1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

TF5100PVRc ja ajastusongelma

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi Lizmu 03.01.2007.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. Lizmu

  Lizmu Member

  Liittynyt:
  03.01.2007
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ostin reilu viikko sitten TF5100PVRc-boxin ja muutaman päivän toimi ihan nätisti. Kaikki johdot on liitetty oikein, kello asetettu automaattiseksi ja ohjelmistoversiona 2.72. Mitään "ylimääräistä" en ole ehtinyt vielä boxiini hommata eli pelkillä tehdasohjelmistoilla mennään tällä hetkellä. Ainoastaan EPG:n kanssa on ajoittain ollut sellaista ongelmaa, että joidenkin kanavien kohdalla näkyi välillä ainoastaan kaksi seuraavaksi tulevaa ohjelmaa.

  Lähdin useammaksi päiväksi pois kotoa ja ajastin EPG:n avulla useita ohjelmia perjantain ja tiistain välille. Nyt sitten kotiin tullessani huomasin, että ainoastaan osa ohjelmista eli kaikki perjantain ja lauantain sekä ensimmäinen sunnuntain ohjelma olivat tallentuneet nätisti. Loppuja sunnuntain sekä ma-ti ohjelmia ei näkynyt missään ja kaiken lisäksi digiboxi oli päällä, vaikka olin sen kotoa lähtiessäni sammuttanut. Se oli sillä kanavalla, jolta ensimmäinen nauhoittamatta jäänyt ongelma olisi tullut, ei esim. sillä kanavalla, jota olin viimeksi katsonut tai nauhoittanut. Poisjääneitä ajastuksia ei näkynyt myöskään Ajastinasetukset-listassa eli ne eivät ole siirtyneet toiselle päivällä tms. Listalla on kuitenkin nätisti kaikki tulevaksi määritetyt ajastukset eli lista ei ole ainakaan kokonaan tyhjentynyt.

  Missäköhän mahtaisi olla syy moiseen käytökseen? Jossakin luki, että boxia kannattaisi pitää päällä päivittäin, jotta kellonajat pysyisivät kohdillaan, eikä ajastuksia sen vuoksi jäisi väliin. Tuntuu kuitenkin hiukan oudolta, että kahden vuorokauden aikana tuo kellonaika heittäisi automaattisesti niin paljon, että seuraavan muutaman vuorokauden aikana jää 8 ohjelmaa nauhoittamatta. Mutta mystisintä oli se, että boxi oli mennyt itsekseen päälle.
   
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu