kiitokset:
    120
    Pisteet:
    53
  6. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,343
    Kiitokset:
    908
    Pisteet:
    123
    Kotelon vaihdon jälkeen tuo ongelma siis ilmeni? Kuvista täällä on ennenkin monet ongelmat ratkottu. Voisitko laittaa kuvia eri kantelta konetta, mutta älä rajaa niitä liian kireiksi, jotta niistä saa kunnolla näkymää koneen hahmottamiseen.
     
  7. LeBa

    LeBa Member

    Liittynyt:
    26.09.2017
    Viestejä:
    62
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Uutta päivitystä. Eli äsken sama kävi, kun pikkuveli pelasi Fortniteä, mutta kun käynistin koneen uudelleen resoluutio oli iha hukassa ja näytölle tuli gpu twaeakin joku ilmoitus että vga driver piotäisi asentaa, mutta näytössäni on DVI.
     
  8. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,343
    Kiitokset:
    908
    Pisteet:
    123
    Lataa täältä uusi näytönohjaimen ajuri: https://www.geforce.com/drivers
    Suorita asennus "Advanced" vaihtiehdolla ja poista ruksi Experiencen asennuksesta ja valitse myös, että poista vanha asennus.
     
  9. LeBa

    LeBa Member

    Liittynyt:
    26.09.2017
    Viestejä:
    62
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Olen asentanut uusimmat ajurit jo.
     
  10. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,332
    Kiitokset:
    3,636
    Pisteet:
    223
    Asenna sitten vanhemmat, 399 piste jotakin. 1060:llä on ollut ongelmia uudempien kanssa.
     
  11. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,343
    Kiitokset:
    908
    Pisteet:
    123
    Jos koneesi herjailee asentamaan VGA-ajuria, niin se tarkoittaa näytönohjainajuria.
     
  12. LeBa

    LeBa Member

    Liittynyt:
    26.09.2017
    Viestejä:
    62
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Mutta tuo ongelma oli jo ennen uuden ajurin asentamista mutta koitan silti.
     
  13. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,358
    Kiitokset:
    877
    Pisteet:
    193
    Jos ajurin uudelleen asennus ei auta, tulee mieleen, että jotakin tapahtui tuossa kotelon vaihdossa. Olisiko näytönohjaimen jäähy jotenkin kärsinyt?
     
  14. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,343
    Kiitokset:
    908
    Pisteet:
    123
    Niin ja laitoitko korokeruuvit emon alle?
     
  15. LeBa

    LeBa Member

    Liittynyt:
    26.09.2017
    Viestejä:
    62
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Tietenkin.
     
  16. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,332
    Kiitokset:
    3,636
    Pisteet:
    223
    Tai virtajohto jäänyt löysälle. Sen ei kyllä pitäisi käynnistyä silloin.
     
  17. LeBa

    LeBa Member

    Liittynyt:
    26.09.2017
    Viestejä:
    62
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Niin pitää tehdä vielä prime burn testi.
     
  18. LeBa

    LeBa Member

    Liittynyt:
    26.09.2017
    Viestejä:
    62
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Pitää tarkistaa kohta.
     
  19. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,343
    Kiitokset:
    908
    Pisteet:
    123
    Vianetsinnästä on kyse, pitää kääntää kaikki kivet.
     
  20. LeBa

    LeBa Member

    Liittynyt:
    26.09.2017
    Viestejä:
    62
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    16
    Ei toiminut ajureiden asennus.
     
  21. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    4,343
    Kiitokset:
    908
    Pisteet:
    123
    Poistiko asennuksessa vanhat ajurit?
    Miten ei toiminut, meniko loppuun kuitenkin?
     

Jaa tämä sivu