1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Tiedostomuodon muuttaminen toiseksi

Viestiketju Ajuri- ja softaongelmat -osiossa. Ketjun avasi 1pertti 09.11.2015.

 1. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  6,502
  Kiitokset:
  658
  Pisteet:
  173
  Tuli vastaan tilanne, jossa piti kopioida vanhalta varmuuskopio-CD:ltä määrätty teksti, joka oli aikoinaan tehty ja tallennettu Lotus Wordpro -ohjelmalla ja sen tiedostopääte oli .lwp. MS Officen Word sen enempää kuin WordPad tai Muistiokaan (Notepad) eivät ymmärtäneet mitään kyseisestä tiedostomuodosta. Ratkaisu löytyi netistä: http://www.fileminx.com/

  Fileminx on online-konvertteri, jolla voi muuttaa useita teksti-, kuva-, ääni- ja videotiedostoja toiseen muotoon. Itsellä on kokemusta vain tuosta LWP to RTF -muunnoksesta, joka toimi ongelmitta ja nopeasti. Ainoastaan asiakirjan nimessä ollut ääkkönen ei toistunut oikein, mutta itse tekstiosassa ongelmia ei ollut.

  Kyseessä on siis täysin online-sovellus, eli mitään uutta ei asenneta koneelle. Toisaalta pitää kuitenkin huomata, että muunnettava tiedosto lähetetään netissä konvertoitavaksi ja takaisin eli tältä osin tietoturva on kyseenalainen. Ainakaan mitään luottamuksellista aineistoa ei näin kannata käsitellä, koska on mahdotonta varmistua, ettei siitä jäisi kopiota johonkin.
   
  rick79 ja OlliJulle kiittävät tästä.
 2.  

Jaa tämä sivu