1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Tietokone ei toimi

Viestiketju Näytönohjain -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Sauli 12.07.2018.

  1. Sauli

    Sauli Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2018
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Asensin koneeseeni asuksen geforce gtx 1050 ja driverit niin kaikki pelit toimi normaalisti mutta kyseisen illan jälkeen olin sammuttamassa konetta ja se windows vaati päivitystä niin painoin päivitä ja sammuta seuraavana päivänä käynnistin koneen ja toimi normaalisti mutta kun menin pelaamaan pelejä niin pelit sano saman virhe koodin etsin netistä sen virhekoodin ja se oli että driverit on vanhentunut (ne driverit oli mukana tulleessa levyllä). Kysyin parilta tyypiltä että mikä driveri pitää olla niin kaikki sanoi geforce experienceä koska se toimii kaikkiin geforce näyttiksiin mutta kun sain asennettua ja piti käynnistää uuelleen ja käynnistyksen jälkeen kirjautumis näytössä meni sinisiä viivoja ja päätin kokeilla ladata windowsin uuestaan ja kokeilin monia drivereitä ja vielä toisen kerran geforce ecperienceä ja se teki saman jutun joten tietääkö kukaan mitä pitää tehä että onko näyttis viallinen
     
  2.  
  3. lyyri

    lyyri Senior member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    1,676
    Kiitokset:
    524
    Pisteet:
    123
    Kokeile noin:

    1. poista experience koneelta

    2. lataa tuosta ajuri: https://www.geforce.com/drivers/results/135676

    3. ajuri asennuksessa valitse mukautettu asennus tjsp.

    4. laita rasti ruutuun kaikkiin muihin paitsi geforce experienceen ja rastita myös puhdas asennus
     
  4. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    14,068
    Kiitokset:
    3,355
    Pisteet:
    223
    Tuleehan sieltä jotain turhanpäiväisiä 3d visioneita vai mitä nyt olivatkaan, oikein kaksin kappalein. Itse en ainakaan ole niitä asentanut.
     
  5. lyyri

    lyyri Senior member

    Liittynyt:
    19.04.2017
    Viestejä:
    1,676
    Kiitokset:
    524
    Pisteet:
    123
    Niin olikin joo, itsellä nykyään tässä ykkökoneessa radeoni, niin en oystynyt katsomaan miten se menee. Mutta siitä 3d visionista ei nyt mitään varsinaista haittaa ole, vaikka ei sillä tosiaan mitään tee.
     
  6. Sauli

    Sauli Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2018
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Lähteekö sil myös se vika ku jos mun konees ei oo driverii nii se zoomaa vähän vasempaan ylänurkkaan eli laittaakosen kuvan näytölle automaattisesti oikein päin
     
  7. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    14,068
    Kiitokset:
    3,355
    Pisteet:
    223
    Lähtee. Ilman ajureita "zoomaa" kun on liian pieni reso.
     
  8. Sauli

    Sauli Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2018
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Ei toimi pysyy vaan samana onkohan näyttis rikki
     
  9. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    14,068
    Kiitokset:
    3,355
    Pisteet:
    223
    Katso nvidia-ohjauspaneelista (hiiren oikea namiska työpöydällä) että reso on oikea. Sen kyllä pitäisi mennä automaattisesti.
     
  10. Sauli

    Sauli Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2018
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Olen testannut ne kaikki ja näyttö vaan näytti sinisiä viivoja ja pelitkin sanoi et ajurit puuttuu vaikka latasin ne
     
  11. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    14,068
    Kiitokset:
    3,355
    Pisteet:
    223
    Katso samaisesta nvidia-ohjauspaneelista mikä ajuri on asennettuna. Järjestelmän tiedot vasemmassa alanurkassa.

    Edit: Katso myöskin laitehallinnasta näkyykö siellä keltaisia varoitusmerkkejä.
     
    Viimeksi muokattu: 27.07.2018
  12. Sauli

    Sauli Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2018
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Mulla ei ajurit halua asentua ne vaan niinlu lataa ja sit ku valmis nii niitä ei ookkaan
     
  13. Sauli

    Sauli Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2018
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Lisäksi ku asensin windowsin johonki juttuun niin nii mulla on koneessa enää 100gb 2 terasta jäljellä nii miten saan siirrettyä järjestelmän isompasn tilaan että tulee enemmän tilaa ku en halua tyhjentää kovalevyä ja ladata windowsia uudelleen
     
  14. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    14,068
    Kiitokset:
    3,355
    Pisteet:
    223
  15. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    2,794
    Kiitokset:
    664
    Pisteet:
    123
    Älä nyt ekana ala käyttöjärjestelmää uudelleen asentamaan. Laita ensin kuva levynhallinnasta, josta ensin nähdään todellinen tila.
    Mitä tämä tarkoittaa?
     
  16. Sauli

    Sauli Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2018
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Poistin isomman tilan ja suurensin sitä missä on windows ja nyt on se ongelma ku oon ladannu driverit niin pelit väittää että niitä ei ole ja kun yritän ladata driverit uudelleen ne sanoo että kaikista että uudempi tai sama versio käytössä
     
  17. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    2,794
    Kiitokset:
    664
    Pisteet:
    123
    Olisit nyt laittanut kuvan tuosta levynhallinnasta. Ilmeisesti menetit kaiken tiedon poiston myötä.
    Mitä driverejä nyt sitten yrität ladata?
     
  18. Sauli

    Sauli Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2018
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    Sain koneen toimimaan mutta aina kun sammuttaa nii käynnistyksen jälkeen ei toimi veikkaan että kovalevy paskana
     
  19. Sauli

    Sauli Newbie

    Liittynyt:
    12.07.2018
    Viestejä:
    10
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    1
    ja kone piippaa ja käy mustana käynnistyksen aikana ja käynnistys kestää 10 min nii oon aika varma että kovossa vika
     
  20. Whatta Heck

    Whatta Heck Senior member

    Liittynyt:
    16.09.2011
    Viestejä:
    8,888
    Kiitokset:
    1,035
    Pisteet:
    223
    Ei kannata veikkailla. Jostain toinen kiintolevy tilalle ja ajella käyttis sille. Näkisi näin onko kyseessä rauta- vai softavika.
     
  21. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    14,068
    Kiitokset:
    3,355
    Pisteet:
    223

Jaa tämä sivu