1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

The legend of the zelda: phantom hourglass pulma.

Viestiketju Kaikki muut pelikonsolit -osiossa. Ketjun avasi 19Mario93 19.11.2007.

 1. 19Mario93

  19Mario93 Member

  Liittynyt:
  14.10.2007
  Viestejä:
  12
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Minä olen tässä kyseisessä pelissä jumissa siinä kohti kun pääsee ekalta meri kartta palaselta toiselle olen löytänyt jo reitin tänne mutta en tiiä mitä täällä pitää tehä koska se ennustaja ei kerro muuta kuin minun pitää löytää se reitti. Kävin jo banan islandilla(vai onko se isle) ja siellä sen meren neidon sain sinne vanhan ukkelin luo mutta mitä mun nyt pitää tehdä? Mistä saan pommipussin? Ja mitä täällä uncharted islandilla tarkottaa kun se yks paalu(se jolla on yksi silmä ja semmonen harmaa)sanoo että "On this isle, a goldn chief dwells who can harness the power of sea cyclones. At his reguest, i am here to prevent just anyone from entering his chamber. You must prove yourself by hitting four of my buddies in a very specific order! But to figure out the order. you must solve our island`s enormous riddle. Ready listen? The order is very specific! OK, then, i´m going to say it!It steers with rudder, then makes spray! And third, it paddles, then sees a way! Tuo tummenettu on tärkeä että ainakin sen haluaisin tietää mitä se tarkottaa tuo aijempi ei oo vissii nii tärkee.
   
 2.  
 3. tmm68

  tmm68 Regular member

  Liittynyt:
  03.01.2005
  Viestejä:
  677
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Eiköhän googlella löydy vastaus tuohon. Olen GameBoyn ja Wiin Zeldoissa googlettuihin vinkkeihin joutunut tukeutumaan. Hakusanoiksi pelin nimi ja walktrough. Valmiita videoita eri tasoista löytyy jopa youtubesta.
   
 4. jststrtd

  jststrtd Regular member

  Liittynyt:
  18.02.2006
  Viestejä:
  429
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Merenneidon saaminen sen ukkelin mökkiin on sidequest, eli sitä ei tarvii tehä, ja kuitenkin pelin pääsee läpi.

  Pommipussin saa myöhemmin Temple Of Windistä, siihen mennessä täytyy pärjätä pommikukilla joita on siellä täällä.

  "On this isle, a goldn chief dwells who can harness the power of sea cyclones..." -jutussa täytyy mäjäyttää miekalla sieltä saarelta löytyviä paaluja, mitä ne nyt on :) , tietyssä järjestyksessä. Niitä on neljä ja ton vihjeen "It steers with rudder, then makes spray! And third, it paddles, then sees a way!" pitäis kertoo se järjestys.

  Ite kun menin ton kohan niin, että kun tuskastuin selvittämään tota vihjettä niin mäjäyttelin niitä sattumanvaraisesti aina 4 jonoissa. Siis jokaista pitää mäjäyttää vain kerran. Niin sattumalta sain sen auki. Mutta tuota sekin mitä sieltä Uncharted Islestä saa niin ei muistaakseni vaikuta pelin läpi menemiseen.

  Siellä nimittäin on semmonen hieno kultainen jättisammakko jolle kun puhuu niin aukee semmonen systeemi millä pääsee merellä ns. teleporttaamaan paikasta toiseen piirtämällä jättisammakon antamalle taululle tietty kuvio. Mereltä löytyy eri paikoista normaalin kokoisia kultasammakoita ja kun niitä ampuu kanuunalla (sen jälkeen ku on puhunu jättisammakolle) niin ne kertoo sulle oman kuvionsa, jonka voi sit piirtää siihen tauluun ja pääset suoraan sen sammakon kohalle kenelle se kuvio kuuluu.

  Kenties sekavasti selitetty, mutta tuo nyt ei niin tärkeää edes ole.

  Varsinaisen juonen suorittamiseen. Sen jälkeen kun oot kulkenu sen sumun läpi ja kierrelly niitä kiviä niin pitäisi muistaakseni mennä siellä toisessa sea chartissa Isle of Gust paikkaan ja selvittää se.

  Tämä Temple Of Wind on täällä Isle Of Gustissa.

  IGN.COM walktrough tuolta englanniks saa apua läpi menemiseen. Ja jos et enkkua osaa niin voin suomentaa lisää jos on kysyttävää.

  Ei kannata sit tuolta kokoajan kattoo, pelissä oli nimittäin ihan hauskoja ja suurimmaks osaks helppoja pähkinöitä ja niitä oli paljon hauskempi ratkoa ite. Eikä peli muutenkaan ollut kovin vaikea, hieman nuoremmille ehkä suunnattu, mutta silti viihdytti vanhempaakin :).
   
 5. hehe1

  hehe1 Guest

  mistäköhän löytää zeldan läpipeluu ohjeen? yhden kerran löysin vahingossa mutta en enää. laittakaa linkkiä, kiitos
   
 6. roopeko

  roopeko Member

  Liittynyt:
  11.05.2008
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  No kun tulet sille saarelle niin piirrä samalla sen paikan ääriviivoja eli merirajaa, joten siitä pitäisi muodostua valaan muotoinen saari ja sitten nuo pitää laittaa oikeassa järjestyksessä käydä lyömässä ja tuo on se järjestys minkä se sanoo. Eli en osaa selittää hyvin xD
   
 7. Vatez

  Vatez Regular member

  Liittynyt:
  15.06.2007
  Viestejä:
  556
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Sinun pitää mennä isle of gustiin. Tuohon uncharted islandiin. Piirrä sen paikan ääriviivat kartalle ja pitäisi muodostua valas. Sitten käyt piirtämässä ne kiviset patsaat kartalle. Käy lyömässä ensiksi pyrstöevässä olevaa patsasta. Sitten sen puhaltamassa vedessä olevaa patsasta. Käy lyömässä evässä olevaa patsasta ja viimeiseksi silmässä olevaa ja tie aukeaa kultaiselle sammakolle.
   
 8. ibuza

  ibuza Member

  Liittynyt:
  21.06.2008
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  missä järjestyksessä ne aavelaivan 3kerroksessa olevat vivut pitää vetää?
   
 9. Vatez

  Vatez Regular member

  Liittynyt:
  15.06.2007
  Viestejä:
  556
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Lukee niissä kivitauluissa.
   
 10. jjsk

  jjsk Member

  Liittynyt:
  24.06.2008
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Mullakin on pulmia tässä kyseisessä pelissä! Voisko joku asian tietävä katsoa hiukan tätä keskustelua ylemmäs, ja kertoa mulle??

  Mä en osaa auttaa muuten kuin katsomalla Googlesta, tai Nintendon - Zelda phantom hourglass sivuilta.
   
 11. M_ario_

  M_ario_ Member

  Liittynyt:
  10.07.2008
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Olen jumissa tässä pelissä siinä tokan kartan alussa kun pitäisi päästä sumun ohi, mutta en tiedä miten pääsisin... voitteko jelpata?
   
 12. fudge_96

  fudge_96 Member

  Liittynyt:
  29.07.2008
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  ^ Siihen täytyy löytää sellainen reitti niiden kivien välistä. Ei vaan tuu mieleen mistä se nyt löytykään.

  Ja mullakin on pulma.

  Olen kolmatta kertaa Temple Of Ocean Kingissä, ja en pääse B4-kerrosta läpi. Tulen kerrokseen, olen vetänyt yhden valvovan silmän tuusannuuskaksi, mutta en tiedä mitä sitten pitäisi tehdä :/ Käytössäni vat pommit ja bumerangi. Eli miten B4:än pääsee läpi? Olen koittanut läpimenoja katsella, mutta en saa niistä kunnolla selvää.
   
 13. M_ario_

  M_ario_ Member

  Liittynyt:
  10.07.2008
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  onks mitään tietoo ett mistä saarelta tai mistä, kosk toi ei oikein auttanut...
   
 14. Zelda97

  Zelda97 Guest

  Mul on pikku problem! Mä oon siel tokan pomon saarel ja siel temppelis. mäen tiedä miten pääsis sinne arkulle mist saa avaimen siihen oveen minkä avattua pääsee ristiin sen tokan pomon. kiitti jo etukäteen.

  Ps: Oon likka!
   
 15. jjsk

  jjsk Member

  Liittynyt:
  24.06.2008
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Minullakin on muutama pulma.


  Mulla on eka ja toinen merikartta, ja sitten sieltä Molida Islannin puolelta, kun yrittää päästä sinne pohjoiseen, niin tulee aina hirvee sumu, pääsen kuitenkin sinne pohjoiseen merikarttaan, mut sit kun oon siin karien yläpuolella, tuuli/joku muu lennättää mut takasin sinne reunalle. Ja jos yritän sen ekan merikartan toiselta puolelta mennä sinne, niin hurrikaani aina lennättää mut keskelle karttaa- Eli mitä mun pitää tehä?


  Ja sitten, miten saa ne aarrearkut jostain korkeelta, jonne ei pääse hyppäämään, tai ylipäätänsä mistään, jonne ei pääse portaita pitkin/hyppäämään?


  Myös, miten pääse Mercay Islandilta, tai siis kun siellä Mercay Islandissa on semmoinen "yksinäinen" pikku saari, jossa on joku tunnelin ovi, ja kun menee siihen ihan viereen, siis siinä on vettä välissä, mut kuitenkin, niin sillon kun tulee siihen viereen, niin kuuluu "tuutulaulua".. Sinne saarelle ei pääse hyppäämällä, joten miten sinne pääsee?

  Onko lapiolla muuta virkaa, kuin et sillä voi vaan kaivaa timantteja?

  Mitä virkaa niillä "pömpeleillä" Siis niillä joittenka päälle voi hypätä, ja Link huojuu vähän sivuille? Semmosia on esim: Spirit Islandissa.

  Minkä takia pitää ostaa 10 semmosta punasta "voimapalloo", tai mitä virkaa niil on, ku siel spirit Islandissa se "keiju" jotakin kertoo, et tarvii niit 10..??


  Mistä löytyy- kysymykset:


  Mistä löytyy pommipussi?
  Mistä löytyy jousipyssy?
  Mistä löytyy kalastajan vihko/lokikirja?  Voitteko auttaa? :):)

  Sori, änkään nää tähänkin
   

Jaa tämä sivu