1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Tietokone huollosta toimimattomana, takuuta ei jäljellä

Viestiketju Kannettavat tietokoneet -osiossa. Ketjun avasi Ruska72 14.04.2015.

  1. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,801
    Kiitokset:
    897
    Pisteet:
    123
    Saat siis yhteyden toimiin tohon HP:hen ton ipadin kautta? vai miten ton lokin sait tänne.
    jos näin niin lataa ja aja FRST
     
  2.  
  3. Ruska72

    Ruska72 Regular member

    Liittynyt:
    21.12.2011
    Viestejä:
    121
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Joo, ipadin (ja myös iphonen) netin kautta sain. En ollu tuota aiemmin keksinykään, kokeilen nyt tuota FRST.
     
  4. Ruska72

    Ruska72 Regular member

    Liittynyt:
    21.12.2011
    Viestejä:
    121
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Nämä kaksi tiedostoa antoi: Ja tuli se kolmaskin sinne vähän jälkijunassa.
     

    Liitetyt tiedostot:

    Viimeksi muokattu: 13.05.2015
  5. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,801
    Kiitokset:
    897
    Pisteet:
    123
    Sulla ei ollut kaikki valintaruudut valittua kun ajoit tuon FRST:n

    Mutta sun koneella on mahdollisuus palauttaa se tehdasasetuksiin, joten tehdään se silloin saadan selko siitä mikä toimii ja mikä ei.
    Huom Kaiki tiedot levyltä katoaa!!!

    Kirjoita hakuun Recovery manager

    2. Valitse HP Recovery manager jos Windows kysyy sallitaanko niin salli

    3. Valitse Windows Recovery Environment
    1.

    4. Valitse Ok
    2.

    5. Valitse Troubleshoot
    3.

    6. Valitse Recovery Manager
    4.

    7. Valitse Minimized Image Recovery
    5.

    8. Klikka Next.
    9. Klikkaa Next.
    10. Klikkaa Finish
     

    Liitetyt tiedostot:

    • 2.
      2.jpg
      Tiedostokoko:
      27.7 KB
    • 5.
      5.jpg
      Tiedostokoko:
      32.7 KB
    Viimeksi muokattu: 13.05.2015
  6. Ruska72

    Ruska72 Regular member

    Liittynyt:
    21.12.2011
    Viestejä:
    121
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Sain äsken sähköpostin, jossa HP vaihtaa laitteen uuteen.

    He tarjoavat tälläistä, HP ProBook 450 G2, onko tuosta yhtään tietoa kellään mikä se on? Oon tällä hetkellä kännyn netin päässä (en oo just kotona) ja tällä hankala hakee tietoa.
     
  7. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,801
    Kiitokset:
    897
    Pisteet:
    123
    Ei se varmasti huonompi ole koska vaihdettaesa pitää saada vähintään vastaava tai parempi.
     
    Ruska72 kiitti tästä.
  8. Ruska72

    Ruska72 Regular member

    Liittynyt:
    21.12.2011
    Viestejä:
    121
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Vastaan sitten hänelle, että otan tuon laitteen vaihdossa.

    Kiitos sinulle paljon avusta! Olet ollut kyllä uskomattoman hyvä neuvoja ja kärsivällinen :)
     
    *Trinity* kiitti tästä.
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,945
    Kiitokset:
    3,776
    Pisteet:
    223
    Parempihan tuo on jos 128 gigan SSD riittää.
     
  10. Ruska72

    Ruska72 Regular member

    Liittynyt:
    21.12.2011
    Viestejä:
    121
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Tuon HP:n ilmoituksen mukaan siinä pitäis olla 500 gt.
     
  11. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,945
    Kiitokset:
    3,776
    Pisteet:
    223
  12. zipperi

    zipperi Regular member

    Liittynyt:
    29.11.2004
    Viestejä:
    639
    Kiitokset:
    10
    Pisteet:
    28
    Eron pitäisi olla liki valtava, prosessori on 3 -4 x nopeampi.
     
  13. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,945
    Kiitokset:
    3,776
    Pisteet:
    223
    Noita on näköjään useampia malleja samalla nimellä. Ainakin yhdessä näkyy olevan 500 gigan kovalevy mutta ei SSD:tä.
     
  14. Ruska72

    Ruska72 Regular member

    Liittynyt:
    21.12.2011
    Viestejä:
    121
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Luotin sitten tuon henkilön sähköpostissa olleisiin tietoihin ja hyväksyin vaihdon. 128 gt löysin minäkin nyt, kun katoin netistä tuon viestisi jälkeen. Oon tosiaan iphonen varassa tällä hetkellä, kunnes pääsen kotiin ja tällä hiukan hankala ettiä ja selata tietoja, kun on hiton hidas.

    Tässä ihan suora kopiointi s-postista:
    HP ProBook 450 G2

    HP ProBook 450 G2 - Core i5 5200U / 2.2 GHz - Windows 7 Pro 64-bit / Windows 8.1 Pro downgrade - esiasennettu: Windows 7 - 4 Gt RAM - 500 Gt HDD - DVD SuperMulti - 15.6" 1366 x 768 ( HD ) - Intel HD Graphics 5500 - 802.11ac - [3,32 Kg] Avaa lisää

    Kovalevy: 500 Gt
    Käyttöjärjestelmäperhe: Windows 7
    Käyttöjärjestelmäperhe: Windows 8.1
    Muisti: 4 Gt
    Näytön koko: 15.6 tuuma
    Paino: 2.26 kg
    Prosessorivalmistaja: Intel
    Tuotelinja: HP ProBook
     
  15. FiveBridges

    FiveBridges Senior member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    2,897
    Kiitokset:
    576
    Pisteet:
    123
  16. Ruska72

    Ruska72 Regular member

    Liittynyt:
    21.12.2011
    Viestejä:
    121
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    No täytyy nyt kattoa kumpi sieltä tulee, luvattu 500Gt vai 128 Gt.

    Aika jännä kyllä, että HP ei tähän saakka ole suostunu ees keskustelemaan laitteen vaihdosta, mutta nyt tosiaan kun tänään sain sieltä suomea puhuvan ihmisen kiinni, että sain asian hoidettua ja kerroin tilanteen, miten tuon kanssa on ollut ongelmia siitä asti kun avasin ensi kerran, luvattiin että menee tiimin käsittelyyn ja sen jälkeen tuli tuo maili, että on kohtuus saada uusi kone tilalle. Kuitenkin syy miksi alkujaan tuonne soitin oli se, että Elisa vaati sen tarkistuksen (siis todisteen oonko ite aiheuttanut vian ja meniskö takuuseen, jos voimassa olis).
     
  17. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,805
    Kiitokset:
    977
    Pisteet:
    193
  18. Ruska72

    Ruska72 Regular member

    Liittynyt:
    21.12.2011
    Viestejä:
    121
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Toivotaan näin. Luulis nyt edes tuossa asiassa HP:n edes osaavan hommansa.

    Ohmettelen kyllä mikä niiden pään käänsi. Niin tylyn vastaanoton oon heidän puolestaan tähän asti saanut. Olin jo soittamaan lähtiessä tänään päättänyt, että se on vika kerta kun yritän ja jos ei vieläkään vastata, niin saa olla ja ostan uuden koneen. Tuo on palvelunumero ja olisin kohta tehnyt puhelinlaskua enemmän, mitä hyöty.
     
  19. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    10,013
    Kiitokset:
    1,254
    Pisteet:
    223
    Huhhuh, olipas siinä kova vääntö. Tuotahan nyt ei sitten koskaan saada lopullisesti tietää mikä konetta jumitti. Vielä kun uudelle koneelle saisi laitettua raikkaan Windowsin ilman HP:n lisukkeita niin bueno homma. Jäsen "Trinitylle" pisteet, tietoa tuntuisi olevan. :)
     
    *Trinity* kiitti tästä.
  20. verovanki

    verovanki Regular member

    Liittynyt:
    15.08.2007
    Viestejä:
    594
    Kiitokset:
    86
    Pisteet:
    38
    Siinä uudessa koneessa voi oll kosketusnäyttö. Toivottavasti saunalahden ja hp:n huollon väki varmaan lukee tätä ketjua naama punaisena..
    Ainakin toivottavasti. Onnea uuden koneen kanssa :)
     
  21. Ruska72

    Ruska72 Regular member

    Liittynyt:
    21.12.2011
    Viestejä:
    121
    Kiitokset:
    3
    Pisteet:
    28
    Olisin kyllä kanssa ollu kiinnostunu tietämään, mikä aiheuttaa sen, että kone on paketista ottaessa tuossa kunnossa. Mutta parempi noin.

    Olis kyllä niin Saunalahdelle ja HP:lle kumpasellekin lukemista ja miettimistä, että menikö kaikki tässä keississä ihan kaikkien oppikirjojen mukaan.

    Tuo kosketusnäyttö on mulle ihan uusi kokemus, jos se on, mutta eiköhän senkin opi. Opin mä Win8:n kanssakin elään, vaikka tuo rakkine sen aika haasteeliseks tekikin.

    Oon myös *Trinity*:lle todella kiitollinen avusta.

    Jos saan joltain tuon Winukan lainaksi, että saisin sen ajettua, niin voipi olla että tuun siinä vaiheessa kysymään neuvoja. Oon kerran ajanu Vistan ja se ei menny ihan nappiin...
     

Jaa tämä sivu