1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

The KMPlayer - WinAMp (ongelma)

Viestiketju Keskustelua musiikkiohjelmista -osiossa. Ketjun avasi Ravenion 27.08.2009.

 1. Ravenion

  Ravenion Member

  Liittynyt:
  07.09.2007
  Viestejä:
  10
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hämäävä otsake, mutta asiaan.

  Asensin The KMPlayer:in ottaakseni selevää oisiko siinä WinAmpin korvaaja, muuten pelittää toistaiseksi hyvin, mutta pai "vikaa" tai ominaisuutta ilmennyt, jotka häiritsee.

  1. Lyrics window näyttää mitä sattuu.
  (pitäisi näyttää parhaillaan soivian biisin lyriikat)
  Latasin kyseisen plugin winampii, ja siitä tuli syy käyttää winampia musiikkisoittimena, siirsin sen myös The KMPlayer:n tiedostoihin, mutta se ei näytä oikeita lyriikoita.

  Onko muut kyseisen plugin käyttäjät törmänneet moiseen ja löytäneet ongelmaan ratkasua?

  2. Soittolista ei säily.
  Eli kun lisäät soittimen soittolistaan musiikkia ja suljet playerin ja avaat sen uudestaan niin kaikki on kadonnut. Soittaa kyllä sen kipaleen mitä viimeiseksi kuunteli ennen soittimen sulkemista, mutta sitten tulee erreo viesti, "file does not exist" koska ei ole enää mitään soitettavaa kun lista on tyhjä.

  En tahtois luoda mitään tallennettuja soittolistoja enkä lisätä musiikkia kirjastoon, kun en tehnyt niin winampillakaan.

  vrt. WinAmp : Lista säilyi.

  3. Messengeri(e)n näytä mitä kuuntelen nyt -toiminto
  näyttää biisin nimen sijasta myös numerot kuinka mones biisi/kaikista soittolistan biiseistä esim. 13/250. Sama näkyy myös The KMPlayer:in näytössä.

  vrt. winamp (ja kaikki muut) : eivät näytä turhia numeroita.

  Saisiko tuon jostai muutettua?

  --

  Sitten yleisesti ottaen kysyisin winamp plugiesta.
  asetuksissa luki että kyseisiä plugeja kannattaa käyttää harkiten ja varoen. Mtta jos winamppiin aikoinaan lataili jotain hyviä plugeja ja haluaa siirtää ne The KMPlayer:n plugien sekaan (kuten tua edellä mainittu lyrics -plugi) ja ne eivät syystä tai toisesta toimi kunnolla tai ollenkaan niin mitä silloin tehdä?
  Asetuksissa luki jotai niiden säätämisestä, mutta miten niitä pääsee säätämään, ja pääseekö kaikkia plugeja edes säätämään?
   
 2.  

Jaa tämä sivu